30 dnů na vrácení Shop roku

Csempevágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szélesség
160 mm
40 cm
-
Mélység
38 cm
422 mm
-
Hossz
120 mm
410 mm
-
Szűrés

Akár otthoni barkácsember vagy, aki szeretné a fürdőszobáját saját maga kicsempézni, akár tapasztalt mesterember, aki nap mint nap csempézéssel foglalkozik, a csempevágó egy olyan elengedhetetlen eszköz, amely óriási mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a csempézés folyamatát. A megfelelő csempevágó kiválasztásánál fontos néhány alapvető szempontot figyelembe venni. Nézzük, melyeket!

Tovább

A csempevágó előnyei

A csempevágó feladata egyszerű: a csempék pontos és hatékony vágása. A piacon többféle típus is kapható, választáskor fontos figyelembe venni, hogy melyik csempevágó milyen feladatra a legalkalmasabb. A csempevágó használata számos előnnyel jár, amelyek megkönnyítik a munkát:

  • Stabilitás
  • Tökéletes vágás
  • Milliméteres pontosság
  • Kedvező vételár
  • Tartósság és hosszú élettartam
  • Gyors és egyszerű használat

    A 1200 mm-es csempevágó megfelelő a fürdőszoba vagy a konyha egyszerű csempézéséhez.

    Csempevágó - járólap vágó
    A csempevágó a csempék egyszerű és pontos vágását teszi lehetővé. Használata nemcsak megkönnyíti, hanem felgyorsítja a csempézés folyamatát, a milliméteres vágási pontosság pedig sok fejfástól kímélhet meg.

    A csempevágó kiválasztása

    A csempevágók ára 5-10 ezer forinttól akár 100 ezer forintig is terjedhet. Ha munkád részeként napi szinten használod ezt a szerszámot, akkor a drágább, profi csempevágó az ideális választás. Ha inkább otthoni ezermester vagy, aki szabadidejében szeret barkácsolni, akkor az olcsóbb csempevágók egyike is megfelel az igényeidnek.

    A kiválasztás során az egyik legfontosabb szempont a csempevágó maximális vágási hossza, hiszen ez komoly mértékben befolyásolja az eszköz használhatóságát. Otthoni használatra a csempevágó 600 mm maximális vágási hosszúsággal a legnépszerűbb és a leggyakoribb igényeket teljes mértékben kielégítő választás, de bizonyos csempevágók akár 1400 mm-es maximális vágási hosszt is kínálhatnak. Tekintettel a modern trendekre, amikor nem ritka a méteres csempék használata, egyre inkább előtérbe kerülnek a nagy csempevágók.

    i

    A csempevágó garantálja a jó eredményt

    Csempét vághatunk fűrésszel, flex-szel vagy egyéb vágószerszámmal, például valamilyen fogóval. Azonban egyik módszer sem versenyezhet a csempevágó pontosságával és könnyű használatával, ráadásul bizonyos modellek járólap vágó funkciót is képesek betölteni, amely tovább szélesíti a csempevágók felhasználási területét.

    Csempevágó - Válaszd a megfelelőt típust

    A csempevágók több típusa kapható, amelyek kialakításukban és használatuk módjában is különböznek egymástól. Nem számít, ha száll a por vágás közben, vagy inkább olyan csempevágót szeretnél, amely pormentes vágást biztosít?

    A munka befejeztével tisztítsd meg a szerszámot a portól, és ellenőrizd a vágókorong kopását. Ezzel nemcsak megelőzheted az egyenetlen vágást a következő használatkor, hanem meghosszabbítod a csempevágó élettartamát is.

    Kézi csempevágó

    A kézi csempevágó könnyen kezelhető és hordozható, pormentes vágást biztosít és nem igényel hűtést, így száraz vágást is lehetővé tesz. A kézi csempevágó csak normál, 25 mm vastagságú csempék vágását teszi lehetővé.

    Elektromos csempevágó

    Az elektromos csempevágók gyakran vízhűtéssel és asztallal rendelkeznek a gyorsabb, pontosabb, könnyebb és biztonságosabb munkavégzés érdekében. Ez a típus nemcsak vastagabb csempék, hanem sok esetben más anyagok, például tégla, greslap vagy kő vágására is alkalmas.

    Vizes csempevágó

    A vizes csempevágónak két típusa létezik. Ne hagyd magad megtéveszteni:

    • A professzionális vizes csempevágó nagyon erős vízsugarat használ a különféle anyagok vágásához.
    • A második változat a vízhűtéses elektromos csempevágó.

    Profi csempevágó

    A profi csempevágó a tapasztalt mesteremberek eszköze. Ez a típus rendelkezik mérőskálával, szögmérővel és bizonyos esetekben lézerrel is a lehető legpontosabb vágás érdekében.

    Még egy közönséges csempevágó is gazdagítható olyan praktikus funkciókkal, mint a vonalzó, a szögmérő és a milliméter skála, amelyek segítségével abszolút precíz vágás érhető el.

    Csempevágó - Járólap vágó
    A csempevágók némi gyakorlattal komoly mértékben felgyorsítják és megkönnyítik a csempézés folyamatát. Bizonyos modellek járólap vágó funkciót is betöltenek.

    Csempevágó - Egyéb szempontok választáskor

    A fenti szempontokon túl nem szabad elfeledkezni néhány további tényezőről, hogy ne érjen meglepetés, amikor használatba veszed az új csempevágót:

    • A csempevágó tömege
    • A maximális vágási vastagság
    • A vágókorong anyaga
    • A maximális vágási hossz

    i

    Méret és tömeg

    A csempevágók szélessége 175 mm és 360 mm között, mélysége 25 mm és 30 mm között, hossza pedig 330 mm és 1210 mm között mozog. A csempevágók tömege 5-11 kg.

    Csempevágó árak

    A csempevágó árak 10 ezer forint alatt kezdődnek - ezek a legolcsóbb csempevágók azonban kisebbek, és maximális vágási magasságuk és szélességük elmarad a komolyabb modellekétől, a maximális vágási vastagságról nem is beszélve. A 15-30 ezer forintos csempevágók nagyobb vágási hosszt és vastagságot biztosítanak. A profi csempevágó modellek ára 40-60 ezer forint között mozog.

    Használt csempevágók

    Szeretnél némi pénzt megtakarítani és nem bánod, ha kicsomagolt vagy használt árut kapsz kézhez? Látogasd meg használt csempevágók oldalunkat, ahol használt vagy felbontott csempevágók között válogathatsz, amelyek mindegyikére 12 hónapos garancia érvényes.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
    2 termék
    PowerPlus POWDP75100 - 20V, 110mm, akkumulátor nélkül
    Csempevágó - akkus, 20V 110mm (AKKU nélkül), a 110 mm átmérőjű gyémántkorong 24 mm-es vágási kapacitást biztosít. A párhuzamos vezető akár 45°-os szögben is beállítható, így pontos gérvágásokat végezhetsz. A skála lehetővé teszi a vágási szélesség pontos beállítását is. A DUAL POWER sorozatból 20 V feszültségű akkumulátorokat és 40 V feszültségű akkumulátorokat is használhatsz. A 40 V-os akkumulátor használata még hosszabb üzemidőt biztosít a 20 V-os változathoz képest. MŰSZAKI LEÍRÁS: Feszültség - 20 V, Üresjárati sebesség - 3.800 min-1, Korongátmérő - 110 mm, Vágási kapacitás 90° - 24 mm, Vágási kapacitás 45° - 16 mm, Súly - 3,5 kg. JELLEMZŐK: víztartály, vezető vonalzó, állítható vágási szög 45° - 90°, kettős teljesítmény 20 vagy 40V-os akkumulátorok használhatók. Csomagtartalom: 1x csempevágó, 1x gyémántkorong, 1x vezető. AKKUMULÁTORT A CSOMAG NEM TARTALMAZ, TÖLTŐT A CSOMAG NEM TARTALMAZ
    40 890 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Termékkód: LCx923
    Einhell Aku TE-TC 18/115 Li-Solo
    Csempevágó - maximális vágási mélység 24 mm, a csomagolás része víztartály, méretek 160 × 422 × 410 mm (Sz×Mé×H)
    40 890 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BOFE057

    Csempevágók

    Csempevágók

    A Csempevágók kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

    Csempevágók – megbízható márkák

    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csempevágók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csempevágók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csempevágók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csempevágók vélemények
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ