A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

EQUES VEIU S31 Wi-Fi Digitális ajtókukucskáló

Termékkatalógus
EQUES VEIU S31 Wi-Fi Digitális ajtókukucskáló
4,0 4 értékelés
Digitális kukucskáló - WiFi 2,4 GHz, feljátszással és kamerával, elemes, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Eques22_01 Termékszám:  VEIUS31
EQUES VEIU S31 Wi-Fi Digitális ajtókukucskáló 128 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

EQUES VEIU S31 Wi-Fi Digitális ajtókukucskáló

EQUES VEIU S31 Wi-Fi Digitális ajtókukucskáló egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az Eques VEIU S31 egy digitális ajtókitekintő a bejárati ajtó körüli terület automatikus érzékelésére. Az Eques mobilalkalmazás segítségével az ajtó kitekintőt távolról lehet vezérelni, és interakcióba léphetsz a látogatókkal az ajtóban. A kiváló minőségű, éjszakai fénnyel ellátott Full HD kamerának köszönhetően még rossz látási viszonyok között is kiváló képminőséget kapsz, a kiváló minőségű akkumulátor pedig hosszú, akár 30 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Az Eques VEIU S31 digitális ajtó kitekintő az egyszerű és gyors, szerszámok nélküli beszerelésével emelkedikki. Kihasználhatod a nagy méretű belső tárhelyet, amely MicroSD memóriakártyával bővíthető. Az Eques digitális ajtó kitekintő az otthoni Wi-Fi hálózatot használja a működéshez.

Az Eques VEIU S31 digitális ajtó kitekintő legfontosabb jellemzői

  • 5,5"-os IPS érintőképernyő az egyszerű beállításhoz
  • Tápellátás Micro USB csatlakozón keresztül
  • Nagyméretű belső tárhely MicroSD-kártya opcióval
  • Kiváló minőségű Full HD kamera 180°-os látószöggel
  • A digitális ajtókitekintő egyszerűen és gyorsan telepíthető
  • Praktikus Eques mobilalkalmazás
  • Hosszú, akár 30 napos készenléti akkumulátor-üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Az Eques VEIU S31 ajtó kitekintő működése otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül megy végbe

Az Eques VEIU S31 ajtó kitekintő érintőképernyős kijelzővel rendelkezik

Az Eques VEIU S31 digitális ajtókitekintő 5,5"-os IPS érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely egyszerű kezelhetőséget és minden fontos információ áttekinthető megjelenítését biztosítja. A kiváló minőségű akkumulátornak köszönhetően az ajtó kitekintő hosszú, akár 30 napos készenléti időt kínál. Az ajtó kitekintő akkumulátora könnyen feltölthető a Micro USB-csatlakozón keresztül.

Praktikus mobilalkalmazás

Az Eques VEIU S31 digitális ajtókitekintő használatakor hasznosnak fogod találni az Androidra és iO-ra optimalizált Eques mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi a kényelmes vezérlést bárhonnan. Ezenkívül az alkalmazás kétirányú kommunikációt kínál a látogatókkal az ajtónál. Ha mozgást észlel, automatikusan kép készül, és értesítést küld az okostelefonodra. Az Eques VEIU S31 digitális ajtó kitekintő az otthoni Wi-Fi hálózatot használja az értesítések és egyéb funkciók küldésére.

Nagyméretű felvétel tárolási lehetőség

Az Eques VEIU S31 digitális ajtókitekintő nagyméretű belső tárolót kínál a felvételek tárolásához. A kapacitás MicroSD memóriakártyával 32 GB-ig bővíthető. A rekordokat a felhőben is tárolják, ahol 14 napig állnak a felhasználó rendelkezésére.

Az Eques VEIU S31 kiváló minőségű kamerával van felszerelve

Az Eques VEIU S31 ajtó kitekintő használata során értékelni fogod a kiváló képminőséget és a 850 nm-es infravörös éjszakai fényt. A full HD kamera 180°-os látószöget biztosít, így tökéletes áttekintést nyújt az ajtó körüli mozgásokról. Az Eques ajtó kitekintő kifinomult kialakításával szinte bármilyen ajtóra felszerelhető, gyorsan és egyszerűen felszerelhető szerszám nélkül.

Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Funkciók

Funkciók
Feljátszással, Kamerával Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ