Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bamix botmixer 100.285 PS

Termékkatalógus
Bamix botmixer 100.285 PS
4,6 7 értékelés
- 200 W fogyasztás, 2 sebességfokozat, 17000 f/p maximális fordulatszám, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, rozsdamentes acél talapzat, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd
Kód:  BAMTM001 Termékszám:  100.285 PS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bamix botmixer 100.285 PS

Főzés szórakoztató tevékenység is lehet. Ez főleg akkor igaz, ha az eszközök és a berendezések kiváló minőségű alapanyagokból készültek. Bármikor örömmel készíthetsz el nagyobb mennyiségű ételt, ha konyhai felszereléseid között a legjobb botmixer is szerepel: a BAMIX Swissline M200. Ahogy a neve is sugallja, a készüléket ugyanaz az 1954-ben létrehozott cég gyártja, amelyik az első mixert készítette el a világon. Ez a termék az egyik legelismertebb modell, amely a Zdenek Pohlreich gyűjteményét is gazdagítja.

Svájcban készült. A márkanév a minőség szinonimájává vált, amely megbízhatóságot és kiváló teljesítményt garantál. Minden konyhai turmixgépem BAMIX, amelyeket éveken át használtam. Ha úgy döntesz, hogy konyhája felszereltségét gazdagítja, és a legjobb eszközökre van szükséged, akkor a BAMIX kétségtelenül a legjobb választás. Sok kollégám - otthon és külföldön egyaránt - a botmixerek közül ezt a márkát használja. Nem véletlenül ennyire népszerű - Zdeněk Pohlreich

Legfontosabb jellemzői

  • Svájci minőség, a lehető legmagasabb színvonalú technológiát képviseli 
  • Problémamentes és megbízható keverő, amelyet a szakemberek is használnak
  • Erős motorjára tíz év garancia jár
  •  Környezetbarát és gazdaságos - alacsony áramfogyasztás mellett úgy készítették, hogy könnyen javítható legyen
  • Még nagy sebességnél is csendesen működik
  • A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az élelmiszerek jobban megőrzik ízüket

Felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság

A turmixgépen nem talál egyetlen gyenge pontot sem. Minden alkatrész a legfinomabb anyagokból készült, természetesen rozsdamentes acélból. Az gyártási folyamat szigorú minőség-ellenőrzés és alapos laboratóriumi vizsgálatok mellett történik. A technológia fontos része a rotor pontos kiegyensúlyozása,  hogy a súlypont és a forgástengely tökéletesen összhangban legyen. Ez minimalizálja a vibrációt, csökkenti a zajt és meghosszabbítja a készülék élettartamát. Ezen túlmenően, a termék összeszerelése kézzel történik beleértve a forrasztott kötéseket is, amelyek jelentősen megnövelik az ellenállást.

A motor maga a technológia csodája. Annak ellenére hogy alacsony az energiafogyasztása, mindössze 200 watt, maximális fordulat száma akár 17.000 ford / perc is lehet. Még ilyen teljesítmény mellett is teljesen megbízhatóan és problémamentesen működik. Nem csoda, hogy a BAMIX 10 év garanciát is biztosítani tud a termékeire.

Praktikus kiegészítők

A botmixer mellett a csomagban megtalálható az összes szükséges kiegészítők. A botmixer helytakarékos, ugyanakkor nagyon elegáns állvánnyal rendelkezik. Egy 900 ml-es kancsót és egy darab, 200 ml űrtartalmú élelmiszer-feldolgozására alkalmas tartályt. Használható zöldség, gyümölcs, csokoládé, fűszerek, bébiétel stb. aprítására. Összesen 4 db tartozék található a készletben: egy multifunkcionális kést, hús vágó kést, valamint habverőt és keverő lemezt tartalmaz.

Méretek:
340 x 60 mm

 

Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tartozékok
Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!
Teljesítmény
200 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Sebesség

Teljesítmény
200 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Maximum fordulatszám
17 000 ford/perc Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy a termék hálózatról vagy akkumulátorról működik? Köszönettel. Payer Berta

Kérdések és válaszok: Bamix botmixer 100.285 PS
Kiegészítők: Bamix botmixer 100.285 PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bamix tyčový mixér 100.285 PS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bamix tyčový mixér 100.285 PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stabmixer BAMIX 100 285 PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stabmixer BAMIX 100 285 PS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ