Hecht 548 INSTART

Termékkatalógus
Hecht 548 INSTART
Benzines fűnyíró - önjáró, 150 cm3, 46 cm munkaszélesség, gyűjtő tartály 60 l, vágási magasság 25 - 75 mm között, elektromos indító, tömeg 32,7 kg
Kód:  BOW999i Termékszám:  HECHT548INSTART5IN1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 548 INSTART

A benzines Hecht 548 INSTART rotációs fűnyíró tökéletesen ideális a gyephez. Erős, teljesen automata Briggs & Stratton Series 575iS motorral, valamint elektromos indítóval rendelkezik. Nagyon könnyen használható, és a kevésbé szakavatott felhasználók számára is alkalmas. Az üzembe helyezéshez egyszerűen nyomd meg és tartsd lenyomva a piros fogantyút, majd nyomd meg röviden a start gombot. Ezeket a lépéseket követően a motor azonnal elindul, és elkezdheted a fűnyírást. A nagy kerekek, amelyek golyóscsapágyakra vannak szerelve, kényelmes használatot biztosítanak. A kerekek szabadalmaztatott Hecht-konstrukcióval büszkélkednek, amely javítja a húzóerőt, miközben megakadályozza a szennyeződés és a fű beragadását a kerékbe. A magasságban állítható fogantyú szintén nagyon kényelmessé teszi a Hecht fűnyíró használatát.

A Hecht 548 INSTART rotációs fűnyíró legfontosabb jellemzői

  • Rotációs benzines fűnyíró
  • Erőteljes Briggs & Stratton Series 575iS motor
  • Elektromos indítás
  • Nagyon könnyen használható és működtethető
  • Nagy kerekek a kényelmes működésért
  • Állítható magasságú fogantyú
  • Nagy, 60 l-es gyűjtő tartály
  • A mulcsozó apró darabokra vágja a füvet
  • Vágás oldalsó ürítés üzemmódban
  • Hecht 548 INSTART eredeti Li-ion akkumulátorral
  • Szín: szürke-fekete-piros

Nagy gyűjtő tartály és mulcsozó

A fűnyírás során a fű egy nagy 60l-es tartályba kerül, amely aerodinamikai fedéllel van ellátva. Ha a tartály megtelik, figyelmeztet a fedél kinyitására. A Hecht 548 INSTART mulcsozóval is rendelkezik, amely apró darabokra vágja a füvet, amely így a fű gyökereihez esik vissza, ahol műtrágyaként szolgál. A fűnyíró oldalsó ürítésel is rendelkezik, amelynek során a levágott fű a készülék mellett kerül ürítésre.

Eredeti akkumulátor

Az indító teljesítményt az eredeti Briggs & Stratton Li-ion akkumulátor 10,8 V-os tápegysége biztosítja. Az akkumulátor csatlakozása a motor felső burkolatán található. Óvatosan húzd ki, és végezd el a teljes feltöltést, amely kb. 60 percet vesz igénybe. A Hecht 548 INSTART készülékkel akár 1200 m2-es területet is kezelhetsz az erőteljes motornak és akkumulátornak köszönhetően.

Tömeg:
32,7 kg

Vágási magasság:
25-75 mm


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hecht 548 INSTART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 548 INSTART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hecht 548 INSTART.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ