Shop roku Akvizice ApF HU

Felfújható masszázsmedencék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Szilárd
(2)
Felfújható
(24)
Rendeltetés
Kültér
(26)
Belső
(2)
Alak
Négyzet
(6)
Kör
(17)
Nyolcszög
(3)
Szűrő
Papírszűrős vízforgató
(17)
Szűrőszivattyú
(7)
Szűrő teljesítménye
1,13 m3/h
1,32 m3/h
-
Térfogat
600 l
1120 l
-
Átmérő
1,45 m
2,18 m
-
Szűrés

A felfújható masszázsmedencék ötvözik a klasszikus felfújható medencék és a luxus pezsgőfürdők előnyeit, alkalmasak beltérre és kültérre egyaránt, emellett könnyen áthelyezhetők. A felfújható masszázsmedence egyszerűen és gyorsan üzembehelyezhető - csak helyezd el egy sík felületen, fújd fel és töltsd fel vízzel. Ha neked is régi álmod egy felfújható pezsgőfürdő, akkor olvass tovább és mi segítünk a választásban.

Tovább

Wellness - felfújható masszázsmedence és pezsgőfürdő a testi jólét támogatásáért

Meglepő lehet, de a masszázsmedence története az ókori egyiptomiakig nyúlik vissza. Akkoriban a pezsgőfürdő fogalma kimerült egy földbe vájt medencében, amely még nem rendelkezett a pezsgésért felelős modern fúvókákkal. Ennek ellenére már egy ilyen kezdetleges gyógyfürdő is különösen jótékony hatást gyakorolt az emberi testre. Miben segíthet számodra egy modern felfújható masszázsmedence?

 • A pezsgőfürdő jótékony hatással van az egész testre és az elmére.
 • Ellazítja a merev izmokat és az ízületeket.
 • Csökkenti a magas vérnyomást és fokozza a vérkeringést.
 • Segít az izom- és ízületi betegségek, az álmatlanság, a stressz és a feszültség kezelésében.

i

Felfújható masszázsmedenceteszt
Tudni szeretnéd, melyek a legjobb felfújható pezsgőfürdők? Az Alza felfújható masszázsmedence teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális felfújható masszázsmedence termékkínálatot.

Felfújható masszázsmedence, avagy a pezsgőfürdő, amely egyszerre beltéri és kültéri

A felfújható masszázsmedencék egyik legnagyobb előnye a klasszikus pezsgőfürdőkkel szemben a mobilitásuk. Bárhol felépítheted, áthelyezheted, oda telepítheted, ahová csak akarod- a felfújható masszázsmedence télen is könnyen tisztán tartható. Csak rajtad múlik, hogy mikor hová telepíted.

 • Könnyű áthelyezni.
 • Gyors telepítés és üzembe helyezés.
 • Egyszerre kültéri és beltéri masszázsmedence.
 • Karbantartása egyszerű.
 • 40°C-ra melegíthető fel.
 • Olcsóbb, mint a műanyag pezsgőfürdők.
 • Az akril pezsgőfürdők erősebbek és tartósabbak, mint a felfújható masszázsmedencék.
 • A felfújható masszázsmedence kevésbé szép, mint klasszikus társai.
 • A hidromasszázs-fúvókák irányát nem lehet módosítani.

A felfújható masszázsmeedencekültéri és beltéri elhelyezése

A felfújható masszázsmedencék egyaránt telepíthetők kültérre és beltérre is. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kellően nagy sík területre. Azonban nem árt odafigyelni néhány részletre. A szabadtéren elhelyezett felfújható peszgőfürdő alatt lévő felületnek simának és kiegyensúlyozottnak kell lennie. Sem a pázsit, sem a homok nem alkalmas, mivel ezeken a felületeken fennáll az egyenetlenség veszélye. A beltéren elhelyezett felfújható masszázsmedence alatt elegendő terhelhetőségű padlófelületre van szükség.

i

Biztonságos terhesség alatt a pezsgőfürdő?

Igen, de a masszázsmedence vizének hőmérséklete ne legyen magasabb, mint az emberi test hőmérséklete (37 °C).

Felfújható masszázsmedence- vásárlási útmutató

Segítségre van szükséged a számodra legmegfelelőbb pezsgőfürdő kiválasztásához? Elkészítettünk számodra egy rövid vásárlási útmutatót, ahol információkat találsz a felfújható masszázsmedencék méreteiről, formáiról és a felhasznált anyagokról. Ezen kívül fontos a szükséges kiegészítők ismerete is. Kezdetnek válaszold meg a következő három kérdést:

 1. Hány férőhelyes felfújható masszázsmedencére van szükséged?
 2. Hová szeretnéd elhelyezni?
 3. Mennyi pénzt szánsz a pezsgőfürdő megvásárlására?

Milyen alakú felfújható masszázsmedencék kaphatók?

A formát tekintve a felfújható masszázsmedencék lehetnek kerek, négyzet vagy ovális alakúak. A négyzet alakú pezsgőfürdők ideálisak a sarkokban vagy a falak mentén történő elhelyezésre. A kerek vagy ovális pezsgőfürdők viszont szépen mutatnak akár egy megemelt felületen is, emellett az ovális pezsgőfürdők pihentetőbb fürdőzést tesznek lehetővé, mivel kényelmesen kinyújthatod bennük a lábaidat.

Két vagy több, akár 6 személyes felfújható masszázsmedence

A kiválasztás során a legfontosabb szempont a felfújható messzázsmedence férőhelyeinek száma. Ebben a pezsgőfürdő medence formája és mérete játszik főszerepet, tehát elsősorban a térfogatra érdemes odafigyelni.

Kétszemélyes felfújható masszázsmedence, tele romantikával

Nehéz lenne egyszemélyes felfújható masszázsmedencét találni, de egyébként is, párban sokkal jobban esik a pezsgőfürdőzés. Ráadásul egy kétszemélyes pezsgőfürdő már meglehetősen olcsón beszerezhető. Ideális választás, ha csak magadnak szeretnél vásárolni egy masszázsmedencét, esetleg a romantikus estékhez két fő részére. A legkisebb kétszemélyes felfújható pezsgőfürdő is legalább 145 cm hosszú és 85 cm széles kell, hogy legyen, így mindkét fél kényelmesen élvezheti a pihentető ellazulást.

Négyszemélyes felfújható masszázsmedence - az egyik legkeresettebb masszázsmedence

A 4 személyre kialakított masszázsmedence medence a legnépszerűbb, legpraktikusabb és a legkeresettebb változat mind közül. Ha kör alakú formában gondolkodsz, válassz olyat, amelynek belső átmérője legalább 150 cm. Olvasd el figyelmesen a címkéket és ellenőrizd le a méreteket. Ha a címkén a "kültéri masszázsmedence 4 személyre" felirat szerepel, ez gyakran 2 felnőttet és 2 gyereket jelent.

A hatszemélyes kültéri masszázsmedence gyakran előnyösebb, mint a kerti medence

A nagyméretű, kültéri pezsgőfürdők leginkább a társasági életet kedvelő emberek számára alkalmas, akik szeretnek otthon kerti partikat szervezni. Külső átmérője általában meghaladja a két métert, ezért méretei miatt nem nagyon illik a belső terekbe.

i

Ne hagyd figyelmen kívül, hogy a nagyméretű felfújható masszázsmedencék nagyobb energiafogyasztással rendelkeznek és a tisztításuk, valamint a vízkezelés is problémásabb.

A felfújható masszázsmedencék szabványos méretei

Az alábbi táblázatból megismerheted a kerek felfújható masszázsmedencék férőhely szerinti általános méreteit.

Férőhely Magasság Belső átmérő Külső átmérő Térfogat
2 68–70 cm 95 cm 158 cm 650 l
4 68–70 cm 120 cm 180 cm 800 l
6 68–70 cm 145 cm 204 cm 950 l

i

Választhatsz felfújható pezsgőfürdőt a fúvókák száma alapján is. Rendszerint körülbelül 100 van belőlük. Minél több a fúvóka, annál nagyobb a relaxációs élmény, de a fogyasztás is, ezért célszerűbb inkább a méretükre és az elosztásukra összpontosítani.

Miből készülnek a felfújható masszázsmedencék?

A felfújható masszázsmedence vagy laminált PVC-ből, vagy Rhino Tech PVC-ből készül, amely különösen alkalmas kerti pezsgőfürdők gyártásához, vagy pedig az úgynevezett I-Beam légerősítés felhasználásával.

 • A laminált PVC kiváló minőségű és erősségű anyag, általában 3 rétegből áll és gyakran külső UV-védelemmel is ellátják.
 • A Rhino Tech egy prémium minőségű, hatrétegű PVC anyag, amely ellenáll az UV sugárzásnak, a fagynak és a karcolásoknak.
 • Az I-Beam felső megerősítéssel rendelkezik, amely biztosítja a pezsgőfürdő szilárd és stabil szerkezetét, amelyre így biztonságosan rátámaszkodhatsz.
felfújható masszázsmedence 2 személyre

Kaphatók olyan elegáns kivitelű kültéri pezsgőfürdők is, amelyek kialakítása a népszerű rattan vagy fa hatásra hajaz, ennek köszönhetően látványosan beleolvadnak a fákkal tarkított kerti környezetbe.

Használt felfújható masszázsmedence
Ha alacsonyabb áron keresed a pihentető kikapcsolódást, egy használt felfújható masszázsmedence remek választás lehet számodra. Nézz körül az outletben, ahol felbontott, újszerű és használt masszázsmedencék tárháza vár rád.

A masszázsmedence vízkezelésének leggyakoribb módja - a patronszűrés

A pezsgőfürdők vizének tisztaságát egy papírhengerrel (betéttel) ellátott külső patronszűrő biztosítja, amely felfogja a szennyeződéseket. Ezeket a szűrőket rendszeresen cserélni kell. A homokszűrés előnyei az olcsóbb beszerzési költség és az alacsonyabb energiafogyasztás. Másfelől az ilyen felfújható masszázsmedencék gyakori, speciális vegyszerekkel történő tisztítást igényelnek.

i

Az egész évben működtethető kültéri masszázsmedencék beépített fűtési rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a tetszőleges hőmérséklet beállítását. Egy ilyen felfújható pezsgőfürdő télen is bátran használható, azonban rendkívüli hidegben már nem ajánlott üzembe helyezni.

Milyen kiegészítők tartoznak általában egy felfújható masszázsmedencéhez?

A felfújható masszázsmedencék alapvető kiegészítőkkel együtt vásárolhatók meg, amelybe természetesen beletartozik a szűrő is, de milyen egyéb kiegészítőkkel találkozhatunk még?

 • A felső burkolat megóvja a pezsgőfürdő vizét a külső környezetből származó szennyeződésektől. A termikus burkolatok emellett stabil vízhőmérsékletet tartanak fenn.
 • A vízálló kezelőpanel biztosítja a pezsgőfürdő kényelmes, érintőképernyőn keresztül történő kezelését.
 • A szigetelő alátét védi a medence alsó részét és jobb stabilitást biztosít.
 • A manométer segítségével mérhető a légnyomás a felfújható masszázsmedence szerkezetében.
 • A HWT rendszer megvédi a pezsgőfürdőt a vízkő lerakódásától.
 • A skimmer felszívja a szennyeződéseket a felfújható pezsgőfürdő felületéről.
 • A lépcső kényelmesebb bejáratot biztosít.
 • A táska a felfújható masszázsmedence biztonságos tárolására és áthelyezésére szolgál.

Érdemes fontolóra venni egy szolárzuhany megvásárlását is, hiszen így elkerülhető, hogy szennyeződések jussanak be a felfújható masszázsmedencébe.

Sós vízzel ellátott kültéri pezsgőfürdőt szeretnél? Az ún. szolinátort neked találták ki

A szolinátorral ellátott felfújható pezsgőfürdők három előnye: a sós víz jó hatással van a bőrre, antiszeptikus hatású, így hosszabb ideig marad tiszta és szagtalan, ezáltal kevesebb vegyszert igényel a karbantartás.

Egy otthoni lábfürdő egy nehéz nap után is könnyed relaxációt tesz lehetővé számodra.

Mire lesz szükség a felfújható masszázsmedence üzembe helyezéséhez?

A felfújható masszázsmedence telepítése csupán néhány percet vesz igénybe. Csak annyit kell tenned, hogy összeszereled, felfújod (a felfújható pezsgőfürdők az elektromos szivattyúnak köszönhetően ezt általában önmaguktól megteszik) és csatlakoztatod. Mire lesz ehhez szükséged?

 • kerti tömlő, slag
 • klasszikus elektromos aljzat
 • szilárd, sík felület

A felfújható masszázsmedencékhez egyéb kisebb kiegészítők is vásárolhatók, például: szűrőbetétek, porszívó és kefe, ülések és italtartók, illatos eszenciák.

Mennyibe kerül egy felfújható masszázsmedence üzemeltetése?

A költségek sajnos nem érnek véget a dobozon szereplő árcímkénél. A különböző gyártók modelljei az üzemeltetési költségek szempontjából is sokban különböznek egymástól, amelyet a fűtés módja és sebessége, a szigetelés és a szivattyúk típusa határoz meg. Ebből kifolyólag egy drágább felfújható masszázsmedence ára előbb-utóbb megtérül, hiszen az olcsóbb termékek gyakran meglehetősen gazdaságtalan módon működnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,75 × 1,75 m és magassága 0,71 m, térfogata 795 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,75 m × 1,75 m × 0,71 (H×Sz×Ma)
278 590 Ft

2.
MSPA Masszázsmedence MSPA Ottoman C-OM061 Szállításra kész > 5 db
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,04 m átmérő, térfogata 930 l, szűrőszivattyú, cső és ponyva a csomag része, méretek 2,04 m × 2,04 m × 0,7 (H×Sz×Ma)
212 990 Ft

3.
BeneoSpa 4 személyes, barna-fehér Szállításra kész 3 db
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,8 m × 1,8 m × (H×Sz)
180 190 Ft

26 termék
5,0
MSPA Masszázsmedence MSPA Ottoman C-OM061
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,04 m átmérő, térfogata 930 l, szűrőszivattyú, cső és ponyva a csomag része, méretek 2,04 m × 2,04 m × 0,7 (H×Sz×Ma)
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRMV18091
3,7
MARIMEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 4 AP
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,75 × 1,75 m és magassága 0,71 m, térfogata 795 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,75 m × 1,75 m × 0,71 (H×Sz×Ma)
278 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA187
4,6 17×
Intex Felfújható Pure Spa - Bubble HWS Intex 28404/28426EX
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,91 m átmérő, térfogata 795 l, ponyva és alátét a csomag része, és magassága 0,7 m
196 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA027
4,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 6 - Intex 28442
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,16 m átmérő, térfogata 1098 l, szűrőszivattyú, cső, ponyva és alátét a csomag része, és magassága 0,71 m
+Ajándék Medencetisztítás Marimex melynek értéke 6 590 Ft
270 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA181
BeneoSpa 4 személyes, fekete-fehér - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, fekete-fehér
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,8 m × 1,8 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
180 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO005
3,3
NetSpa MONTANA L
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,75 m átmérő, térfogata 700 l, papírszűrős vízforgató szűrő teljesítménye 1,2 m³, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,75 m × 1,75 m × 0,7 (H×Sz×Ma)
238 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HHO009
BeneoSpa 4 személyes, szürke - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, szürke
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 180 m × 180 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
180 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BENEO007
BeneoSpa 4 személyes, barna-fehér
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,8 m × 1,8 m × (H×Sz)
180 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BENEO006
BeneoSpa 4 személyes, fekete - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, fekete
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,8 m × 1,8 m × 0,66 (H×Sz×Ma)
180 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BENEO004
Saipan - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saipan
Masszázsmedence - szilárd, kör alakú, 1,84 m átmérő, térfogata 1120 l, szűrőszivattyú, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 184 m × 184 m × 0,7 (H×Sz×Ma)
327 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR271559bu
BeneoSpa 6 személyes, fekete
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,08 m átmérő, térfogata 1000 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 2,08 m × 2,08 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
204 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO008
BeneoSpa 6 személyes, barna-fehér
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,08 m átmérő, térfogata 1000 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 2,08 m × 2,08 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
204 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO009
BeneoSpa 6 személyes, szürke
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,08 m átmérő, térfogata 1000 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 2,08 m × 2,08 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
204 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO010
INTEX 28462 JET BUBBLE DELUXE 6 személyes jakuzzi - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
INTEX 28462 JET BUBBLE DELUXE 6 személyes jakuzzi
Masszázsmedence - felfújható, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, fejpárna és alátét a csomag része, és magassága 0,71 m
Szuper ár
479 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: INTEXa069
4,7
Intex Felfújható masszázsmedence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 4 - Intex 28440
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,96 m átmérő, térfogata 795 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, és magassága 0,71 m
245 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARSA180
4,3
MSPA Masszázsmedence MSPA Starry C-ST061
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 2,04 m átmérő, térfogata 930 l, szűrőszivattyú szűrő teljesítménye 1,325 m³, cső és ponyva a csomag része, méretek 2,04 m × 2,04 m × 0,7 (H×Sz×Ma)
196 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MRMV18092
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS 6 - Intex 28462EX - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS 6 - Intex 28462EX
Masszázsmedence - felfújható, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, és magassága 0,71 m
409 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARSA184
4,7
Belatrix Luxury 125 Rattan
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,55 × 1,55 m és magassága 0,68 m, térfogata 600 l, papírszűrős vízforgató, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,55 m × 1,55 m × 0,68 (H×Sz×Ma)
252 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOA0047
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,7
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,95 × 1,95 m és magassága 0,71 m, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, cső, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,95 m × 1,95 m × 0,71 (H×Sz×Ma)
311 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARSA186
5,0
Belatrix Montana 130
Masszázsmedence - szilárd, kör alakú, 1,65 m átmérő, térfogata 970 l, papírszűrős vízforgató, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,65 m × 1,65 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
280 000 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOA0066
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Jet & Bubble Deluxe HWS - Intex 28458EX
Masszázsmedence - felfújható, térfogata 795 l, cső, ponyva és alátét a csomag része, és magassága 0,71 m
376 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARSA183
MARIMEX AQUAMAR 4002
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,54 × 1,54 m és magassága 0,65 m, térfogata 600 l, szűrőszivattyú, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,54 m × 1,54 m × 0,65 (H×Sz×Ma)
163 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARvir001
MSPA Tekapo pezsgőfürdő C-TE042
Masszázsmedence - felfújható, négyzet alakú, mérete 1,18 × 1,18 m és magassága 0,68 m, térfogata 650 l, szűrőszivattyú, cső a csomag része, méretek 1,18 m × 1,18 m × 0,68 (H×Sz×Ma)
178 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSPvir005
5,0
Belatrix Faro 130
Masszázsmedence - felfújható, kör alakú, 1,75 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, ponyva és alátét a csomag része, méretek 1,75 m × 1,75 m × 0,68 (H×Sz×Ma)
217 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GOA0077
műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod.
A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül...

Felfújható masszázsmedencék

A Felfújható masszázsmedencék kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfújható masszázsmedencék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felfújható masszázsmedencék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfújható masszázsmedencék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfújható masszázsmedencék vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ