A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Fiskars XL X25

Termékkatalógus
Fiskars XL X25
4,9 63 értékelés
Fejsze - lyukasztható, hossza 77,4 cm, fej tömege 1800 g, teljes tömege 2400 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal, penge védő a csomag része
Kód:  BOR005c6 Termékszám:  1015643 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fiskars XL X25

Ezt az élvonalbeli Fiskars X25 fejszét úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen vele széthasítani extra nagy farönköket és fadarabokat. Olyan egyedi kialakítással rendelkezik, amely nem csak energiát spórol meg Neked, hanem miatta huzamosabb ideig fogsz tudni dolgozni, anélkül, hogy kifárasztanád a hátadat és karjaidat. Apríts fát a hűvös, téli éjszakákra, az esti tábortűzhöz vagy a különleges alkalmakkor megrendezett máglyához. Ez a hasítófejsze garantáltan megkönnyíti a dolgod.

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus, fahasító fejsze
  • Ideális nagyobb rönkök és fadarabok feldarabolására, felkészülve a hűvös, téli estékre
  • Könnyű és karcsú kialakítás
  • Tökéletes geometria
  • Rendkívül csiszolt penge
  • Könnyű kezelhetőség
  • Kiváló minőség és hosszú élettartam

Tökéletes pengéjű

Ez a fejsze speciális, kiváló minőségű szénacélból készült, amely könnyedén átvág a legvastagabb farönkön is. A penge konvex alakúra lett megmunkálva, a károsodás elkerülése érdekében. A fába beékelődött penge könnyebb kihúzása érdekében, a fogantyú kiszélesített része le lett kerekítve. A penge két különböző keménységgel rendelkezik, amely optimalizálja a merevséget és a tartósságot. Ezen felül, a PTFE bevonat 25%-kal csökkenti a súrlódást és megakadályozza a korróziót. A fejsze súlypontja nagyon közel van a pengéhez, így a fejsze feje nehezebb, amely elősegíti a hatékonyabb, egyszerűbb és kiegyensúlyozottabb hasítást.

Tartós kivitelezés

A fejsze nyele üvegszállal megerősített FiberComp anyagból készült. Ennek köszönhetően a nyél szilárd, könnyű és rendkívül tartós. Tökéletesen ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Hasítási teljesítménye nem változik, legyen száraz vagy vizes állapotban. A markolat lágy műanyagból készült. A kemény mag és a puha felület kombinációja jobban elnyeli az ütődések erejét, így a fejszét kényelmesebb tartani és nem csúszik ki a kézből. A műanyag fogantyú és a penge sosem jön szét, mivel a pengét már a gyártási eljárás során szorosan körbeveszik műanyaggal, egy szórópisztoly segítségével.

Praktikus tárolás

A fejszéhez egy speciális, műanyag élvédő jár, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a tárolást és szállítást. Az élvédő egy biztonsági zárral is el van látva, hogy könnyebb legyen a használata. A kényelmes nyélnek hála, a fejszét könnyű szállítási és felakasztva tárolni is.

Teljes hossza:
77,4 cm

Teljes tömege:
2430 kg

A penge tömege:
1830 kg

A penge testének keménysége:
48 HRC

A penge élének keménysége:
55 HRC
 

 

Paraméterek

Típus
Lyukasztható Kész!
Teljes hossz
77,4 cm Kész!
Teljes tömeg
2 400 g Kész!
Fej tömege
1 800 g Kész!
Fej keménysége
48 HRC Kész!

Típus

Típus
Lyukasztható Kész!

Hossz

Teljes hossz
77,4 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
2 400 g Kész!
Fej tömege
1 800 g Kész!

Keménység

Fej keménysége
48 HRC Kész!
Penge élének keménysége
55 HRC Kész!

Tulajdonságok

Nyél anyaga
Üvegszál Kész!
Fej anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Nyél tulajdonságai
Ergonomikusan kialakított, Akasztónyílással Kész!

Csomag része

Csomag része
Penge védő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Štípací sekera X25 (XL). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fiskars XL X25 - Štiepacia sekera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ