Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V
4,5 6 értékelés
Fúrókalapács - 20 V, 2 funkció - fúrás és ütvefúrás, ütőenergia 1,1 J, fordulatszám 0 - 900 rpm, percenkénti ütésszám 0 - 5000 bpm, kétirányú működés, LED világítás, szénkefés motor, súlya 1,2 kg, 6 fúrószár és 4 bit + bittartó és fúrószártartó biztonsági zárral mellékelve, szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
23 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT004 Termékszám:  AT-CRH20V
AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V 23 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Nagy teljesítményű fúrókalapács ütvefúrással és LED világítással

Szereld fel műhelyedet barkácsolók és szakemberek számára egyaránt megfelelő hatékony eszközökkel. Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20 V-os akkus kalapácsfúró tökéletesen átgondolt ergonómiájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedhez, meglepően jó anyagminőségével és precíz kivitelezésével, köztük a megbízható szénkefés motorral a szerszám káprázatos élményt nyújt. Megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és egyszerűen öröm vele dolgozni - kényelmes, egyszerű és hatékony. Ráadásul a BatteryONE átfogó szerszámcsaládjának része, amelyet a fejlett technológiájú, megbízható akkumulátorok és a memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák táplálnak. És ez még nem minden. Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os kalapácsfúróhoz 3 év garancia és 90 napon belüli indoklás nélküli visszaküldési lehetőség jár, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V
AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

90 napos visszaküldés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

Bevált SDS Plus rendszer a fúrószárak könnyű rögzítéséhez

Ez a kompakt ütvefúró biztosan lefog nyűgözni a munkában nyújtott teljesítményével, gond nélkül fúrhatsz betonba, acélba vagy falba. Igényesebb munkák esetén értékelni fogod az ütvefúrásra való átkapcsolás lehetőségét, amely ebben az esetben 1,1 J erőt és 5000 bpm frekvenciát jelent. Nem kell aggódnod a meglévő fúrószáraid kompatibilitása miatt sem, ugyanolyan könnyen rögzíthetők, mint a legtöbb fúrókalapács esetén, a megbízható és időtálló SDS Plus rögzítő rendszer segítségével. Az ergonomikus, gumírozott fogantyú vagy az ujjbeggyel történő vezérlés biztosítja, hogy az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os fúrókalapáccsal való munka igazán kényelmes legyen. A munkát a LED-es munkalámpa is kellemesebbé teszi, amely tökéletesen megvilágítja a fúrási területet.

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

Azonnal munkához láthatsz - a tartozékok széles választéka a csomagban található

Az ütvefúróval azonnal munkához láthatsz. Mert rengeteg tartozékot tartalmaz, többek között SDS Plus hatszög adaptert, bit tartót, biteket (5,5 mm, PZ1, PZ2, PH1), acél fúrószerszámokat (5, 6, 8 mm), kőműves fúrószerszámokat (6, 8, 10 mm) és egy koffert- így minden rendezetten egy helyen tárolva és mindig kéznél van. Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os ütvefúró és tartozékai mellett a külön megvásárolható töltő (2,4 / 3,5 A) és akkumulátor (2 / 4 Ah) is elfér a kofferben.

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a számodra megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE előnyeit!

Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os ütvefúrót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Külön megvásárolhatók, ami nagy előnnyel jár. Az igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz a 20 V-os akkumulátorok közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ha az ütvefúrót napi szinten fogod használni, vagy nagyobb projektbe szeretnél fogni, akkor egy nagyobb teljesítményű akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő lehet. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán az ütvefúrón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE kézi és kerti szerszámban, például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben is használható.

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonságot záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os fúrókalapácsra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools BatteryONE CRH20V akkumulátoros fúrókalapács részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE akkumulátorokkal

Megbízható szénkefés motor

SDS Plus befogórendszer

Funkciók száma: 2 (fúrás és ütvefúrás)

Maximális fordulatszám: 900 rpm

Ütőerő: 1,1 J

Ütésfrekvencia: 5,000 bpm

Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V LED-es munkalámpával van felszerelve

Kétirányú működés (balra/jobbra)

Ergonomikus gumírozott fogantyú

A csomagban: fúrókalapács, koffer, SDS Plus hatszög adapter, bit tartó, 4× bit (5,5 mm, PZ1, PZ2, PH1), 3× acél fúrószár (5, 6, 8 mm), 3× kőműves fúrószár (6, 8, 10 mm) és kézikönyv

A kofferben a fúrókalapács, a 2,4 / 3,5A töltő és a 2 / 4Ah akkumulátor (20 V) is elfér

Méretek: 25,3 × 6,8 × 20,6 cm

Az akkumulátor hozzávetőleges élettartama (fúrás ütvefúrás nélkül / ütvefúrással):
2 Ah: akár 27 / 17 perc
4 Ah: akár 54 / 34 perc
6 Ah: akár 81 / 51 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkus szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a szerszámokkal való munkát. Kellemes előnye, hogy egy akkumulátort több eszközben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE készülékkel nemcsak a műhelyedet, hanem a kertedet is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Fúró Kész!
Ütés
Pneumatikus Kész!
Tápellátás
Akkus Kész!
Ütések száma/perc
5 000 Kész!
Fordulatszám
900 ford/perc Kész!

Típus

Típus
Fúró Kész!
Ütés
Pneumatikus Kész!
Tápellátás
Akkus Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Ütések száma/perc
5 000 Kész!
Fordulatszám
900 ford/perc Kész!
Ütőerő
1,1 J Kész!
Befogás
SDS Plus Kész!
Tulajdonságok
Munkafelület megvilágítása Kész!
Funkciók
Kétirányú működés Kész!
Markolat jellemzői
Ergonomikus, Csúszásgátlós Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
akku nélkül Kész!
Akkumulátor feszültsége
20 V Kész!

Méret & súly

Tömeg
1,2 kg Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
20 V Kész!
Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ