Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

AVACOM a Bosch PSR 18-hoz

Termékkatalógus
AVACOM a Bosch PSR 18-hoz
5 1 értékelés
Akkumulátor akkus szerszámokhoz -
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  AVABAa10 Termékszám:  ATBO-L18A1-20Q Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AVACOM a Bosch PSR 18-hoz

Avacom foto
 

AVACOM szerszám akkumulátor minőségi komponensekből

Az AVACOM szerszámokhoz való tartalék akkumulátor magas minőségű cellákat tartalmaz, amelyek kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot kínálnak. Csatlakozói aranyozottak, a legmodernebb vezérlőelektronika révén problémamentes a kommunikáció a szerszámokkal. Számos biztonsági elemet tartalmaz, amelyek meggátolják a túltöltést, túlmerülést, túl nagy árammal töltést és rövidzárt. Az AVACOM akkumulátorai nem csak minőségi és teljesértékű pótlói az eredeti akkumulátornak, hanem többségük nagyobb kapacitást (tehát hosszabb kitartást) kínál a gyári megoldásnál.

 

Hogyan tarthatod jó állapotban az akkumulátort

Az akkumulátor gyárilag fel van töltve, ennek ellenére kapacitása nem éri el a 100%-ot. Ezért az optimális megformázás érdekében ajánlott azonnal a használatbavétel után legalább 3x végrehajtani a teljes feltöltés, teljes lemerítés ciklust. Az akku kapacitása csökken, ha állandóan a töltőn van, ezért ajánljuk, hogy időnként csatlakoztasd le az elektromos hálózatról. Ha nem használod az akkumulátort, tárold száraz helyen, teljesen feltöltve és félévente ellenőrizd és töltsd újra.

avacom good battery
 
avacom care
 

Mi árt az akkumulátornak?

Az akkumulátorok károsodásának leggyakoribb oka, hogy teljesen lemerítve rakják el, majd hosszabb ideig nem használják őket. Óvd az akkumulátort a 60 °C-nál nagyobb hőmérséklettől. Ha 5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten használtad, akkor töltés előtt várd meg, míg felmelegszik szobahőmérsékletre. Csak a hozzá illő készülékekben használd. Figyelni kell arra is, hogy az akkumulátort ne zárd rövidre és ne használj túl magas merítési áramot. Védd a mechanikai sérüléstől, kémiai anyagok hatásától és a nedvességtől.

Paraméterek és specifikáció:

Kompatibilis:
Bosch PSR 18

Csere akkumulátor:
Bosch 

Típus:
Li-Ion

Kapacitás:
2000 mAh
36? Wh

Kimeneti feszültség:
18 V

 
 
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AVACOM a Bosch PSR 18-hoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avacom pro Bosch PSR 18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVACOM pre Bosch PSR 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVACOM für Bosch PSR 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVACOM für Bosch PSR 18.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ