AP+ nový vizuál Shop roku

CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm

Termékkatalógus
CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm
4,4 3 értékelés
Melegítő takaró - 120 W teljesítmény, 3 hőfokozat, automatikus kikapcsolás és mosható, mélység: 160 cm, szélesség: 120 cm
Kód:  CONVD635 Termékszám:  DV7390

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm

Folyamatosan fázol télen? A Concept DV7390 elektromos takarónak köszönhetően addig élvezheted a kellemes meleget, amíg a takaróba vagy burkolózva. A takaró többek között enyhíti a hátfájást és fellazítja az izmokat. A bársonyosan sima mikroplüss anyagból készült takaró nagyon kényelmes és érintése kellemes. A takaró 3 hőmérséklet fokozatot kínál, melyet az aktuális igényeid szerint módosíthatsz. A működtetés közbeni biztonságodról a túlmelegedés elleni biztosíték gondoskodik, emellett a 90 perc megszakítás nélküli működés után a takaró automatikusankikapcsol. A vezérlő kihúzása utána Concept DV7390 ágymelegítőt bátran kimoshatod mosógépben. 


Kellemes anyag

Mosható

3 hőmérséklet fokozat


A Concept DV7390 elektromos takaró legfőbb tulajdonságai


  • Megszabadít a hát-, és izomfájdalmaktól
  • A Concept DV7390 bársonyosan puha mikroplüss anyagból készült
  • Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen
  • A takaró 3 melegítési fokozatot kínál
  • Túlmelegedés elleni biztosíték
  • Automata kikapcsolás funkció 90 perc megszakítás nélküli működtetés után
  • A vezérlő lecsatlakoztatása után a takaró egyszerűen kimosható a mosógépben
  • Gyors felmelegedés
  • Kompakt mérettel rendelkezik, így utazás során is praktikus


A Concept DV7390 takaró megbízhatóan felmelegít

Fáj a hátad és szeretnéd felmelegíteni? Akkor a Concept DV7390 elektromos takarót neked találták ki. A takaró a használat során kellemes meleg érzést biztosít, mely azonnal enyhülést hoz a fájó hátnak. Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen, melynek köszönhetően biztosítja az igazi kényelmet és meleget a használat során. A melegítő takaró enyhíti a kellemetlen hát-, izom- és ízületi fájdalmakat. Három különböző hőfok közül választhatsz, melyeket a saját igényed szerint módosíthatsz. A kompakt méreteinek köszönhetően a Concept DV7390 elektromostakarót elviheted magaddal a hétvégi házba, munkába, vagy akár a hegyekbe is.

A Concept DV7390 elektromos takaró kellemes anyagból készült

A Concept DV7390 elektromos takaró örömet szerez neked a bársonyosan puha mikroplüss anyagávalmely nem csak érintésre kellemes, de nagyon puha is. Biztosak vagyunk benne, hogy ki sem szeretnél mászni a takaró öleléséből. A levehető vezérlőt egyszerűen lecsatlakoztathatod, és az egész takarót kimoshatod a mosógépben. Így a Concept DV7390 elektromos takaró karbantartása egyszerű ésgyors.

Biztonság az első helyen

A biztonság az összes termék alapja. A Concept DV7390 elektromos takaró túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Nem hiányozhat a biztonsági automata kikapcsolás funkció sem, mely kikapcsolja a melegítés funkciót 90 perc megszakítatlan működtetés után. Abban az esetben, ha továbbra is szeretnéd melegíteni a hátad és a nyakad, elég átállítani a kapcsolót 0-ás pozícióba, ahol a biztonsági kikapcsolás időzítője visszaállításra kerül, és a Concept DV7390 takaró újra használható.  

Kiegészítő információk:

Méretek: 160 × 120 cm
Súly: 1,67 kg
Teljesítmény: 120 W
Feszültség: 220–240 V ~ 50 Hz
Szín: sötétszürke

Paraméterek

Típus
Takaró Kész!
Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Mosható Kész!
Mélység
160 cm Kész!

Típus

Típus
Takaró Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Mosható Kész!

Méret

Mélység
160 cm Kész!
Szélesség
120 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept DV7390 Vyhřívaná deka 160x120 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7390 Heizdecke - 160 cm x 120 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ