30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V
3,9 7 értékelés
Szegélynyíró - akkumulátoros, 40 V (2× 20 V), vágási távolság 30 cm, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, állítható magasságú első fogantyú, állítható vezetőfedél, 6 pozícióban állítható vágófej dőlésszögű, forgófej és kerekek járdaszegélyek körüli kaszáláshoz, karbon motor típus , húrszélesség 1,6 mm, méretek 157,5 × 33,5 × 21 cm, tömeg 2,9 kg, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel, 3 év garancia
Szuper ár
47 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT033 Termékszám:  AT-CSC40V
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V 47 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

50 220 Ft
Szett megvásárlása

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

AlzaTools

Megbízható és erőteljes eszköz a gyep ápolásához

Nem szeretnél több nehéz és fárasztó munkát a motoros nyírógéppel? Szerezd be az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20Vos fűnyírót, és szó szerint élvezni fogod a gyep karbantartását. A gyepszélek, fák, kövek, sziklák vagy járdaszegélyek körüli fűnyírás egyszerű, fáradságmentes és csendesebb lesz, mint valaha. A szegélynyíró megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és garantáltan elnyeri tetszésed mindenekelőtt kiváló minőségű anyagának, precíz kivitelezésének és kiváló ergonómiájának köszönhetően,amely megkönnyíti majd a munkavégzést. Ezen túlmenően ez az eszköz a BatteryONE 20V-os átfogó szerszámcsalád része, amely megbízható, fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal ellátott akkumulátorokkal működik. És a végére hagytuk a legjobbat. Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V-os nyírógéphez 3 év garancia és 90 napos kifogásmentes visszavételi jog jár még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V bozótvágó

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vállalkozókra is vonatkozik

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V bozótvágó

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket


AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V mozgékonyságával és sokoldalúságával lep meg

A trimmelő 1,6 mm vastag nejlonzsinórt használ, 30 cm vágási szélességgel. Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V készen áll a nagyfokú igénybevételre, ezért tökéletes választás akkor is, ha nagyobb kerted van. A praktikus funkciók közé tartozik az automatikus húrrövidítés és az egyszerű letekerő rendszer is. Csak érintsd meg a vágófejet a talajon, és a zsinór magától kienged. A robusztus műanyag biztonsági fedél védelmet nyújt a kaszálás közben elrepülő kövekkel szemben. A vezeték nélküli fűnyírórendkívül kényelmes, hatékony és biztonságos lesz számodra.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

Fűnyírás a nehezen hozzáférhető helyeken? Ezzel a készülékkel nem probléma

A fűnyírófej összesen 6 pozícióban állítható és 90°-ban elforgatható - így a járdaszegény ápolása minden eddiginél egyszerűbbé válik. Nem kell többé különféle akrobatamozdulatokat kitalálnod, egyszerűen állítsd a vágófejet a kívánt pozícióba, és kezdd el a nyírást! A járdaszegélyek körüli használatkor értékelni fogod a kerekeket, amelyek nemcsak a kaszálás pontosságát növelik, hanem az erőkifejtést is csökkentik. Használd az elülső drótvédőt ha falak, fák vagy növények közelében nyírsz.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

Páratlan ergonómia a legapróbb részletekig finomhangolva

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20Vos fűnyíróval a lehető legkényelmesebb lesz a fűnyírás. Könnyű tömege mellett ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval is rendelkezik, továbbá biztonsági zárral és egy második fogantyúval, amelynek magassága állítható, hogy a fogás a lehető legkényelmesebb legyen. Természetesen az összes beállítást szerszámok nélkül is elvégezheted. A készülék megbízható szénmotorral rendelkezik, amelynek maximális fordulatszáma 6700 fordulat/perc. Természetesen biztosítékok iselérhetők túlterhelés vagy túlmelegedés ellen.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V bozótvágó

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő akkumulátorokat, és fedezd fel a BatteryONE 20V rendszer előnyeit

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V-os nyírógépet akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön vásárolhatók meg, amely nagyszerű előnnyel jár. Igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). A bozótvágó működéséhez két azonos kapacitású akkumulátorra van szükség. Ha közepes vagy nagy kerttel rendelkezel, mindenképpen válaszd a 4Ah-s akkumulátorokat,amelyek tökéletesen alkalmasak a nagy igénybevételre. A kisebb kapacitású akkumulátorok akkor ideálisak, ha a gépet csak alkalmanként vagy csereként használod. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy ezek az akkumulátorok a láncfűrészen kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V-os kézi és kerti szerszámban, például fúrókalapácsban, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben is használhatók.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V bozótvágó

A 3 év kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V-os trimmelőre 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek - még a vállalkozásoknak is - megadunk. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CSC40V CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros bozótvágó részletes specifikációi

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal kompatibilis

Megbízható, szénkefés motorral rendelkezik

A motor fordulatszáma: 6700 fordulat/perc. /perc

Munkaszélesség: 30 cm

1,6 mm vastag nejlon zsinórt használ a vágáshoz

Ergonomikus csúszásmentes fogantyú és állítható magasságú második fogantyú

Levehető kerekek a járdaszegélyek megkerülésére

Robusztus burkolat a kaszálás közbeni maximális biztonságért

Állítható fejdöntés 6 pozícióban

A fűnyírófej 45°-ban elfordul a járda körüli fű könnyebb nyírása érdekében

Elülső védelem a falak, fák vagy növények közelében történő kaszáláshoz

Biztosíték túlterhelés és túlmelegedés ellen

A zsinór letekerése az eszköz talajra történő koppintásával

Automatikus húrrövidítés

Két azonos BatteryONE 20V szükséges hozzá 40V-os kapacitással

(2×20V-os akkumulátorok)

Méretek: 157,5 × 33,5 × 21 cm

Tömeg: 2,9 kg

Hozzávetőleges akkumulátor-üzemidő (folyamatos működés)::
2 Ah: legfeljebb 12 perc
4 Ah: legfeljebb 25 perc
6 Ah: legfeljebb 35 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz történő hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyt, de a kerted is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekigés más kézi szerszámokig. Minden terméknél a minőségi kivitelezést keressük stabil teljesítmény és nem utolsósorban a felhasználói kényelem mellett.

A vásárláshoz a következőkre lesz szükséged


Paraméterek

Összehasonlít

Meghajtás

Meghajtás
Akkus Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
akku nélkül Kész!
Akkumulátor feszültség
40 V Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
40 V Kész!
Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ