30 dnů na vrácení Shop roku

BANQUET Culinaria Black A03971

Termékkatalógus
BANQUET Culinaria Black A03971
Késtartó - késekhez, 18cm állvány Culinaria Black kerámia késeknek, fekete felület benne fekete műanyag betéttel a késeknek
Kód:  VEPBN003 Termékszám:  A03971 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Culinaria Black A03971

Praktikus, de ugyanakkor esztétikus kiegészítőt keresel a konyhádba, amely nemcsak funkcionálisan jól használható darab, hanem a vendégek kíváncsi és sóvárgó tekinteteit is vonzza? Ha igen, akkor ne keresgélj tovább. A kerámia késeknek készült állvány műanyag betéttel igazán egyedülálló a maga nemében. É miért is ne lenne az? Hiszen a Banquet márka terméke.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 az 1-ben - modern design és praktikus felhasználás
  • Egyszerű karbantartás - kivehető műanyag betét a kések tárolására, így könnyen eltávolítható és tisztítható
  • Minőségi és nem mérgező anyagok

Konyhaművészet esztétikusan és játékosan - Culinaria Black

A Culinaria Black kerámia késekhez készült állvány modellje igazi áttörést jelent a maga nemében. Ha a modern belsőt felépítő finom dolgokat keresel egy kis eredeti beütéssel, akkor ezt a terméket neked tervezték. Ahelyett, hogy kései ceruzatartóban, pohárban vagy üvegben álljanak, amelyeknek nem csupán nehézkes a tisztítása, de kevésbé esztétikusak, itt ez az új késtartó. Köszönhetően a kivehető műanyag betétnek, melynek sörtéibe a kés beszúrása egyszerű, a késtartó egy olyan kiegészítővé válik, amely nem maradhat el semmilyen elegáns konyhából. A felülete piros műanyag, amely 100%-ban garantáltan egészségre ártalmatlan.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANQUET Culinaria Black A03971 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Culinaria Black A03971. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANQUET Culinaria Black A03971. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Messerständer BANQUET Culinaria Schwarz A03971. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Messerständer BANQUET Culinaria Schwarz A03971.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ