30 dnů na vrácení Shop roku

BANQUET ONION5 A03952

Termékkatalógus
BANQUET ONION5 A03952
Késkészlet - 5 darabos késkészlet, tapadásmentes felület, 1x séf kés, 1 kenyérszeletelő kés, 1x szeletelőkés, 1x univerzális kés, 1x praktikus kés
Kód:  VEPNK015 Termékszám:  A03952 Gyártó honlapja:

BANQUET ONION5 A03952

Egy jó éles kés minden szakács számára nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz. Az éles kés mindig nagyszerű segítséget jelent, amire mindig számíthatsz, akár kenyeret szeretnél szeletelni, akár a hagymát szeretnéd felvágni. A tompa, életlen kés nemcsak időveszteséget okoz a háziasszony számára, de elveszi a főzés örömét is. Így a legjobb amit tehetsz, hogy egy kiváló késre bízod magad. Sőt, még jobb megoldás ha egy kitűnő késkészletet választasz! Az ötrészes késkészlet tapadásmentes felülettel telitalálat!

Miért válaszd a Banquet késkészletet?

  • Hatékony és funkcionális termék
  • Modern megjelenés
  • Ergonomikus kialakítású fogantyúk
  • A készlet 5 kést tartalmaz: séf, kenyérvágó, szeletelő, univerzális és praktikus
  • Hossz (cm): 32,5; 32,5; 32,5; 23,5; 19.5
  • Penge hossza (cm): 19,5; 20; 20; 12,5; 9
  • Anyag: kés - rozsdamentes acél, fogantyú - műanyag (gumi)
  • Szín: kék-fehér, pengék virágmotívum díszítéssel
  • A kések nem alkalmasak mosogatógépben történő tisztításra 

Igazán hatékony

A ONION késkészlet egy igazán sokoldalú segédeszköz az étel elkészítéshez. Csak válaszd ki a céljaidnak megfelelő kést és pillanatok alatt elkészülsz az étellel! Nagy erőfeszítés nélkül dolgozhatsz a konyhában, a kiváló minőségű penge garantálja a könnyed vágást és szeletelést. A nagyszerű funkcionalitása mellett a kések biztosan első pillantásra felkeltik az érdeklődésedet  a vonzó megjelenésükkel, különösen a pengék virágos díszítése, ami az Onion termékek hagyományos mintázata. A kések tisztítása igazán könnyű feladat, azonban ez a mosogatógépben nem ajánlott, mivel az károsíthatja a dekorációt.

Paraméterek

Darabszám a készletben
5 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
5 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANQUET ONION5 A03952 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET ONION5 A03952. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANQUET ONION5 A03952. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET ONION5 A03952. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET ONION5 A03952.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ