30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

iFixit Pro Tech Toolkit

Termékkatalógus
iFixit Pro Tech Toolkit
4,9 168 értékelés
Elektronikai szerszámkészlet - szerszámok bármilyen fogyasztói elektronika szétszereléséhez, csavarhúzók, bitek, csipeszek, feszítők
33 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  IF100a2 Termékszám:  EU145307-4
iFixit Pro Tech Toolkit 33 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

iFixit Pro Tech Toolkit

iFixit Pro Tech Toolkit egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az iFixit Pro Tech Toolkit prémium minőségű javítókészlet a fogyasztói elektronikai cikkekhez és sok más eszközhöz. A készlet egy praktikus táskában rejtőzik, melybe számtalan szerszám és egyéb eszköz került, melyek megkönnyítik a javításokat. Minden része kiváló minőségű és tartós anyagból készült, ez garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. Igazi szakemberévé válhatsz ennek a szettnek a segítségével.A készletben rengeteg szerszámot találsz, amelyek nélkül lehetetlen a kisebb műszaki cikkek javítása. A sztenderd torx csavarhúzófejek mellett, a készlet tartalmaz még különböző méretű Tri Bod, Hex, háromszög és csavarhúzó biteket. Ez pedig még nem minden. Találsz még benne műanyag fogókat és tapadókorongot a kijelző eltávolításához, különböző csipeszeket és egy mágneses lapot. Tartalmaz továbbá egy antisztatikus pántot, a nemkívánatos, munka közbeni kisülések megakadályozása érdekében. Mindez pedig jól elrendezetten, egy műanyag tartóban található.

Az iFixit Pro Tech Toolkit szerszámkészlet jellemzői

  • Prémium készlet, kisebb műszaki cikkekhez
  • Ideális fogyasztói elektronikai cikkek javításához
  • Kiváló anyaghasználat és megmunkálás
  • Minden egy táskában 

Mit kínál az iFixit Pro Tech Toolkit szerszámkészlet?

Az elegáns szerszámkészlet tartalmaz egy antisztatikus pántot, tapadókorongot, 3 lágy műanyag nyitóeszközt, 6 feszítőeszközt, kereszt-, íves- és tompa-csipeszt, 2 műanyag spatulát, fémspatulát, Jimmy kéziszerszámot a készülékek felnyitásához, csavarhúzó- és bitkészletet, amelyben 4 mm-es csavarhúzóvégű, rugalmas, 150 mm-es csavarbehajtó és 64 darab cserélhető bit található. Rejlik benne még 2 és 3 mm-es háromszög bit, Standoff bit iPhone-hoz, Oval bit, mágneses Pickup bit, SIM kiszedő, illetve 4 mm-1/4" átalakító adapter.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ