Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

GARDENA vezérlőegység

Termékkatalógus
GARDENA vezérlőegység
Öntözőkomputer - öntözés beprogramozott időtartam alapján a GARDENA programozóegységgel (cikkszám: 1241-20) vezérelhető, tápellátás: 1 x 9 V alkáli elem (nem tartozék), víztakarékos működés érdekében talajnedvesség- és esőérzékelő is csatlakoztatható a készülékhez
Kód:  GARD443 Termékszám:  1250-29 Gyártó honlapja:

GARDENA vezérlőegység

A GARDENA vezérlőegység biztosítja a kert megbízható és kényelmes öntözését, még akkor sem, ha nem vagy otthon. A segítségével lehetőség van a 9 V-os öntözőszelepek vezérlésére, így a beprogramozott időpontok alapján képes leszel az öntözést irányítani. A programozó egység segítségével állíthatod be, amely egyetlen gombnyomással nagyon könnyen továbbítja az adatokat, amikor a szelep csatlakoztatva van. A készülék működéséhez 9 V alkáli elem szükséges, amely nem tartozék.

A GARDENA vezérlőegység főbb jellemzői

  • Vezérlőegység a megbízható kerti öntözéshez
  • Az egység vezérelheti a 9V-os öntözőszelepeket
  • Könnyen beállítható a kezelőegységgel
  • Eső- vagy talajnedvesség-érzékelő csatlakoztatásának lehetősége
  • A GARDENA vezérlőegység alkáli elemmel működik
  • Szín: szürke

Lehetőség van az érzékelő csatlakoztatására vízmegtakarítás céljából

Ha vizet akarsz megtakarítani, akkor a GARDENA esőérzékelőt vagy a talajnedvesség-érzékelőt csatlakoztathatod a rendszerhez. Ennek eredményeként az automatikus öntözés megszakad a talaj nedvességétől és a természetes csapadéktól függően. A GARDENA vezérlő lehetővé teszi a kert valóban megbízható és kényelmes öntözését.


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARDENA Řídící jednotka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARDENA Riadiaca jednotka.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ