AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Festékszóró pisztolyok - vakolathoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Bosch
(11)
Einhell
(7)
YATO
(5)
Térfogat
0,1 l
1,3 l
-
Típus
Kézi
(0)
Elektromos
(1)
Akkus
(0)
Pneumatikus
(0)
Zajszint (dB)
70 dB
113 dB
-
Fúvóka átmérője
0,38 mm
4 mm
-
Rendeltetés
Festékhez
(1)
Vakolathoz
(1)
Szűrés
Válassz termékeket a(z) Festékszóró pisztolyok - vakolathoz kategóriából. Jelenleg 1 termék elérhető - raktáron is. Három napon belül házhoz szállítjuk. Érdekelnek más termékek is a(z) Festékszóró pisztolyok - vakolathoz kategórián kívül? Nézd meg a(z) Festékszóró pisztolyok általános kategóriát, ahol a teljes kínálatot megtalálod.

Legtöbbet eladott

1.
Wagner Wood & Metal Sprayer 125 Szállításra kész 2 db
Festékszóró - festékhez és vakolathoz, elektromos, 0,6 l-es, 320 W teljesítmény
28 590 Ft

1 termék
5,0
Wagner Wood & Metal Sprayer 125
Festékszóró - festékhez és vakolathoz, elektromos, 0,6 l-es, 320 W teljesítmény
28 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WAG1907

Festékszóró pisztolyok - vakolathoz

BoschA Bosch Szerviz egyszerűvé, gyorssá és néhány kattintással elérhetővé teszi a szerszámok javíttatását Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
hobbiA ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Festékszóró pisztolyok - vakolathoz- variációk

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó festékszóró pisztolyok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább festékszóró pisztolyok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb festékszóró pisztolyok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: festékszóró pisztolyok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ