Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej - Hobby Szavazz ránk

Felfújható jakuzzik

0

A felfújható jakuzzik ötvözik a klasszikus felfújható medencék és a luxus pezsgőfürdők előnyeit, alkalmasak beltérre és kültérre egyaránt, emellett könnyen áthelyezhetők. A felfújható jakuzzi egyszerűen és gyorsan üzembehelyezhető - csak helyezd el egy sík felületen, fújd fel és töltsd fel vízzel. Ha neked is régi álmod egy felfújható masszázsmedence, akkor olvass tovább és mi segítünk a választásban.

Tovább

Wellness - felfújható masszázsmedence és pezsgőfürdő a testi jólét támogatásáért

Meglepő lehet, de a masszázsmedence története az ókori egyiptomiakig nyúlik vissza. Akkoriban a pezsgőfürdő fogalma kimerült egy földbe vájt medencében, amely még nem rendelkezett a pezsgésért felelős modern fúvókákkal. Ennek ellenére már egy ilyen kezdetleges gyógyfürdő is különösen jótékony hatást gyakorolt az emberi testre. Miben segíthet számodra egy modern felfújható jakuzzi?

 • A pezsgőfürdő jótékony hatással van az egész testre és az elmére.
 • Ellazítja a merev izmokat és az ízületeket.
 • Csökkenti a magas vérnyomást és fokozza a vérkeringést.
 • Segít az izom- és ízületi betegségek, az álmatlanság, a stressz és a feszültség kezelésében.

i

Felfújható jakuzzi teszt
Tudni szeretnéd, melyek a legjobb felfújható jakuzzik? Az Alza felfújható jakuzzi teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális felfújható jakuzzi medence termékkínálatot.

Felfújható masszázsmedence, avagy a pezsgőfürdő, amely egyszerre beltéri és kültéri

A felfújható jakuzzik egyik legnagyobb előnye a klasszikus pezsgőfürdőkkel szemben a mobilitásuk. Bárhol felépítheted, áthelyezheted, oda telepítheted, ahová csak akarod- a felfújható jakuzzi télen is könnyen tisztán tartható. Csak rajtad múlik, hogy mikor hová telepíted.

 • Könnyű áthelyezni.
 • Gyors telepítés és üzembe helyezés.
 • Egyszerre kültéri és beltéri jakuzzi medence.
 • Karbantartása egyszerű.
 • 40°C-ra melegíthető fel.
 • Olcsóbb, mint a műanyag pezsgőfürdők.
 • Az akril pezsgőfürdők erősebbek és tartósabbak, mint a felfújható jakuzzik.
 • A felfújható masszázsmedence kevésbé szép, mint klasszikus jakuzzi medence társai.
 • A hidromasszázs-fúvókák irányát nem lehet módosítani.

A felfújható jakuzzi kültéri és beltéri elhelyezése

A felfújható jakuzzik egyaránt telepíthetők kültérre és beltérre is. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kellően nagy sík területre. Azonban nem árt odafigyelni néhány részletre. A szabadtéren elhelyezett felfújható masszázsmedence alatt lévő felületnek simának és kiegyensúlyozottnak kell lennie. Sem a pázsit, sem a homok nem alkalmas, mivel ezeken a felületeken fennáll az egyenetlenség veszélye. A beltéren elhelyezett felfújható jakuzzi alatt elegendő terhelhetőségű padlófelületre van szükség.

i

Biztonságos terhesség alatt a pezsgőfürdő?

Igen, de a jakuzzi medence vizének hőmérséklete ne legyen magasabb, mint az emberi test hőmérséklete (37 °C).

Felfújható jakuzzik - vásárlási útmutató

Segítségre van szükséged a számodra legmegfelelőbb pezsgőfürdő kiválasztásához? Elkészítettünk számodra egy rövid vásárlási útmutatót, ahol információkat találsz a felfújható jakuzzik méreteiről, formáiról és a felhasznált anyagokról. Ezen kívül fontos a szükséges kiegészítők ismerete is. Kezdetnek válaszold meg a következő három kérdést:

 1. Hány férőhelyes felfújható jakuzzira van szükséged?
 2. Hová szeretnéd elhelyezni?
 3. Mennyi pénzt szánsz a jakuzzi medence megvásárlására?

Milyen alakú felfújható jakuzzik kaphatók?

A formát tekintve a felfújható jakuzzik lehetnek kerek, négyzet vagy ovális alakúak. A négyzet alakú pezsgőfürdők ideálisak a sarkokban vagy a falak mentén történő elhelyezésre. A kerek vagy ovális pezsgőfürdők viszont szépen mutatnak akár egy megemelt felületen is, emellett az ovális pezsgőfürdők pihentetőbb fürdőzést tesznek lehetővé, mivel kényelmesen kinyújthatod bennük a lábaidat.

Két vagy több, akár 6 személyes felfújható masszázsmedence

A kiválasztás során a legfontosabb szempont a felfújható jakuzzi férőhelyeinek száma. Ebben a jakuzzi medence formája és mérete játszik főszerepet, tehát elsősorban a térfogatra érdemes odafigyelni.

Kétszemélyes felfújható jakuzzi, tele romantikával

Nehéz lenne egyszemélyes felfújható masszázsmedencét találni, de egyébként is, párban sokkal jobban esik a pezsgőfürdőzés. Ráadásul egy kétszemélyes pezsgőfürdő már meglehetősen olcsón beszerezhető. Ideális választás, ha csak magadnak szeretnél vásárolni egy jakuzzit, esetleg a romantikus estékhez két fő részére. A legkisebb kétszemélyes felfújható jakuzzi is legalább 145 cm hosszú és 85 cm széles kell, hogy legyen, így mindkét fél kényelmesen élvezheti a pihentető ellazulást.

Négyszemélyes felfújható jakuzzi - az egyik legkeresettebb masszázsmedence

A 4 személyre kialakított jakuzzi medence a legnépszerűbb, legpraktikusabb és a legkeresettebb változat mind közül. Ha kör alakú formában gondolkodsz, válassz olyat, amelynek belső átmérője legalább 150 cm. Olvasd el figyelmesen a címkéket és ellenőrizd le a méreteket. Ha a címkén a "kültéri jakuzzi 4 személyre" felirat szerepel, ez gyakran 2 felnőttet és 2 gyereket jelent.

A hatszemélyes kültéri masszázsmedence gyakran előnyösebb, mint a kerti medence

A nagyméretű, kültéri pezsgőfürdők leginkább a társasági életet kedvelő emberek számára alkalmas, akik szeretnek otthon kerti partikat szervezni. Külső átmérője általában meghaladja a két métert, ezért méretei miatt nem nagyon illik a belső terekbe.

i

Ne hagyd figyelmen kívül, hogy a nagyméretű felfújható jakuzzik nagyobb energiafogyasztással rendelkeznek és a tisztításuk, valamint a vízkezelés is problémásabb.

A felfújható jakuzzik szabványos méretei

Az alábbi táblázatból megismerheted a kerek felfújható jakuzzik férőhely szerinti általános méreteit.

Férőhely Magasság Belső átmérő Külső átmérő Térfogat
2 68–70 cm 95 cm 158 cm 650 l
4 68–70 cm 120 cm 180 cm 800 l
6 68–70 cm 145 cm 204 cm 950 l

i

Választhatsz felfújható jakuzzit a fúvókák száma alapján is. Rendszerint körülbelül 100 van belőlük. Minél több a fúvóka, annál nagyobb a relaxációs élmény, de a fogyasztás is, ezért célszerűbb inkább a méretükre és az elosztásukra összpontosítani.

Miből készülnek a felfújható jakuzzik?

A felfújható jakuzzi vagy laminált PVC-ből, vagy Rhino Tech PVC-ből készül, amely különösen alkalmas kerti jakuzzi medencék gyártásához, vagy pedig az úgynevezett I-Beam légerősítés felhasználásával.

 • A laminált PVC kiváló minőségű és erősségű anyag, általában 3 rétegből áll és gyakran külső UV-védelemmel is ellátják.
 • A Rhino Tech egy prémium minőségű, hatrétegű PVC anyag, amely ellenáll az UV sugárzásnak, a fagynak és a karcolásoknak.
 • Az I-Beam felső megerősítéssel rendelkezik, amely biztosítja a pezsgőfürdő szilárd és stabil szerkezetét, amelyre így biztonságosan rátámaszkodhatsz.
felfújható masszázsmedence 2 személyre

Kaphatók olyan elegáns kivitelű kültéri pezsgőfürdők is, amelyek kialakítása a népszerű rattan vagy fa hatásra hajaz, ennek köszönhetően látványosan beleolvadnak a fákkal tarkított kerti környezetbe.

Használt felfújható jakuzzi
Ha alacsonyabb áron keresed a pihentető kikapcsolódást, egy használt felfújható jakuzzi remek választás lehet számodra. Nézz körül az outletben, ahol felbontott, újszerű és használt jakuzzik tárháza vár rád.

A jakuzzi medence vízkezelésének leggyakoribb módja - a patronszűrés

A pezsgőfürdők vizének tisztaságát egy papírhengerrel (betéttel) ellátott külső patronszűrő biztosítja, amely felfogja a szennyeződéseket. Ezeket a szűrőket rendszeresen cserélni kell. A homokszűrés előnyei az olcsóbb beszerzési költség és az alacsonyabb energiafogyasztás. Másfelől az ilyen felfújható jakuzzik gyakori, speciális vegyszerekkel történő tisztítást igényelnek.

i

Az egész évben működtethető kültéri jakuzzik beépített fűtési rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a tetszőleges hőmérséklet beállítását. Egy ilyen felfújható jakuzzi télen is bátran használható, azonban rendkívüli hidegben már nem ajánlott üzembe helyezni.

Milyen kiegészítők tartoznak általában egy felfújható jakuzzi medencéhez?

A felfújható jakuzzik alapvető kiegészítőkkel együtt vásárolhatók meg, amelybe természetesen beletartozik a szűrő is, de milyen egyéb kiegészítőkkel találkozhatunk még?

 • A felső burkolat megóvja a jakuzzi medence vizét a külső környezetből származó szennyeződésektől. A termikus burkolatok emellett stabil vízhőmérsékletet tartanak fenn.
 • A vízálló kezelőpanel biztosítja a pezsgőfürdő kényelmes, érintőképernyőn keresztül történő kezelését.
 • A szigetelő alátét védi a medence alsó részét és jobb stabilitást biztosít.
 • A manométer segítségével mérhető a légnyomás a felfújható jakuzzi medence szerkezetében.
 • A HWT rendszer megvédi a pezsgőfürdőt a vízkő lerakódásától.
 • A skimmer felszívja a szennyeződéseket a felfújható jakuzzi medence felületéről.
 • A lépcső kényelmesebb bejáratot biztosít.
 • A táska a felfújható jakuzzi medence biztonságos tárolására és áthelyezésére szolgál.

Érdemes fontolóra venni egy szolárzuhany megvásárlását is, hiszen így elkerülhető, hogy szennyeződések jussanak be a felfújható jakuzzi medencébe.

Sós vízzel ellátott kültéri pezsgőfürdőt szeretnél? Az ún. szolinátort neked találták ki

A szolinátorral ellátott felfújható jakuzzik három előnye: a sós víz jó hatással van a bőrre, antiszeptikus hatású, így hosszabb ideig marad tiszta és szagtalan, ezáltal kevesebb vegyszert igényel a karbantartás.

Egy otthoni lábfürdő egy nehéz nap után is könnyed relaxációt tesz lehetővé számodra.

Mire lesz szükség a felfújható jakuzzi medence üzembe helyezéséhez?

A felfújható jakuzzi medence telepítése csupán néhány percet vesz igénybe. Csak annyit kell tenned, hogy összeszereled, felfújod (a felfújható jakuzzik az elektromos szivattyúnak köszönhetően ezt általában önmaguktól megteszik) és csatlakoztatod. Mire lesz ehhez szükséged?

 • kerti tömlő, slag
 • klasszikus elektromos aljzat
 • szilárd, sík felület

A felfújható jakuzzi medencékhez egyéb kisebb kiegészítők is vásárolhatók, például: szűrőbetétek, porszívó és kefe, ülések és italtartók, illatos eszenciák.

Mennyibe kerül egy felfújható jakuzzi üzemeltetése?

A költségek sajnos nem érnek véget a dobozon szereplő árcímkénél. A különböző gyártók modelljei az üzemeltetési költségek szempontjából is sokban különböznek egymástól, amelyet a fűtés módja és sebessége, a szigetelés és a szivattyúk típusa határoz meg. Ebből kifolyólag egy drágább felfújható jakuzzi medence ára előbb-utóbb megtérül, hiszen az olcsóbb termékek gyakran meglehetősen gazdaságtalan módon működnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NetSpa PYTHON Szállításra kész > 5 db
Jakuzzi - felfújható, patronszűrő, térfogata: 850 l, 130 fúvóka
268 690 Ft

2.
Belatrix Sorrento 140 Szállításra kész > 5 db
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, patronszűrő, térfogata: 930 l, 130 fúvóka
212 390 Ft

3.
London Szállításra kész > 5 db
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,65 m, patronszűrő, térfogata: 800 l, 105 fúvóka
140 690 Ft

Még több
30 tétel
NetSpa BOHEMIAN
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,58m × 1,58m, patronszűrő, térfogata: 650 l, 100 fúvóka

132 160 Ft áfa nélkül 104 060 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO014a
NetSpa IZY SPA
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,25 m, patronszűrő, térfogata: 650 l, 100 fúvóka

135 330 Ft áfa nélkül 106 560 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR257902
London
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,65 m, patronszűrő, térfogata: 800 l, 105 fúvóka

140 690 Ft áfa nélkül 110 780 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271523
Bali
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,65 m, patronszűrő, térfogata: 686 l, 105 fúvóka

140 690 Ft áfa nélkül 110 780 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271524
Belatrix Sorrento 140
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, patronszűrő, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

212 390 Ft áfa nélkül 167 240 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003b
Belatrix Sorrento 115
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, 0,65 m mély, mérete: 1,55m × 1,55m, patronszűrő, térfogata: 600 l, 130 fúvóka

175 490 Ft áfa nélkül 138 180 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003a
Belatrix Luxury 125 Rattan
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,55m × 1,55m, patronszűrő, térfogata: 600 l, 130 fúvóka

169 090 Ft áfa nélkül 133 140 Ft
Kosárba
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0047
NetSpa PYTHON
Jakuzzi - felfújható, patronszűrő, térfogata: 850 l, 130 fúvóka

268 690 Ft áfa nélkül 211 570 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO015
Belatrix Luxury 155
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, 0,65 m mély, mérete: 1,85m × 1,85m, patronszűrő, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

202 490 Ft áfa nélkül 159 440 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0002
Vancouver-6P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 2,04 m, patronszűrő, térfogata: 956 l, 140 fúvóka

191 890 Ft áfa nélkül 151 090 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271528
NetSpa SILVER
Jakuzzi - felfújható, patronszűrő, térfogata: 850 l, 130 fúvóka

230 290 Ft áfa nélkül 181 330 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HHO011
Belatrix Luxury 155 Rattan
Jakuzzi - felfújható, négyszögletes, mérete: 1,85m × 1,85m, patronszűrő, térfogata: 930 l, 130 fúvóka

211 290 Ft áfa nélkül 166 370 Ft
Kosárba
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GOA0048
BESTWAY Lay-Z-Spa Cancun AirJet (1,80 m x 66 cm)
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,8 m, 0,52 m mély, patronszűrő, 1,325 m3/h teljesítmény, térfogata: 669 l, 81 fúvóka

173 990 Ft áfa nélkül 137 000 Ft
Kosárba
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BEWAY01x1
Belatrix-hegy 120 Rattan
Jakuzzi - ovális, mérete: 1,2m × 1,95m, patronszűrő, térfogata: 500 l, 130 fúvóka

188 690 Ft áfa nélkül 148 570 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0050
Aegean
Jakuzzi - patronszűrő, térfogata: 1130 l, 90 fúvóka

255 890 Ft áfa nélkül 201 490 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271531
Venice-6P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 2,04 m, patronszűrő, térfogata: 956 l, 140 fúvóka

191 890 Ft áfa nélkül 151 090 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271530
Vancouver-4P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,75 m, patronszűrő, térfogata: 800 l, 110 fúvóka

166 290 Ft áfa nélkül 130 940 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271525
Nice-4P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,75 m, patronszűrő, térfogata: 800 l, 110 fúvóka

166 290 Ft áfa nélkül 130 940 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271526
Belatrix Sorrento 150
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 2,08 m, patronszűrő, térfogata: 1200 l, 130 fúvóka

212 390 Ft áfa nélkül 167 240 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOA0003c
Venice-4P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,75 m, patronszűrő, térfogata: 800 l, 110 fúvóka

166 290 Ft áfa nélkül 130 940 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR271527
NetSpa IZY SPA - Jakuzzi
-9%
NetSpa IZY SPA
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,25 m, patronszűrő, térfogata: 650 l, 100 fúvóka

-9% 135 840 Ft
124 120 Ft áfa nélkül 97 730 Ft
Kosárba
Átvehető: K 1.26. - Sze 1.27.
Használt raktáron
Termékkód: AUPR257902
Vancouver-6P
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 2,04 m, patronszűrő, térfogata: 956 l, 140 fúvóka

206 620 Ft áfa nélkül 162 690 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR271528
Aegean
Jakuzzi - patronszűrő, térfogata: 1130 l, 90 fúvóka

275 540 Ft áfa nélkül 216 960 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 1.26. 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR271531
NetSpa IZY SPA
Jakuzzi - felfújható, átmérő: 1,25 m, patronszűrő, térfogata: 650 l, 100 fúvóka

137 100 Ft áfa nélkül 107 960 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.25. - K 1.26.
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR257902

Felfújható jakuzzik

Felfújható jakuzzik

A Felfújható jakuzzik kategóriában összesen 30 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfújható jakuzzik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felfújható jakuzzik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfújható jakuzzik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfújható jakuzzik vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB5
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket