30 dnů na vrácení Shop roku

Hecht 145

Termékkatalógus
Hecht 145
3,0 1 értékelés
Bozótvágó 2 ütemű motor, 1,1 kW, 1,5 LE, 42,7 cm3, tömeg 7,9 kg, csomagoló keverő palackok és szerszámok
Kód:  BOW902a19 Termékszám:  HECHT145 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 145

A jól bevált Hecht cég praktikus benzinmotoros fűkaszája egyik  kedvenc segítőd lesz a kerti munkák során. 42,7 cm3 kapacitással és 1,1 kW teljesítménnyel bíró motorral szerelték fel, amely kiváló dinamikát biztosít, miközben eléri a szükséges munkasebességet. A kiváló minőségű kúpos fogaskerék megbízhatóan továbbítja az erőt a fém kaszának vagy a damilfejnek. A kiváló minőségű háromkarú acéltárcsát nem állítja meg a benőtt, sűrű növényzet vagy a kisebb fás növények. A 430 mm szélességű damillal ellátott fejet különösen a kerítések, a falak vagy a virágágyások végső munkálatai során fogod értékelni. A tömeg mindössze 7,9 kg. A bozótvágó könnyen kezelhető.

A Hecht 145 benzinmotoros fűkasza legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes, kétütemű benzinmotor, 1,5 LE kapacitással
  • Vállpánt a kényelmes viselethez
  • Háromkarú fémtárcsa, 255 mm
  • Damilfej, 430 mm
  • Egyszerű működés
  • Üzemanyag-keverő palack 
  • A damil átmérője 2,5 mm
  • Alacsony tömeg

Tökéletes társ

A termék legfőbb előnye az alacsony tömeg (csak 7,9 kg) és a vállszíj, amely a bozótvágó tömegének legnagyobb részét viseli, így a gép nem terheli feleslegesen a kezeidet. Az ergonomikus formájú fogantyúk kényelmes fogást garantálnak munka közben. A felhasználók örömére szolgál, hogy a csomag tartalmaz egy fém vágótárcsát, damilfejet, vállpántot, üzemanyag-keverő palackot, valamint a vágószerszám cseréjéhez szükséges szerszámokat. Kicsomagolás után a bozótvágó azonnali használatra kész.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hecht 145 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 145. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hecht 145.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ