A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Grill eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A pihentető grillezéshez nemcsak egy jó minőségű grill, hanem különböző grill eszközök is szükségesek. A megfelelő kiegészítők zökkenőmentes grillezést és tökéletes eredményt biztosítanak. Milyen grillező eszközök lehetnek hasznosak? Milyen anyagból készülhetnek, és mi mindent tartalmazhat egy grill készlet? Többet megtudhatsz a folytatásban.

Tovább

Melyek azok a grill eszközök, amelyek megkönnyítik az ételek grillen történő készítését?

A biztonságos kerti grill eszközök ismérve, hogy elég hosszúak és kiváló minőségű anyagból készülnek. Praktikus megoldás a hurok, amelynek köszönhetően a grillre akaszthatod, így mindig kéznél lesz. Ha könnyen tisztítható BBQ eszközök érdekelnek, keress egyszerű kialakítású darabokat.

A grill csipesz nélkülözhetetlen az ételek forgatásához és mozgatásához

A grill csipesz, más néven grill fogó, gyakorlatilag pótolhatatlan a grillezés és a tálalás során. Húsok, zöldségek és egyéb ételek forgatásához használják, nem kell beleszúrni az ételbe, így nem fosztod meg azokat az ízletes szaftoktól. A legtöbb grillcsipesz fogazott fogórésszel rendelkezik, így nem csúszik ki belőle a már megfogott finomság. A húscsipesz is jó megoldás lehet, mivel kicsit ügyesebb, és a legkisebb ételdarabokat is meg tudja fogni.

A grill forgatólapát sem hiányozhat a grill eszközök közül

A grill forgatólapát segítségével a grillezett ételek alá tudsz nyúlni, így el tudod emelni a grillfelülettől. A forgatólapát elülső éle gyakran kissé lemetszett, hogy még könnyebb legyen megemelni például a húspogácsát. A grill csipesz a forgatólapáttal együtt megkönnyíti az ételek gyors megfordítását vagy mozgatását, bármi is készüljön.

A legfontosabb grill eszközök készletben is megvásárolhatók, így pénzt takaríthatsz meg. A legtöbb háromrészes kerti grill szett a grill csipesz és forgatólapát mellett pácoló ecsetet vagy grillvillát tartalmaz. Természetesen több darabból álló grill szettek is szép számban állnak rendelkezésre.

Grill készlet kofferben
Grill készlet kofferben: általában a legfontosabb grill eszközök találhatók benne, amelyekre grillezéskor szükséged lehet.

Nincs is jobb a házi készítésű hamburgernél - a hamburger prés majd segít

A grill eszközök egyik kiemelkedő darabja a hamburger prés amely segítségével saját húspogácsákat készíthetünk. Tedd az ízlés szerint fűszerezett darálthúst a formába, majd nyomd rá a tetejét. A hamburger prés bordázott kialakításának köszönhetően tetszetős húspogácsák születnek. Van nálunk olyan BBQ grill szett is, amelyben a hamburger prés mellett egy grill spatula is található, amellyel könnyen megfordíthatod a húspogácsákat.

További praktikus és hasznos grill eszközök

  • A grillvilla kétféleképpen használható. Használhatod nagyobb ételek forgatásához, vagy ha tudod, hova kell szúrni, ellenőrizheted, hogy átsült-e már a grillezett hús. A teleszkópos grillvilla grillezéskor tetszés szerint kihúzható, tároláskor viszont kisebb helyen is elfér.
  • Az éles kés elengedhetetlen a grillezéshez. Hosszabb nyéllel és pengével, valamint különösen masszív konstrukcióval kell rendelkeznie, így alkalmasabb a forró grill körüli környezetbe.
  • A pácoló ecset a grill eszközök egy újabb praktikus darabja. Grillezett finomságok pácolásához használják. A grill pác oda kerül, ahova kell, nem pedig a grillre vagy a földre.
  • Grillezéshez nem árt beszerezni egy grill kesztyűt sem, amely hőálló kivitelben készül, általában a csukló fölött is védi a kezedet az égési sérülésektől.

Milyen anyagokból készülnek a grill eszközök?

A grill eszközök általában kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, főként az anyag mechanikai sérülésekkel és magas hőmérséklettel szembeni nagyfokú ellenállóképessége miatt. A kényelmesebb és biztonságosabb használat érdekében a grill eszközök fogantyúja más anyagból - általában fából, bambuszból -, valamint gumírozott vagy szilikon bevonattal készül.

A grill kiegészítők egy része műanyagból vagy fából készül. Ezek az anyagok ugyan nem olyan tartósak, de kíméletesebbek a felülethez. A fa és műanyag grill eszközök ezért a legmegfelelőbbek az elektromos grillekhez, amelyek kevésbé karcálló és tartós felületekkel rendelkeznek.

Grill készlet evőeszközökkel - a grill eszközök mindegyike kéznél lesz

A grill készlet evőeszközökkel mindenkinek alkalmas, aki gyakran szokott grillezni. A szükséges grillező eszközök mellett evőeszközöket is találsz benne, így bármikor megkínálhatod a barátaidat. A grill készlet kofferben ideális utazáshoz, mert kompakt kialakításának köszönhetően mindig minden együtt van, amire szükséged lehet.

i

A fából készült grill szett sokkal kíméletesebb a különböző grillfelületekhez

A fa grillező szett nagyon kíméletes a tapadásmentes felületekhez. Természetes anyagból készül, amely elegánsan néz ki, de csak kézzel lehet mosogatni. Ezek a grill eszközök em olyan tartósak, mint a rozsdamentes acél társaik, és idővel a nagy igénybevételnek kitett területeken a fa elszíneződhet.

Milyen más kerti grill eszközök lehetnek még hasznosak?

A grill eszközök elengedhetetlen darabjai közé tartoznak a nyársak, például rablóhús vagy nagyobb húsdarabok grillezéséhez. Ezeknek olyan anyagból kell készülniük, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek. A finomságok elfogyasztásához a steak evőeszközkészlet lesz alkalmas, amely megkönnyíti a hús szeletelését.

A grillsütő tisztításához alkalmas grillező eszközök

Az egészséges grillezett ételek elkészítése a grill rendszeres tisztításától függ, ami a megfelelő grill eszközök használatával végezhető el. A grillrácsok és az ellenálló grill lapok tisztításához grilltisztító kefét használunk, amellyel hatékonyan eltávolíthatjuk az ételmaradványokat és a ráégett szennyeződéseket. A grill és rács tisztítószereknek köszönhetően a grill sokáig olyan lesz, mint új korában.

A grill biztonságos tárolása, valamint a napfénytől és a rossz időjárástól való védelme érdekében a grill takaróponyvák tartós és ellenálló anyagból készülnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Grill szett - 11 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
16 190 Ft

2.
Grill szett - 7 db, forgatólapát, fogó, villa, kesztyű, kötény, fűszertartók és húspogácsa formázó a csomagban, anyaga acél, szilikon nyél, mosogatógépben mosható
7 290 Ft

3.
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, táskával
3 690 Ft

Még több
77 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
La Proromance BBQ SZETT 17 db
Grill szett - 17 db, hústű, forgatólapát, fogó, villa, kukoricacső-tartó és csipeszek és fordítólapátok a csomagban, anyaga acél, fa nyél, bőrönddel, mosogatógépben mosható
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT54
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
CATTARA Grillező eszközkészlet 7 darab + kötény
Grill szett - 7 db, forgatólapát, fogó, villa, kesztyű, kötény, fűszertartók és húspogácsa formázó a csomagban, anyaga acél, szilikon nyél, mosogatógépben mosható
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara036
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 75×
CATTARA grill szett, 11 darabos, alumínium bőröndben
Grill szett - 11 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR4519b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Weber Precision grilleszközök, 3 részes készlet
Grill kiegészítő - 3 db, hands-free reteszelhető grillező fogó és fordítólapát rozsdamentes acél szerkezettel és puha nyéllel, hosszú kefe (40 cm) szilikon sörtékkel, fém hurok a felakasztáshoz, mosogatógépben mosható.
27 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR169
3,9 20×
La Proromance BBQ SZETT 11 db
Grill szett - 11 db, hústű, forgatólapát, fogó, villa, kukoricacső-tartó és csipeszek és fordítólapátok a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel
Szuper ár
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT53
4,9 42×
CATTARA grilleszköz kiegészítő, 3 darab textil bag
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél, táskával
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR4518
4,8 18×
CATTARA Grillező eszközök GRAY LINE készlet 11 darab, ALU bőrönd
Grill szett - 11 db, hústű, kés, forgatólapát, fogó, grillkefe, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, szilikon nyél, bőrönddel
15 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara035
4,9 15×
La Proromance BBQ Tongs
Grill csipesz - tolózárral, precíziós markolat, anyaga acél, csúszásmentes gumi fogantyú, akasztóhurok, mérete 49 × 3,8 × 3,8 cm
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT59
4,0
Küchenprofi ARIZONA grillszőnyeg, készlet, 2db, BBQ
Grill kiegészítő - grill, hosszúság: 40 cm, szélesség: 50 cm, anyaga: kiváló minőségű üvegszálas szövet
7 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KUCGP444
4,7 10×
Cattara Grill eszközök, INFERNO készlet 4 darab
Grill szett - 4 db, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél
5 620 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1277
5,0
Weber grillfogó
Grill kiegészítő - rozsdamentes acél fogó, zárószerkezettel, hurokkal a felakasztáshoz, anyag rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, méretek 40,5 × 4,5 cm
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR163
4,6 17×
CATTARA BBQ 3 db-os grillező eszközkészlet
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara038
5,0
CATTARA Grill késkészlet 4+1+1
Grill szett - 6 db, kés és olló a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél, bőrönddel
10 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP445
4,8
FIELDMAN FZG 9015
Grill szett - 4 db, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, műanyag nyél
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD018
4,6
FIELDMAN FZG 9016
Grill szett - 5 db, kés, forgatólapát, fogó, villa és ecset a csomagban, anyaga acél, rozsdamentes acél nyél
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD019
4,5 11×
G21 grillező eszközök, 3 darabos készlet, alumínium bőröndben
Grill szett - 3 db, forgatólapát, fogó és villa a csomagban, anyaga acél és alumínium, rozsdamentes acél nyél, bőrönddel, felakasztható, mosogatógépben mosható
6 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PENAC010
5,0
Küchenprofi Grill csipesz BBQ 45 cm
Grill csipesz - BBQ csipesz, anyaga rozsdamentes acél/fa, robusztus és kiváló minőségű
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KUCHV479
5,0
Weber grill fordítólapát Precision
Fordítólapát - rozsdamentes acél, három oldalról fazettázott, puha és csúszásmentes fogantyú, hurokkal a felakasztáshoz, mosogatógépben elmosogatható, 45,7 × 10,8 × 5,4 cm
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR166
5,0
Cattara Grill forgatólapát SHARK 45 cm
Fordítólapát - a prémium SHARK sorozat forgatólapátja, rozsdamentes acél, mérete 45 x 10 x 4 cm
3 230 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1268
4,0
Cattara Grill eszközök 5in1
Grill kiegészítő - az 5 az 1- ben multifunkcionális eszköz dugóhúzót és palackdugót tartalmaz, forgatólapát, villa és kenőtoll, a szerszám szétszerelhető és a darabok külön is használhatók, mérete 22,5 x 8,5 x 2,5 cm
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1275
5,0
Cattara Grill villa SHARK 45 cm
Grill kiegészítő - a prémium SHARK sorozat villája, rozsdamentes acél, mérete 45 x 4 x 4 cm
2 240 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1269
5,0
KingCamp Skywalker BBQ Tool
Grill csipesz - 3in1 - villa, spatula és grillcsipesz, fa nyél, fény, összecsukható és kompakt kialakítás, anyag élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTking62
5,0
Weber Precision grillező fogó
Grill kiegészítő - grillező csipesz, rozsdamentes acél szerkezet, puha nyél, fém hurok, hands-free reteszelő mechanizmus, hossza 46 cm, mosogatógépben mosható
11 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR165
5,0
Küchenprofi BBQ Fogó
Grill csipesz - hossza: 34,5 cm, tömege: 0,17 kg, anyaga: rozsdamentes acél
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KUCGK798

Grill eszközök

Grill eszközök

A Grill eszközök kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó grill eszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb grill eszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: grill eszközök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ