Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BANQUET UNIVERSE konyhai eszközök, 6 db

Termékkatalógus
BANQUET UNIVERSE konyhai eszközök, 6 db
5 5 értékelés
Készlet - rozsdamentes acélból készült konyhai eszközök, a szett részei: 33 cm-es lapát lyukakkal, 30 cm-es merőkanál, 26 cm-es burgonyapépesítő, 22,5 cm-es habverő, 24 cm-es simító lapát és 31,5 cm-es villa, mosogatógépben mosható
Kód:  VEP032a206 Termékszám:  A13234 Gyártó honlapja:
BANQUET UNIVERSE konyhai eszközök, 6 db Megszűnt

BANQUET UNIVERSE konyhai eszközök, 6 db

UNIVERSE konyhai eszköz készlet, 6 db, A hat darabos UNIVERSE konyhai eszköz készlet egy 33 cm-es lyukas lapátból, egy 30 cm-es merőkanálból, egy 26 cm-es burgonyapépesítőből, egy 22,5 cm-es habverőből, egy 24 cm-es simító lapátból és egy 31,5 cm-es villából áll. Az eszközök végén egy praktikus hurok található, így fel lehet őket akasztani. Kombinálható a BANQUET Variella függesztő rendszerrel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BANQUET UNIVERSE konyhai eszközök, 6 db
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Sada kuchyňského náčiní UNIVERSE, 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BANQUET Súprava kuchynského náčinia UNIVERSE, 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Küchenutensilienset UNIVERSE, 6 stk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Küchenutensilienset UNIVERSE, 6 stk.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ