Akvizice ApF HU Shop roku

BANQUET Naturceramix A03788 - 28,5 cm

Termékkatalógus
BANQUET Naturceramix A03788 - 28,5 cm
Konyhakés - kerámia, ergonómikus nyél csúszásmentes felülettel, rendkívül ellenálló a foltok és a rozsda ellen
Kód:  VEPNK005 Termékszám:  A03788 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Naturceramix A03788 - 28,5 cm

Banquet fekete színű, univerzális kerámia kés, melynek hossza 28,5 cm. A kés megőrzi a felszeletelt anyag szerkezetét, hihetetlen minőségét, és megbízhatóságát pedig cirkónium anyagának köszönheti használója. A cirkónium rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Kerámia kést használni rendkívül praktikus, ugyanis maximálisan ellenáll a kémiai anyagoknak, és nem szűri ki a felszeletelt ételből a vitaminokat. Ezért ajánljuk különösen gyümölcsök és zöldségek szeletelésére.

A kés mindennapi használatra készült. Magas ellenállása mellett ergonomikus nyéllel is rendelkezik, mely biztosítja a gyors és biztonságos használatot. A kerámia felülete alapjáraton ragadásmentes, mely tulajdonsága lényegesen meggyorsítja a folyamatokat. Ugyanakkor a kés gyártói a nagyon egyszerű karbantartásra törekedtek, ezért is van lehetősg a termék mosogatógépi tisztítására.

Paraméterek

Kés típus
Univerzális kés Kész!
Penge hossza
15 cm Kész!

Típus

Kés típus
Univerzális kés Kész!

Penge

Penge hossza
15 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANQUET Naturceramix A03788 - 28,5 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Naturceramix 28,5cm A03788. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANQUET Naturceramix 28,5 cm A03788. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Naturceramix 28,5cm A03788. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Naturceramix 28,5cm A03788.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ