30 dnů na vrácení Shop roku

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V
4,4 10 értékelés
Elektromos szerszám tartozék - az akkumulátort power bankká alakítja, 20 V, USB-A, fénykibocsátás 50 lm, 5 V-os kimenet, 1,5 A, méretek 9,2 × 6 × 4,4 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
4 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT012 Termékszám:  AT-CHP20V
AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V 4 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátort power bankká alakítja

Az AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V adapter a BatteryONE 20V akkumulátorainkat 2 000 vagy 4 000 mAh kapacitású power bankká alakítja át. Ezután lehetővé teszi mobiltelefonod, tableted és más kis elektronikai eszközeid töltését az USB-A porton keresztül (5 V / 1,5 A; 7,5 W). Az adapter egy 50 lumenes LED-es zseblámpával és egy praktikus fémhoroggal is fel van szerelve, így az adaptert az övedre akaszthatod, és felszabadíthatod a kezedet. Használata nagyon egyszerű, csak csúsztasd az adaptert az akkumulátorra, kattintsd be a helyére, és nyomd meg a gombot az indításhoz. És ez még nem minden. Az AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V adapterhez 3 év garancia és 90 napon belüli indoklás nélküli visszaküldési lehetőség jár, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V
AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

90 napos visszaküldés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a számodra megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE 20V előnyeit

Mint a legtöbb Alzatools szerszám, az AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V adaptert is akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Külön megvásárolhatók, ami nagy előnnyel jár. Az igényeidtől függően választhatsz a 20 V-os akkumulátorok közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán az adapteren kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE kézi és kerti szerszámban, például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben is használható.

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonságot záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V adapterre 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V adapter részletes specifikációi

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

A BatteryONE 20V akkumulátort power bankká alakítja át

USB-A csatlakozó mobiltelefon, tablet és egyéb eszközök töltéséhez

50 lumenes (1 W) LED-es zseblámpa

Fém övhorog

Kimenet: 5V/1.5A (7.5W)

Méretek: 9,2 × 6 × 4,4 cm

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkus szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a szerszámokkal való munkát. Kellemes előnye, hogy egy akkumulátort több eszközben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, hanem a kertedet is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor feszültség
5 V Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
5 V Kész!
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CHP20V BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ