AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HECHT 5020

Termékkatalógus
HECHT 5020
4,5 4 értékelés
Szegélynyíró - akkus, 2 Ah, 250 mm munkaszélesség, vágórendszer - damil, tömege: 2,2 kg
Kód:  BOW610 Termékszám:  HECHT5020 Gyártó honlapja:

HECHT 5020

A legmodernebb technológiát keresed a kertben folytatott munkavégzéshez? A Hecht 5020 akkumulátoros szegélynyíró kiváló megoldás a kerítések és virágágyak körüli fű lenyírására, de azokhoz a nehezen megközelíthető területekhez is ideális, amelyeket ki szeretnél igazítani a fűnyírás után. Lenyűgöz tápellátásával, amelyet egy megbízható Li-Ion akkumulátor biztosít, 20 perces folyamatos üzemidővel. Ezenkívül kellemes meglepetésként érhet a szegélynyíró csendes működése, a zéró kibocsátás és végül, de nem utolsó sorban, a bosszantó kábelek hiánya is. Az akkumulátort és az adaptert nem tartalmazza.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral
  • Rendkívül csendes működés
  • Zéró kibocsátás
  • Könnyű indítás, vezérlés és karbantartás
  • Magasság beállítás a felhasználóhoz
  • Félautomata száladagolás

Egyszerű működés

A Hecht 5020 akkumulátoros szegélynyíró 25 cm-es vágási szélességet kínál az egyszerűen indítás, vezérlés és karbantartás mellett. A teleszkópos fogantyú és a vágófej állítható szöge garantálja a tökéletes működést, hiszen a készülék könnyen beállítható a felhasználó magasságához. A félautomata száladagolás is nagy előnyt jelent a viselése során. Tehát, ha szeretnél még kiválóbb gondoskodást nyújtani a kerted számára, ez a készülék semmiképpen sem kerülheti el a figyelmed. 

Megjegyzés: Az akkumulátor kompatibilis az ACCU 6020 programba tartozó egyéb Hecht kertészeti modellekkel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HECHT 5020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HECHT 5020.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ