Shop roku AP+ plus nový vizuál

Arcvédő PRO - 2db

Termékkatalógus
Arcvédő PRO - 2db
4,7 9 értékelés
Védőpajzs csepegés és folyadékok permetezése ellen, az EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) szabvány szerint tanúsítva 1 S 3.
Kód:  DF702a Termékszám:  FACE-SHIELD-2

Arcvédő PRO - 2db

Arcvédő A PROSHA PRO egy hitelesített védőfelszerelés cseppek és folyékony spray ellen. Ezért hatékony személyi védelmet jelent, ha olyan környezetben mozog, ahol fokozottan fennáll az arc folyadékoknak való kitettségének kockázata. A védőpajzs napellenzője rendkívül átlátszó, és megfelel az 1. optikai osztály követelményeinek. A védőpajzs más védőfelszereléssel, például védőszemüveggel vagy légzőkészülékkel együtt is használható, nem kívánt párásodás nélkül. A fejpánt fröccsöntéssel készült, felülete sima és nagyon kényelmes viselet. Pajzs A MUNKÁT A a következő szabvány szerint tanúsított EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) 1 S 3 szabványnak, és így megfelel a fokozott ellenállóképesség követelményeinek is.

Az arcvédő fő jellemzői LABOR FOR - 2 db

  • Rendkívül hatékony arcvédő MUNKÁT A
  • Tanúsított védőfelszerelés cseppek és folyékony permet ellen
  • Átlátszó napellenző megfelel az 1. optikai osztály követelményeinek
  • Egyéb védőfelszerelésekkel kombinálható
  • A fejpánt fröccsöntéssel készül
  • Pajzs MUNKÁT A újrafelhasználható
  • Alkalmas a következő időszakokban is coronavírus világjárványok
  • Tanúsított a szabvány szerint EN 166:2002/OPR.1:2010 (EN 166:2001) 1 S 3
  • A csomag 2 darab pajzsot tartalmaz PASS
  • Szín: narancssárga-transzparens

Pajzs A PROSHA PRO nagyon könnyen összeszerelhető

A pajzs a cseppek és folyadékok permetezése elleni védőeszközként való használatán túlmenően a koronavírus világjárvány idején is használható. Mentősök, rendőrök és olyan emberek viselhetik, akik nagyszámú emberrel kerülnek kapcsolatba. A PROSHA pajzs többször is használható, csak fertőtlenítse. 4 részből áll, amelyek könnyen és gyorsan összeszerelhetők. Pajzs A PROSHA PRO egy praktikus kiegészítő, amely hozzájárul az Ön egészségének védelméhez.

Hogyan fertőtlenítsük a pajzsot:

1. Fertőtlenítés előtt vegyen fel védőfelszerelést, például kesztyűt, légzőkészüléket és ideális esetben tartalék pajzsot.
2. Először szerelje szét a pajzsot. Távolítsa el a gumiszalagot (gumiszalagot), óvatosan vegye le az alsó részt a pajzsról, és vegye le a felső részt. Óvatosan egyenesítse ki az oldalakat, majd vegye le a napellenzőt.
3. Merítse a pajzs minden részét a fertőtlenítő oldatba. Ez az egyetlen módja annak, hogy a fertőtlenítőszer mindenhová eljusson. Használhat spray fertőtlenítőszert is, de ezt legalább kétszer alkalmazza.
4. Válassza ki a képgalériában található táblázatban felsorolt módszerek egyikét, és hagyja, hogy a megoldás működjön. Általában néhány perc után elpárolog. Ha nem, használjon papírtörlőt - minden alkalommal újat, hogy elkerülje a pajzsok keresztszennyeződését. Mindig egy irányba törölje.

Paraméterek

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Szín
Narancssárga Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Obličejový štít PRŮŠA PRO - 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tvárový štít PRŮŠA PRO – 2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gesichtsschutzschild PRŮŠA PRO - 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gesichtsschutzschild PRŮŠA PRO - 2 Stück.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ