Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Arcvédő pajzs PRUSA PRO - 10 db

Termékkatalógus
Arcvédő pajzs PRUSA PRO - 10 db
1,0 1 értékelés
Védőpajzs - a folyadékcseppek és permetek ellen, az ČSN EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) 1 S 3 szabvány szerint tanúsítva
Kód:  DF702b Termékszám:  FACE-SHIELD-10

Arcvédő pajzs PRUSA PRO - 10 db

A PROSHA PRO arcvédő pajzs egy hitelesített védőfelszerelés cseppek és folyékony permet ellen. Ezért hatékony személyi védelmet jelent, ha olyan környezetben mozogsz, ahol fokozottan fennáll az arc folyadékoknak való kitettségének kockázata. A védőpajzs napellenzője rendkívül átlátszó, és megfelel az 1. optikai osztálykövetelményeinek. A védőpajzs más védőfelszereléssel, például védőszemüveggel vagy légzőkészülékkel együtt is használható, nem kívánt párásodás nélkül. A fejidom fröccsöntéssel készült, felülete sima és nagyon kényelmes viselet. A PRŮŠA PRO arcvédő pajzs az EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) 1 S 3 szabvány szerint tanúsított, így megfelel a fokozott tartósság követelményeinek is.

A PRŮŠA PRO arcvédő pajzs főbb jellemzői - 10 db

  • Rendkívül hatékony arcvédő
  • Tanúsított védőfelszerelés cseppek és folyékony permet ellen
  • Az átlátszó napellenző megfelel az 1. optikai osztály követelményeinek
  • Más védőfelszerelésekkel kombinálható
  • Fröccsöntési eljárással készült fejidom
  • A PRŮŠA PRO arcvédő pajzs újrafelhasználható
  • Alkalmas a koronavírus világjárvány idején történő használatra is
  • Az EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) 1 S 3 szerint tanúsított
  • A csomag 10 pajzsot tartalmaz
  • Szín: narancssárga-átlátszó

PRŮŠA PRO nagyon könnyen összeszerelhető

A pajzs a cseppek és folyadékpermet elleni védőeszközként való használatán túlmenően a koronavírus világjárvány idején is használható. Mentősök, rendőrök és olyan emberek viselhetik, akik nagyszámú emberrel kerülnek kapcsolatba. A pajzs többször is használható, csak fertőtlenítsd. 4 részből áll, amelyek könnyen és gyorsan összeszerelhetők. A PRŮŠA PRO arcvédő pajzs egy praktikus kiegészítő, amely hozzájárul az egészséged védelméhez. 

Hogyan fertőtlenítsük a pajzsot: 

1. Fertőtlenítés előtt vegyél fel védőfelszerelést, például kesztyűt, légzőkészüléket és ideális esetben tartalék pajzsot.
2. Először szereld szét a pajzsot. Távolítsd el a gumiszalagot, óvatosan vedd le az alsó részt a pajzsról, és vedd le a felső részt. Óvatosan egyenesítsd ki az oldalakat, majd vedd le a napellenzőt.
3. Merítsd a pajzs minden részét fertőtlenítő oldatba. Ez az egyetlen módja annak, hogy a fertőtlenítőszer mindenhová behatoljon.Használhatsz fertőtlenítőszer spray-t is, de azt legalább kétszer alkalmazd
4. Válaszd ki a képgalériában található táblázatban bemutatott módszerek egyikét, és hagyd hatni a kiválasztott megoldást. Általában néhány perc után elpárolog a fertőtlenítő. Ha mégsem, használj papírtörlőt - minden alkalommal újat, hogy elkerüld a pajzsok keresztszennyeződését. Mindig egy irányba töröld. 

Paraméterek

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Szín
Narancssárga Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Obličejový štít PRŮŠA PRO - 10ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tvárový štít PRŮŠA PRO – 10 ks.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ