Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gardena SILENO Smart life 750

Termékkatalógus
Gardena SILENO Smart life 750
4,4 5 értékelés
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,1 Ah akkumulátor-kapacitás, 65 perc üzemidő, 220 mm munkaszélesség, mulcsozás, lopás elleni védelem és mobilalkalmazás, pinem védelem, emelésgátló érzékelő és dőlésérzékelő
Kód:  GARD077 Termékszám:  19113-32 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gardena SILENO Smart life 750

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró zökkenőmentesen végzi el egy akár 750 m2-es terület fűnyírását. A kaszáláshoz 3 forgó acéllapátot használ, 22 cm munkaszélességgel, amelyek 5 cm magasságig le tudják vágni a füvet. A Gardena SILENO Smart life 750 nagyon csendes, 58 dB zajszintnek örvend. A praktikus programozási asszisztensnek köszönhetően csak a gyep méretét kell beállítanod, és a fűnyíró azonnal üzemkész. A kiváló minőségűkivitelezésnekköszönhetőenafűnyírómindenféleidőjárásbanproblémamentesen használható, és értékelni fogodaz egyszerű karbantartást is. A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró mobilalkalmazás segítségével távvezérelhető.

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró fő jellemzői

  • A Gardena SILENO Smart life 750 fűnyírót maximum 750 m2-es területekhez tervezték
  • Állítható vágási magasság 2-5 cm
  • Ellenáll a kedvezőtlen időjárásnak
  • 35% -os emelkedésig képes kezelni a lejtőket
  • A Gardena SILENO Smart life 750 nagyon csendesen működik
  • Praktikus emelésgátló érzékelő
  • Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró programozható
  • Távirányítás mobilalkalmazás segítségével iOS, Android és webes felületről
  • Smart Gateway más Gardena Smart rendszereszközök csatlakoztatásához
  • A SILENO Smart life fűnyíró töltési ideje 60 perc
  • Átlagos kaszálási idő töltésenként 65 perc
  • Automatikus visszatérés a töltőállomásra
  • Robot fűnyíró Gardena SILENO Smart life 750 3 acél pengével rendelkezik, amelyek vágási szélessége 22 cm
  • 200 m hosszúságú határoló vezeték + 300 × bilincs
Erőteljes robotfűnyíró

Ideális közepes méretű gyepekhez

A Gardena SILENO Smart life 750 gondoskodik a közepes méretű és összetett gyepek alapos kaszálásáról 750 m2 alapterületig. A füvet teljesen automatikusan és egyenletesen vágja le, anélkül, hogy csúnya csíkok maradnának. A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró könnyedén képes kezelni a keskeny folyosókat és a szűk járatokat.

csendes működés

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró nagyon csendes

Működés közben a Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró nagyon alacsony zajszinttel, mindössze 58 db (A) értékkel működik, ami fele a többi gyártó modelljei hasonló értékének. A csendes működésnek köszönhetően a Gardena SILENO Smart life 750 nem zavar a pihenésben vagy a kertészkedésben.

Továbbfejlesztett navigációs rendszer

Továbbfejlesztett navigációs rendszer a Gardena SILENO Smart life 750-hoz

A CorridorCut funkciónak köszönhetően a Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró gond nélkül levágja a keskeny járatokat és a vak végeket is. Ha a navigációs érzékelők észlelik az út végét, a robotfűnyíró automatikusan megfordul, és folytatja a fűnyírást az ellenkező irányban.

Gyors és egyszerű telepítés

Gyors és egyszerű telepítés

A programozási asszisztens segítségével egyszerűen megadhatod a gyep méretét és a kívánt kaszálási időt, és az asszisztens ezután automatikusan elkészíti a fűnyírási tervet, amely szerint a Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró működni fog. A fűnyírási terv szükség esetén módosítható. Kaszálás után a robot visszatér a töltőállomásra.

vezérlése mobilalkalmazással

A SILENO Smart life 750 robotfűnyíró vezérlése mobilalkalmazással

Az intuitív programozási panel mellett a Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró távvezérelhető a GARDENA intelligens mobilalkalmazáson keresztül is. Mindössze néhány kattintással gyors hozzáférést biztosít az összes szükséges információhoz és beállításhoz, hogy a lehető legkönnyebben gondoskodhass kertedről, ideértve az ütemtervek készítését is.

Biztonságos és stabil kapcsolat

Biztonságos és stabil kapcsolat

A Smart gateway gondoskodik az összes GARDENA smart system eszköz és a GARDENA okos alkalmazás közötti vezeték nélküli kommunikációról. A stabil és biztonságos kapcsolatot a két integrált nagy teljesítményű antennával ellátott speciális rádiótechnika biztosítja, amelyek nagy területeken is garantálják a problémamentes kapcsolatot.

Sensor Control

Sensor Control

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró modell intelligens Sensor Control rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan a fű növekedésének intenzitása szerint állítja be a kaszálási időt.

minden időjáráshoz ideális

A SILENO Smart life 750 robotfűnyíró minden időjáráshoz ideális

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró rossz időben is gond nélkül elvégzi a dolgát. Függetlenül attól, hogy felfelé vagy lefelé kaszál, esőben vagy napsütésben, a gyep mindig tökéletes lesz.

Vágás helyben és spirálban

Vágás helyben és spirálban

Az alapos fűnyírás biztosítása érdekében a nehezen elérhető helyeken, például trambulin vagy kerti bútorok alatt a Gardena SILENO Smart life 750 praktikus funkciókat kínál a helyszíni vagy spirális kaszáláshoz.

intelligens fagyérzékelő

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró intelligens fagyérzékelővel rendelkezik

A Gardena SILENO Smart life 750 robotfűnyíró intelligens érzékelővel van felszerelve, amely érzékeli a fagypont közelében lévő hőmérsékletet, és felfüggeszti a kaszálás ütemezését a gyep védelme érdekében.

könnyen karbantartható

A Gardena SILENO Smart life 750 fűnyíró könnyen karbantartható

A különleges kialakításnak köszönhetően kaszálás után megtisztíthatod a Gardena SILENO Smart life 750-at úgy, hogy egyszerűen vizet permetezel rá a kerti tömlőből. Ennek köszönhetően könnyedén és gyorsan eltávolíthatod a szennyeződéseket, a port és a maradék füvet a házból, a késekből és a kerekekből.

biztonságos működés

Maximális biztonságos működés

Ajánlott a határoló vezeték telepítése, amely rugalmasan megakadályozza, hogy a fűnyíró olyan területekre is eljusson, ahová nem lenne szabad. Ez biztosítja, hogy a készülék csak a kijelölt területen dolgozzon. A Gardena robotfűnyíró rendkívül érzékeny ütközésérzékelővel rendelkezik, hogy elkerülje a baleseteket. Ha a Gardena SILENO Smart life 750 gépet felemeled, a kések azonnal leállnak.



Paraméterek

Meghajtás
Akkus Kész!
Akkumulátorok száma
1 Kész!
Tulajdonságok
Mobilalkalmazás Kész!
Biztonsági funkciók és jellemzők
PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő Kész!
Tömeg
7,3 kg Kész!

Meghajtás

Meghajtás
Akkus Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Mobilalkalmazás Kész!

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők
PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
7,3 kg Kész!
Munkaszélesség
220 mm Kész!
Kések száma
3 Kész!
Munkaterület
750 m2 Kész!
Minimális vágási magasság
20 mm Kész!
Maximális vágási magasság
50 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm. Érdeklődnék, van lehetőség Svédországba való küldésre? ( Természetesen a többletköltséget megtéríteném ) Üdvözlettel: László Richárd

Kérdések és válaszok: Gardena SILENO Smart life 750
Kiegészítők: Gardena SILENO Smart life 750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gardena SILENO Smart life 750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gardena SILENO Smart life 750.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ