30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm

Termékkatalógus
Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm
5 3 értékelés
Masszázsmedence - 140 fúvócső, 5 személyes, kör alakú, 1,55 m átmérő, papírszűrős vízforgató szűrő teljesítménye 1,325 m³, szkimmer és ponyva a csomag része
Kód:  AUPR316791 Termékszám:  60027 Gyártó honlapja:
Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm Megszűnt

Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm

A Bestway Vancouver AirJet Plus pezsgőfürdő ideális módja a pihenésnek és a kikapcsolódásnak. A felfújható pezsgőfürdőt egész éves használatra tervezték, ezért akár a házban, akár a kertben vagy a teraszon is elhelyezheti. Használata nagyon könnyű. A fő vezérlőegység és a kézi pumpa segítségével egyszerűen fújd fel, töltsd fel vízzel, és máris élvezheted a pezsgő buborékokat. A fő vezérlőegység átfolyós, digitálisan szabályozható vízmelegítést biztosít 40 °C-ig. Ez lehetővé teszi, hogy a vízhőmérsékletét pontosan az  igényeidnek megfelelően válaszd ki egy kellemes vagy egy forró fürdőhöz. A hőmérséklet óránként 1,5-2 °C-kal növelhető. A pezsgőfürdőt egyszerre akár 5 felnőtt is kényelmesen használhatja, így nagyobb gyermekes családok számára is alkalmas. Élvezd a relaxáció pillanatait és a kellemes buborékmasszázst a Bestway Vancouver AirJet Plus segítségével!

A Bestway Vancouver AirJet Plus 1,55 m × 60 cm fő jellemzői

  • Felfújható pezsgőfürdő, amely egész évben használható
  • Egyszerre akár 5 személy is használhatja
  • Nagyon könnyen beállítható felfújással
  • 40 °C-ig szabályozható fűtés
  • Bestway Vancouver AirJet Plus, 1,5-2 °C/óra fűtőértékkel
  • 140 légfúvókával van felszerelve
  • A fogantyúk lehetővé teszik, hogy leeresztett állapotban is kényelmesen lehessen szállítani.
  • A felfújható falak süllyesztett varratokkal ellátott anyagból készülnek.
  • Az automatikus fűtési funkció, a Freeze Shield megakadályozza a belső alkatrészek befagyását még alacsonyabb hőmérsékleten is.
  • A Bestway pezsgőfürdő multifunkcionális vezérlőegységgel van felszerelve.
  • Mobileszközön keresztül is vezérelhető
  • A Bestway Smart Hub alkalmazás elérhető iOS és Android operációs rendszerekhez.
  • A csomag tartalmaz egy ChemConnect adagolót is, hogy a víz tiszta és biztonságos maradjon.
  • Szín: szürke

A Bestway Vancouver AirJet Plus tökéletes buborékos masszázst kínál

A Bestway Vancouver AirJet Plus pezsgőfürdő 140 légfúvókával van felszerelve, amelyek tökéletes buborékmasszázst biztosítanak. Kifejezetten jótékony hatással van az egész testre, a mozgásszervi rendszerre, a bőrre, valamint kiválóan alkalmas az általános mentális relaxációra is. A pezsgőfürdő fogantyúkkal van ellátva, hogy leeresztett állapotban  kényelmesen szállítható legyen. A felfújható falak süllyesztett varratokkal ellátott anyagból készülnek, ami kivételes szilárdságot és tartósságotbiztosít. Több ezer finom szál köti össze az oldalfalakat, lezárva a levegőt, így a pezsgőfürdő  sokáig szilárdan felfújt állapotban marad. A FreezeShield automatikus fűtési funkció még alacsonyabb hőmérsékleten is megakadályozza a belső alkatrészek befagyását.

A Bestway Vancouver AirJet Plus telefonos alkalmazással vezérelhető

A pezsgőfürdő multifunkciós vezérlőegységgel van felszerelve, amely felfújja, felmelegíti, elindítja a szűrést és egyidejűleg vezérli a masszázsrendszert. Ezenkívül ital- és snacktartókkal is rendelkezik. A pezsgőfürdőt azonban mobileszközén keresztül is vezérelheted az alkalmazás letöltésével. A Bestway Smart Hub elérhető iOS és Android rendszerekre. Az alkalmazásban beállíthatod a vízhőmérsékletet, aktiválhatod az energiatakarékos időzítőt, a vízszűrőt vagy az AirJet masszázsrendszert. A csomag tartalmaz egy ChemConnect adagolót is, amely az optimális mennyiségű klór egyenletes eloszlatásával tartja tisztán és biztonságosan a vizet. A pezsgőfürdő megerősített burkolata megtartja a hőt, és megakadályozza, hogy por és szennyeződés kerüljön a vízbe. A Bestway Vancouver AirJet Plus nagyszerű választás relaxációhoz és a test teljes ellazításához. 

            

Térfogat: 
804 l

Méretek: 
155 × 60 cm


Paraméterek

Átmérő
1,55 m Kész!
Magasság
0,74 m Kész!
Szűrő
Papírszűrős vízforgató Kész!
Szűrő teljesítménye
1,33 m3/h Kész!
Alak
Kör Kész!

Méretek

Átmérő
1,55 m Kész!
Magasság
0,74 m Kész!

Szűrés

Szűrő
Papírszűrős vízforgató Kész!
Szűrő teljesítménye
1,33 m3/h Kész!

Design

Alak
Kör Kész!

Felszerelés

Felszerelés
Ponyva Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bestway pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BESTWAY Vířivka pro 5osob VANCOUVER AIR JET PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bestway - Vířivka Vancouver AirJet Plus 1,55 m x 60 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ