Shop roku Shop roku

Fieldmann FZS 2001-E

Termékkatalógus
Fieldmann FZS 2001-E
3,4 10 értékelés
Szegélynyíró - elektromos szegélynyíró, 350W, vágási szélesség 260 mm, állítható teleszkópos nyél 85-114 cm, tömeg 2,6kg
Kód:  BOJ110b Termékszám:  FZS2001-E Gyártó honlapja:

Fieldmann FZS 2001-E

A Fieldmann FZS 2001-E egy nagy teljesítményű szegélynyíró, amely könnyen megbirkózik a fűnyírással. A Fieldmann vállalat minőségi háztartási és kerti szerszámok széles választékát kínálja. Az eszközök különleges jellemzője az egyedi színkombinációjuk, amely megkülönbözteti őket a hagyományos eszközöktől. A Fieldmann egy megbízható cseh cég. Az eszközök úgy vannak kialakítva, hogy még a legnagyobb igényeknek is megfeleljenek. Ez a szegélynyíró megkönnyíti a munkád, időt takarít meg neked, valamint könnyen és rendkívül biztonságosan használható.

A szegénynyíró teljesítménye 350 W. A szegénynyíró  nagy teljesítményű motort rejt magában magas minőségű réz tekercseléssel. Vágási szélessége 260 mm. Teleszkópos nyele könnyen állítható 85 -114 cm között. Ráadásul a szegélynyírón egy beállítható második fogantyú is található. A kétkezes fogantyú megkönnyíti még a legnehezebb munkát is.

Bizonyára értékelni fogod, hogy a damil kiengedése a maximális lehetséges mértékig félautomatikusan történik a damilfej talajhoz ütögetésével, amelynek köszönhetően elkerülheted a bonyolult manuális beállításokat.

A gép kis tömegű, jól kiegyensúlyozott, így könnyű dolgozni vele és könnyen hordozható. Ideális a nehezen megközelíthető területeken való fűnyírásra, pl. bokrok alatt, fák alatt, vagy a pázsit szélén. 

Jellemzők:

  • Réz tekercselés
  • Teleszkópos nyél
  • Kétkezes fogantyú
  • Állítható második fogantyú
  • Félautomata damil kiengedés
  • Könnyű kezelhetőség
  • Jól kiegyensúlyozott


További információk:

Műszaki paraméterek:
Teljesítmény: 350 W
Damil átmérő: 1,4 mm
Damil hossz: 4 m
Vágási szélesség: 26 cm
Teleszkóp állíthatósága: 85-114 cm
Tápellátás: 220V, 50 Hz
Tömeg: 2,6 kg

Paraméterek

Meghajtás
Elektromos Kész!
Típus
Húros kasza Kész!
Vágórendszer
Damil Kész!
Teljesítmény
350 W Kész!

Meghajtás

Meghajtás
Elektromos Kész!

Típus

Típus
Húros kasza Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
350 W Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fieldmann FZS 2001-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZS 2001-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fieldmann FZS 2001-E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ