30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BANQUET Naturceramix 23cm A03777

Termékkatalógus
BANQUET Naturceramix 23cm A03777
Konyhakés - kerámia, penge hossza 12,7 cm, szeletelő kés, markolat anyaga műanyag
Kód:  VEPNK006 Termékszám:  A03777 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Naturceramix 23cm A03777

A 23 cm hosszú Banquet kerámia kés egy sokoldalú eszköz, amely megőrzi a szeletelt nyersanyag tulajdonságait. A kés magas minőségét és megbízhatóságát úgy érik el, hogy a penge anyagában a cirkónium-oxid van, így a penge nagyon erős lesz, és ellenáll a mechanikus sérüléseknek. A kerámia penge előnye abban rejlik, hogy ellenálló a nyersanyagokban lévő vegyi anyagokkal szemben, nem roncsolja az ételben található vitaminokat és egyéb összetevőket, ezért ideális gyümölcs, zöldség, illeve hús és egyéb nyersanyagok vágásához és szeleteléséhez.

A kést mindennapos használatra ajnáljuk. Igen ellenálló a sérülésekkel szemben, emellett ergonomiailag kialakított nyele biztonságos, fogása kényelmes. A kerámia pengéhez nem tapad az étel, így ezzel a késsel a munka gyors és hatékony. Ugyanakkor ezt a kést úgy tervezték, hogy karbantartása a lehető legegyszerűbb legyen, ezen kívül a mosogatógépben is elmoshatod.
 

Paraméterek

Kés típus
Szeletelő kés Kész!
Nyél anyaga
Műanyag Kész!
Penge anyaga
Kerámia Kész!
Penge hossza
12,7 cm Kész!
Penge szélessége
1,9 cm Kész!

Típus

Kés típus
Szeletelő kés Kész!
Nyél anyaga
Műanyag Kész!

Penge

Penge anyaga
Kerámia Kész!
Penge hossza
12,7 cm Kész!
Penge szélessége
1,9 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANQUET Naturceramix 23cm A03777 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Naturceramix 23cm A03777. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANQUET Naturceramix 23 cm A03777. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Naturceramix 23cm A03777. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Naturceramix 23cm A03777.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ