A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge white-gray

Termékkatalógus
Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge white-gray
Mobiltelefon tok nagy ellenállás a sokk, rezgés és a rázkódás, a hat-technológia leesés ellen, vékony kialakítás
Kód:  EABA500a8s1b Termékszám:  UT1689-B20N

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge white-gray

Ballisztikus Urbanite vékony és könnyű ház, és még mindig ad egy szilárd fokú biztonságot még a legnehezebb körülmények között. A szerkezet van megoldva kombinálásával két anyag eltérő védő tulajdonságokkal rendelkeznek. Kívül kemény törődik ellenállás sokk, a második belső elnyeli sokk és vibráció. Ennek során a csomag illeszkedik, ahol ez illik maga okos telefon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vizsga a biztonságos esik a magasból 1,8 méter egy sík felületre
  • Hat védelmi technológiák elleni cseppek HexTec
  • kétrétegű váz tartósságot, a legkisebb méretek
  • Nagy ellenállás összeomlik, magas sokkra egy kompakt házban
  • karcállóság, többek között a kijelző (ha megállapításáról kijelző sík felületre)
  • erősített gumi védelem sarkok technológia ballisztikus Corners
  • védelem gombok, csatlakozók és kamera vakuval, miközben hozzáférést
  • elegáns, sima design tökéletesen ül a kézben

Biztonságos esik a magasból 1,8 méter egy sík felületre

Képzeljünk el egy okos telefon a földre hulló. Hogyan esik? A legvalószínűbb egy sarokban. Akár közvetlenül vagy burkoltan, szívóvak szenved esik messze. Technológiának köszönhetően ballisztikus védő sarkok csomagolás Urbanite tökéletes fedél sarkait és nem csak nekik. 

Funkcionális és elegáns

Mint más csomagolás ballisztikus, Urbanite is fel van szerelve egy egyedülálló hatoldalú technológiák leesés ellen HexTec. Tökéletes fedél sarkait technológia biztosítja a ballisztikus Corners. Urbanite bizonyul rendkívül ellenálló csomagolás nem úgy néz ki, mint egy tégla, de kifinomult technológia biztosítja a magas védelmet vékony és elegáns design. Váltás néma, fészkek és vakuval védi süllyedő, miközben a teljes hozzáférést és funkcionalitást. 

Kompromisszumok nélküli védelmi eszközök mentett

A megerősített réteg tartós anyagból beburkolja az okostelefonok hatékony kivédése közvetlen esik nem csak a sarokban, de hála a zseniális alakja, védi a telefont is felverték összeomlik, míg a közvetlen esik a hátán, és még esik a kijelzőn. Kifinomult éles sarkok, mert úgy működik, mint egy nedvszívó réteg csapások ellen esik, és azokat a részeket a telefont, amikor a tényleges anyag egy keskeny vagy nem is létezik. 

Ezért még egy esik egy sima felületre, csak az előlap, a kijelző nem kap közvetlen találatot, de akár az egész telefon nem fog ellenállni egy ilyen erős sokk, mint ahogy ez az eset áll fenn anélkül, hogy a csomagoláson vagy a közös házban. Horns kiálló minden irányban Horganyzás elnyelő puffer, amely lelassítja a leomlott a legkorábbi, mielőtt teljesen megállt időben, mielőtt megérinti a képernyőt, és sima felületet, amelyen okostelefonok esett. 

Megnevezés:
Samsung Galaxy S7 szélén

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge white-gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge (barva dřeva). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge weiß-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge weiß-grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ