Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gömbgrillek akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
La Proromance
(1)
Grill típusa
Kerti
(1)
Gömb
(1)
Állványos
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő gömbgrillek találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a gömbgrillek kategóriában. A legolcsóbb gömbgrillek keresed? Akkor nézd meg a olcsó gömbgrillek kategóriát.
1 termék
5,0
La Proromance Lava Egg Kamado 18
Grill - kamado, prémium anyagokból, faszénhez, kerti és hordozható, minőségi mázas kerámia, rozsdamentes acél rostély, öntöttvas rács szénhez, öntöttvas kémény huzatszabályozással, összecsukható polcok kampós tartozékok akasztásához, hőmérő, kerekek fékekkel, csomagos gereblyében, fogantyú a rostély és a fedőlemez emeléséhez, grill átmérője 45,7 cm, grillrács átmérője 38,3 cm, munkamagassága 78 cm, méretei 107 × 116 × 63,8 cm, tömege 62 kg
Szuper ár
225 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNLPRGT73
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ