Shop roku Shop roku

Elektromos gyalu

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítményfelvétel
550 W
1800 W
-
Fordulatszám
8000 ford/perc
19500 ford/perc
-
Gyalu típusa
Elektromos
(21)
Akkus
(2)
Gyalulási mélység
1,25 mm
4 mm
-
Szűrés

Az elektromos gyalu minden ezermester vagy profi famegmunkáló nélkülözhetetlen eszköze. Gyors és precíz famegmunkálást tesz lehetővé, legyen szó egyenetlenségek kiegyenlítéséről vagy bevágások készítéséről. A megfelelő modell kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a teljesítményt, a vágási szélességet és a kiegészítő funkciókat. Inspirálódj, és fedezd fel, hogy melyik kézi gyalu felel meg leginkább az igényeidnek. Olvass tovább.

Tovább

Új elektromos kézi gyalu vásárlásán gondolkozol? Az elektromos meghajtás vonzó előnyökkel jár

A gyalulás a fafeldolgozás egyik alapvető módszere, ezért a jó minőségű kézi gyalugép elengedhetetlen. Az elektromos meghajtás ebben az esetben számos előnnyel jár, mint például a hatékonyság és a pontosság, de potenciális hátrányokkal is jár. Nézzük meg ezeket együtt.

  • Nagyfokú pontosság és egyenletes anyagleválasztás.
  • Az elektromos kézi gyalu segítségével végzett munka gyorsabb, mint a kézi szerszámokkal.
  • Pontosan beállíthatod az eltávolítandó anyag mélységét.
  • Alkalmas különböző típusú fafelületekhez és munkafeladatokhoz.
  • Az ergonomikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség növeli a kényelmed.
  • A kézi gyalugép árához képest a vételár jóval magasabb.
  • Rendszeres karbantartást és tisztítást igényel a működőképesség fenntartásához.
  • Használata olyan helyekre korlátozódik, ahol van hálózati áramforráshoz való hozzáférés.
  • Az elektromos kézi gyalu segítségével történő munkavégzés hangosabb lehet.
  • A helyes használat a technika elsajátítását és gyakorlást igényel.

i

Nem fogod olyan gyakran használni az elektromos gyalu gépedet, vagy nincs elég helyed hozzá, esetleg villany és kábel nélküli változatot keresel? A kézi gyalugép olcsóbb, hordozhatóbb, és nem kell hozzá áram, de így is kevesebb munkát tudsz elvégezni.

Az elektromos gyalu kiválasztása

Az elektromos gyalugép átalakítja a famegmunkálási folyamatot, mivel olyan hatékonyságot és pontosságot kínál, amelyet kézi megmunkálással nehéz elérni. Felhasználása változatos, az egyszerű felületigazítástól az összetett élformázásig. A siker kulcsa a kézi gyalugép kiválasztása, amely az anyag sajátos igényeihez és jellemzőihez igazodik. A megfelelő elektromos gyalu minimális erőfeszítéssel tökéletes eredményre vezet. De hogyan érdemes kiválasztanod egy ilyet?

Az elektromos kézi gyalu garantálja a nagy teljesítményt

A teljesítmény az a kulcsfontosságú tényező, amely meghatározza, hogy egy elektromos kézi gyalu mennyire hatékonyan és gyorsan képes eltávolítani az anyagot. Ezt wattban (W) fejezik ki, és azt jelzi, hogy a szerszám mennyi energiát fogyaszt. Például az 1000 wattos vagy annál nagyobb teljesítmény azt jelenti, hogy a kézi gyalugép keményebb anyagokkal és igényesebb munkákkal is megbirkózik. Másrészt a könnyű famegmunkáláshoz elegendő lehet egy alacsonyabb, 900 watt körüli teljesítményű kézi gyalugép.

Olcsó elektromos kézi gyalu után kutatsz? Az elektromos gyalu - használt vagy az elektromos gyalu akciós áron - árnyesés oldalon igazi kincseket találhatsz.

Milyen hatással van a fordulatszám egy elektromos gyalugép esetében?

Az elektromos gyalu fordulatszáma azt jelzi, hogy percenként hányszor fordulnak el a pengék. Ez a paraméter döntő fontosságú az anyagmegmunkálás minősége és sebessége szempontjából. Ezt percenkénti fordulatszámban (RPM) fejezik ki. A magasabb fordulatszámú, például 15 000 RPM vagy annál magasabb fordulatszámú elektromos gyalu simább és gyorsabb anyageltávolítást jelent, míg az alacsonyabb fordulatszámú gyalugép finomabb famegmunkáláshoz lehet alkalmas.

Az elektromos kézi gyalu akár 4 mm fát is eltávolít egyetlen mozdulattal

Az anyag eltávolítási sebesség a maximális anyagmélységre utal, amelyet az elektromos gyalugép egy mozdulattal el tud távolítani, és azt befolyásolja, hogy milyen gyorsan érhető el a kívánt eredmény. Az anyag eltávolítási sebességet általában milliméterben adják meg, és az általános értékek 1 mm-től a finom kidolgozáshoz és 4 mm-től a durvább munkákhoz vagy annál is nagyobb értékekig terjednek. Az anyag eltávolítási sebesség igény szerinti beállításának lehetősége révén a kézi gyalugép különböző fafajtákhoz és munkafeladatokhoz igazítható.

i

A vastagoló vagy egyengető gyalu egy speciális gép, amely a faanyagok pontos, a kívánt méretre történő vastagítására szolgál. Az elektromos gyaluval ellentétben lehetővé teszi nagyobb fadarabok egyenletes megmunkálását nagy pontossággal és megismételhetőséggel. Használata elengedhetetlen a professzionális faipari műhelyekben a masszív faipari projektekhez.

Az elektromos gyalu keskeny és széles fadarabok kezelésére egyaránt alkalmas

A gyalulási szélesség határozza meg a kézi gyalugép által megmunkálható terület maximális szélességét. Ez a paraméter fontos a munka hatékonyságának és sebességének meghatározásában, különösen nagyobb fafelületek megmunkálásakor. Az általános értékek 50 mm-től a kisebb és precízebb munkákhoz a 300 mm vagy annál nagyobb teljesítményű, széles fadeszkák vagy deszkák gyors megmunkálására tervezett modellekhez tartozó értékekig terjednek.

  • A 100 mm-es és keskenyebb elektromos kézi gyalu tökéletes a részletes és precíz munkákhoz, ahol a maximális pontosság és a nagyon kis alkatrészek megmunkálása fontos.
  • A 110 mm-es kézi gyalugép ideális a részletes munkákhoz és kisebb projektekhez, ahol precíz megmunkálás és az anyag nagyfokú ellenőrzése szükséges.
  • A 120 mm-es elektromos kézi gyalu számos asztalos- és ácsmunkához alkalmas, kompromisszumot kínálva a hatótávolság és a manőverezhetőség között.
  • A 200 mm-eselektromos gyalugép kiválóan alkalmas nagyméretű fafelületek gyors és hatékony megmunkálására, ideális professzionális használatra nagyobb műhelyekben.
  • A 300 mm-es és a feletti nagyméretű kézi gyalugép lesz a legjobb választás a nagy formátumú projektekhez és a széles fadeszkák vagy lapok gyors megmunkálásához maximális hatékonysággal és minimális erőfeszítéssel.

Elektromos gyalugépek kiválasztása falcolási munkákhoz? Ne feledkezz meg a mélységet meghatározó paraméterről sem

A falcolás mélysége azt jelzi, hogy az elektromos gyalugép milyen mélyen tudja kialakítani a bevágást. Ez a paraméter alapvető fontosságú az olyan munkáknál, ahol hornyokat vagy illesztéseket kell létrehozni a fában, például keretek készítése, deszkák összeillesztése vagy ajtók illesztése esetén. A falcolás mélységére vonatkozó értékek általában 5 mm-től a nagyon sekély falcolás esetén 20 mm vagy annál is mélyebb rovátkolás esetén 20 mm-ig terjednek. A falcolás mélységének állíthatósága az alkalmazások széles skáláját teszi lehetővé.

A teljesítmény szorosan összefügg a gyalulás szélességével - egy 1000 W feletti teljesítményű elektromos gyalugép általában 100-300 mm széles anyagok gyalulását tudja gond nélkül elvégezni. Ezért azt javasoljuk, hogy kerüld az alacsonyabb teljesítményű eszközöket, amelyek azt állítják, hogy hasonló szélességű anyagot képesek kezelni.

Az elektromos gyalu legyen kényelmes munka közben

Az elektromos gyaluk súlya fontos a kezelés és a munka közbeni kényelem szempontjából. A kisebb súly kisebb fáradtságot jelent a hosszan tartó használat során, ami különösen hasznos, ha fej fölött vagy nehezen hozzáférhető helyeken dolgozol. Másrészt a nehezebb gyaluk nagyobb stabilitást és pontosságot biztosíthatnak az anyag megmunkálásakor. Az ideális súly kiválasztása az egyedi igényeidtől és preferenciáidtól függ.

Elektromos gyalu számos hasznos funkciókkal rendelkezhet

Az elektromos gyaluk gyakran rendelkeznek olyan speciális funkciókkal és jellemzőkkel, amelyek még kényelmesebbé teszik a gyalulást.

  • Az állítható vezető lehetővé teszi, hogy a gyalut pontosan vezesd az anyag éle mentén, így biztosítva az egyenes és pontos gyalulást.
  • Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, és csökkenti a fáradtságot a hosszabb használat során, így hatékonyabb munkát tesz lehetővé.
  • Az állítható gyalulási mélység lehetővé teszi a számodra, hogy pontosan beállítsad, mennyi anyagot szeretnél eltávolítani a gyaluval.
  • A pengevédő védi a pengéket üresjáratban, meghosszabbítva azok élettartamát és biztosítva a biztonságos használatot.
  • A jobb- és balkezes kialakítás jobb kezelhetőséget és kényelmet biztosít a munkavégzés során, függetlenül a felhasználó domináns kezétől.
  • A biztonsági kapcsoló megakadályozza a szerszám véletlen beindítását, növelve a biztonságot a kezelés és a munkához való felkészülés során.

i

Még mindig nem tudod, hogy melyik szerszámot válaszd? Olvass tovább és nézd meg az elektromos gyalu értékeléseit és a vásárlók véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Einhell elektromos gyalu TC-PL 750 Szállításra kész > 5 db
Gyalu - elektromos, teljesítmény 750 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 2 mm, 17000 ford/perc, ergonomikus fogantyú, tömege 2,7 kg, kés a csomag része
17 990 Ft

21 termék
4,6 28×
BOSCH GHO 26-82 D Professional
Gyalu - elektromos, teljesítmény 710 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 2,6 mm, 18000 ford/perc, jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas és kapcsoló lezárása, tömege 2,8 kg
71 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9i4
4,9
Metabo DH 330 gyalu
Gyalu - elektromos, teljesítmény 1800 W, gyalulási szélesség 330 mm, gyalulási mélység akár 3 mm, 9800 ford/perc, állítható gyalulási mélység, tömege 35 kg, kés a csomag része
177 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: METMI001
4,3 13×
Einhell elektromos gyalu TC-PL 750
Gyalu - elektromos, teljesítmény 750 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 2 mm, 17000 ford/perc, ergonomikus fogantyú, tömege 2,7 kg, kés a csomag része
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF009a
5,0
Einhell elektromos gyalu TE-PL 900
Gyalu - elektromos, teljesítmény 900 W, gyalulási szélesség 82 mm, falcolás mélysége 18 mm, gyalulási mélység akár 3 mm, 15000 ford/perc, ergonomikus fogantyú, tömege 3,6 kg, kés a csomag része
38 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF146g4
4,4 18×
Extol Premium 8893405
Gyalu - elektromos, teljesítmény 1000 W, gyalulási szélesség 110 mm, falcolás mélysége 8 mm, gyalulási mélység akár 3 mm, 16000 ford/perc, v horonnyal élvágáshoz és jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas, tömege 4,1 kg
37 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ061
4,9
POWERPLUS POWE80030
Gyalu - elektromos, teljesítmény 900 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 3 mm, 17000 ford/perc, állítható gyalulási mélység és kapcsoló lezárása, tömege 3 kg, a kulcs, oldalsó vezető és porzsák a csomag része
26 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP019a
4,8
FIELDMANN FDH 200801-E
Gyalu - elektromos, teljesítmény 800 W, gyalulási szélesség 82 mm, falcolás mélysége 6 mm, gyalulási mélység akár 2 mm, 17000 ford/perc, ergonomikus fogantyú, tömege 2,8 kg
20 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD118
5,0
EXTOL PREMIUM 8891830 gyalu AKU Share 20V akkumulátorral és tültővel
Gyalu - elektromos, gyalulási szélesség 60 mm, gyalulási mélység akár 1,25 mm, 10000 ford/perc, állítható gyalulási mélység, tömege 2,3 kg, 1 akkumulátor a csomag része 20 V feszültséggel, akkumulátor kapacitása 2 Ah, akkumulátor és töltő a csomag része
47 460 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ373
4,9 10×
BOSCH GHO 6500 Professional
Gyalu - elektromos, teljesítmény 650 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 2,6 mm, 16500 ford/perc, ergonomikus fogantyú és jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas, tömege 2,8 kg, kés a csomag része
55 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC063a
Einhell TC-SP 204
Gyalugép -
135 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EINpro01
Scheppach HMS 1070
Gyalugép -
175 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SCHEpro01
4,6 28×
BOSCH GHO 26-82 D Professional
Gyalu - elektromos, teljesítmény 710 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 2,6 mm, 18000 ford/perc, jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas és kapcsoló lezárása, tömege 2,8 kg
68 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9i4
3,0
Scheppach HMS 850
Gyalugép -
117 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHEpro02
Einhell TC-SP 204
Gyalugép -
128 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EINpro01
1,0
Scheppach EP1100
Gyalu - elektromos, teljesítmény 1100 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 3 mm, 16000 ford/perc, állítható vezetés, állítható gyalulási mélység és késvédő, tömege 3,8 kg, oldalsó vezető, porzsák és kés a csomag része
26 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SCHEpro04
Bosch PHO 2000 (0.603.2A4.100)
Gyalu - elektromos, teljesítmény 680 W, gyalulási szélesség 82 mm, falcolás mélysége 8 mm, gyalulási mélység akár 2 mm, 19500 ford/perc, ergonomikus fogantyú, állítható gyalulási mélység és késvédő, tömege 2,4 kg, a kulcs a csomag része
42 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08401
EXTOL PREMIUM 8891831
Gyalu - elektromos, gyalulási szélesség 60 mm, gyalulási mélység akár 1,25 mm, 10000 ford/perc, tömege 2,3 kg, akkumulátor nélkül, akkumulátor feszültsége 20 V, akkumulátor kapacitása 2 Ah
29 600 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ374
5,0
BOSCH GHO 40-82 C Professional
Gyalu - elektromos, teljesítmény 850 W, gyalulási szélesség 82 mm, gyalulási mélység akár 4 mm, 14000 ford/perc, jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas, tömege 3,2 kg, kés a csomag része
123 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOC062e1
Bosch PHO 1500 (0.603.2A4.000)
Gyalu - elektromos, teljesítmény 550 W, gyalulási szélesség 82 mm, falcolás mélysége 8 mm, gyalulási mélység akár 1,5 mm, 19500 ford/perc, állítható vezetés, v horonnyal élvágáshoz és jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmas, tömege 2,4 kg
41 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh08400
5,0
Ryobi R18PL-0 akkumulátor nélkül
Gyalu - elektromos, gyalulási szélesség 82 mm, falcolás mélysége 12,5 mm, gyalulási mélység akár 1,6 mm, 11000 ford/perc, ergonomikus fogantyú, tömege 2,4 kg
Szuper ár
42 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RYOBI130
Scheppach PLM1800
Gyalugép -
184 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SCHEpro03

Elektromos gyalu

A Elektromos gyalu kategóriában összesen 21 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos gyalu A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos gyalu A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos gyalu vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ