A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Elektromos ütvecsavarozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Befogás
1/2" külső négyszög
(3)
1/4" külső négyszög
(1)
Fordulatszám
2200 ford/perc
2900 ford/perc
-
Forgatónyomaték
180 Nm
340 Nm
-
Tömeg
1,2 kg
3,3 kg
-

Az elektromos ütvecsavarozó nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek megbízhatóan és hatékonyan kell csavarokat rögzíteniük vagy lazítaniuk. A közvetlen hálózati áramellátásnak köszönhetően állandó teljesítményt nyújt, és nincs szükség gyakori akkumulátorcserére vagy utántöltésre. Ideális műhelyekben, összeszerelési munkákhoz vagy ipari környezetben való használatra, ahol nagy hatékonyságra és megbízhatóságra van szükség. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvass tovább.

Tovább

Elektromos ütvecsavarozó - az elektromos meghajtás előnyökkel és hátrányokkal is jár

A modern szerszámok manapság sokféle meghajtású változatban kaphatók, és ez alól az ütvecsavarozó sem kivétel. Az elektromos meghajtás állandó vezetékes csatlakozást igényel a hálózathoz, így csábító előnyöket, de néhány hátrányt is kínál. Vessünk egy pillantást ezekre.

  • Folyamatos munka az akkumulátor töltése nélkül.
  • Lehetővé teszi a csavarok gyors rögzítését és lazítását.
  • Nincs szükség az akkumulátorok megvásárlására és cseréjére.
  • Ideális intenzív használatra a termelésben és a szervizekben.
  • Elektromos konnektorhoz való hozzáférést igényel.
  • Nehezebb lehet, mint az akkumulátoros modellek.
  • Nem alkalmas terepmunkára.
  • A hosszú tápkábel biztonsági kockázatot jelenthet.

i

Kényelmet és mozgásszabadságot szeretnél munka közben? Akkor egy akkus ütvecsavarozó megfelelő lehet számodra.

Az elektromos ütvecsavarozó legyen kompatibilis a megfelelő bitekkel

Az elektromos ütvecsavarozó esetében a különböző bitek és foglalatok csatlakoztatására szolgáló szerszámtartozékkal növelhető a szerszám sokoldalúsága a különböző feladatok elvégzéséhez. Ezért fontos a megfelelő típusú tartozékkal rendelkező ütvecsavarozó kiválasztása, hogy az kompatibilis legyen a használni kívánt szerszámokkal.

  1. A 1/2″ OD négyszögletes felfogatás a nagy teherbírású és ipari ütvecsavarozók esetében gyakori. Ez lehetővé teszi, hogy sokféle foglalat használható legyen a meghúzáshoz, így ideális a nagyméretű csavarokkal és anyákkal való munkavégzéshez. Robusztussága és mérete alkalmas a nagy nyomatékot igénylő, igényes alkalmazásokhoz.
  2. A 1/4"-os belső hatszög jellemző a kisebb és könnyebb ütvecsavarókra, amelyeket elsősorban kényes szerelési munkákhoz használnak, vagy ahol pontosságra és ellenőrzésre van szükség. Ezenkívül kompatibilis a szokásos bitekkel, és olyan munkákhoz alkalmas, ahol a pontosság és a rugalmasság fontosabb.

A fordulatszám azt jelzi, hogy az elektromos ütvecsavarozó valóban mennyire hatékonyan tud behúzni

A megfelelő fordulatszámmal rendelkező ütvecsavarozó elektromos változata a hatékonyság és a sebesség szempontjából elengedhetetlen. A magasabb fordulatszám a csavarok gyorsabb rögzítését vagy lazítását jelenti, ami ideális a nehéz feladatokhoz és a kemény anyagokkal való munkához. Ezzel szemben a precíziós feladatokhoz, ahol ellenőrzésre és pontosságra van szükség, egy kisebb teljesítményű elektromos ütvecsavarozó vagy egy változó fordulatszámú modell megfelelőbb lehet.

Milyen hatással van a nyomaték egy elektromos ütvecsavarozó esetében?

A nyomaték az elektromos ütvecsavarozó által nyújtott teljesítmény alapvető mutatója. Newtonméterben (Nm) mérik, a magasabb értékek azt jelzik, hogy nagyobb erőt lehet alkalmazni az elfordításhoz vagy meghúzáshoz. A 800 Nm-es ütvecsavarozó elektromos változata elegendő erőt biztosít a kemény anyagok megmunkálásához, és még a legnehezebben rögzített csavarokat is könnyedén meg tudja húzni, így ideális eszköz a munkák széles körében.

A szabályozható nyomatékú elektromos ütvecsavarozó az erőszabályozásnak köszönhetően pontos meghúzást biztosít. Ez a funkció optimális eredményeket biztosít az összeszerelés során, megóvja az anyagokat és a csavarokat a sérülésektől, és növeli a termelékenységet. Például egy 1000 Nm-es elektromos ütvecsavarhúzó meghúzását biztonságosabb értékre, például 500 Nm-re csökkentheti.

Az elektromos ütvecsavarozó használata legyen kényelmes a munka során

A súly fontos tényező minden elektromos ütvecsavarozó esetében, mivel befolyásolja a munkavégzés közbeni kényelmet és a felhasználó erőnléti szintjét is. Egy könnyű elektromos ütvecsavarozó megkönnyíti a hosszú ideig tartó munkát, és növeli a manőverezhetőséget, ami különösen hasznos, ha szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken dolgozol. Másrészt a nehezebb modellek robusztusabb kialakítást és nagyobb teljesítményt sugallhatnak, ami az igényes ipari alkalmazásoknál elengedhetetlen.

Milyen erős legyen egy elektromos ütvecsavarozó?

A nagyobb teljesítmény azt jelenti, hogy az elektromos ütvecsavarozók gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni a keményebb anyagokkal, és igényesebb feladatokat is el tudnak látni. A teljesítményt wattban (W) mérik, ezért fontos, hogy olyan elektromos ütvecsavarozó mellett dönts, amelynek teljesítménye megfelel az igényeidnek, az 1200 W feletti nagyobb értékek ideálisak professzionális és ipari felhasználásra.

Kerékkulcs - ütvecsavarozó elektromos

i

Az elektromos kerékkulcs az autóiparra specializálódott, nagy nyomatékkal és kerékcsavar tartozékokkal. Az univerzális ütvecsavarozókkal ellentétben kifejezetten a hatékony gumiabroncs-munkákhoz tervezték.

Az elektromos ütvecsavarozók praktikus felszereléssel vagy funkciókkal rendelkezhetnek

Egy elektromos ütvecsavarozó gyakran büszkélkedhet további funkciókkal és felszerelésekkel, amelyek összességében élvezetesebbé tesznek minden munkát.

  • A kiegészítő bitek és foglalatok kibővítik a különböző típusú csavarok és anyák felhasználási lehetőségeit.
  • A különböző tartozéktípusokhoz való adapterek növelik a különböző típusú bitekkel és foglalatokkal való kompatibilitást.
  • A szerszámos táska biztosítja a szerszámok könnyű tárolását és szállítását.
  • A LED-világítás biztosítja a jobb látótávolságot a munkaterületen.
  • A sebességszabályozó lehetővé teszi a pontos sebességszabályozást.
  • A rezgéscsillapító fogantyú csökkenti a kifáradást és növeli a kényelmet a hosszan tartó munka során.
  • A mágneses bittartó munka közben szilárdan a helyén tartja a biteket.

Kíváncsi vagy, melyik a legjobb elektromos ütvecsavarozó? A vélemények és a vásárlói tapasztalatok garantáltan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,7
COMPASS Elektromos ütvecsavarozó 800W, 325Nm
Ütvecsavarozó elektromos, befogás típusa: 1/2" külső négyszög, 2200 ford/perc, 325 Nm nyomaték
32 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR15981n
PowerPlus POWDP20100 - Ütvecsavarozó 20V 180Nm (AKU nélkül)
Ütvecsavarozó - elektromos, befogás típusa: 1/4" külső négyszög, 2900 ford/perc, 180 Nm nyomaték
29 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LCx907
3,0
Compass csavarhúzó lezuhan kerek 12
Ütvecsavarozó - elektromos, befogás típusa: 1/2" külső négyszög, 340 Nm nyomaték
18 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR167
Scheppach IW900
Ütvecsavarozó - elektromos, befogás típusa: 1/2" külső négyszög, 2400 ford/perc, 320 Nm nyomaték
Leárazás -9 %
33 690 Ft 36 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SCHEuta001

Elektromos ütvecsavarozók

A Elektromos ütvecsavarozók kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos ütvecsavarozók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos ütvecsavarozók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos ütvecsavarozók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos ütvecsavarozók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ