A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

BANANA Pi Pro (M1+)

Termékkatalógus
BANANA Pi Pro (M1+)
3,5 2 értékelés
Mini PC - CPU ARM Cortex-A7 1 GHz-es kétmagos, Mali400MP2 GPU, 1 GB RAM, SATA, Wi-Fi, 2x USB, 1x OTG, Glan, SD slot, IR, HDMI
Kód:  BA101c Termékszám:  bananaPi-PRO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BANANA Pi Pro (M1+)

A Banana Pro egy miniatűr, nyílt forráskódú ARM platformon nyugvó alaplap. Így több operációs rendszert támogat, mint például az Android, a Debian Linux, az Ubuntu Linux, az OpenSuse Linux, és a Raspberry Pi-n és a Cubieboard-on futó rendszerek. Alkalmas kis szerver, olcsó számítógép, videojáték emulátor és hasonlók építésére. A BANANA Pi-ből indul ki, amelyhez képest beépített WiFi 802.11 b/g/n (rtl8189es)-vel, kompozit videóval és 3,5 mm-es TRRS jack-be integrált audió kimenettel bővült.

Az alapja a kétmagos ARM Cortex-A7 processzor 1 GHz frekvenciával, amelyhez a  Mali 400 MP2 grafikus chip és az 1 GB-os rendszermemória társul. Továbbá, a BANANA Pi Pro felszerelésének része egy pár USB 2.0 port, a tápellátást pedig egyszerűen micro USB-n át oldották meg. Az internetre az egy gigabites Etherneten át csatlakozhatsz, és a számítógép memóriáját SD kártyával oldották meg, amelyen keresztül elindíthatod az operációs rendszert. Van egy SATA 2.0 csatlakozója is a merevlemez számára. A nagy felbontású képernyőt HDMI porton keresztül csatlakoztathatod, így nagy képernyőn nézheted a videókat vagy játszhatod a játékokat.

További információk:

Áramellátás:
1x micro USB tápellátás (az AC adapter nem része a csomagnak, azt ajánljuk, hogy vásárolj egy 2 A-es / 5 V-os adaptert)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANANA Pi Pro (M1+) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANANA Pi Pro (M1+). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANANA Pi Pro (M1+). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANANA Pi Pro (M1+).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ