Shop roku Shop roku

Kärcher K 3 Full Control Car

Termékkatalógus
Kärcher K 3 Full Control Car
4,7 24 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1600 W teljesítmény, 120 bar max. nyomás, 380 l/h átfolyási sebesség, 6 m hosszú tömlő, nyomásszabályozás, mosószer tartály, autós kefe és forgó fúvóka
Kód:  KARKFCCAR2019 Termékszám:  1.676-021.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher K 3 Full Control Car

A Kärcher K 3 Full Control Car magas nyomású mosó kifogástalanul tisztává varázsolja az autó külső részét. A tisztítópisztoly nyomásmérővel rendelkezik, a Vario Power nyomásszabályozóval kombinálva megfelelő nyomást fejleszt minden típusú felületre. 3 nyomásszint és 1 tisztítószer fokozat gondoskodik a tökéletes eredményről. A gazdag tisztító felszerelés magában foglalja a 6 méteres magas nyomású tömlőt, a rendkívül makacs szennyeződésekhez ideális forgó pontsugaras szennymarót és egy vízszűrőt a szivattyút védelmére. A kimagaslóan eredményes gépjármű mosásért a Car Kit felel, ez tartalmaz egy tisztítókefét a szürke koszréteghez, egy habfúvókát a jól tapadó hab képzéséhez és egy hatékony autó sampont is.

A Kärcher K 3 Full Control Car nagy nyomású mosó legfőbb jellemzői

  • Nagy nyomású mosó a jármű külsejének alapos tisztítására
  • Nyomásmérős szórópisztollyal
  • A Kärcher tisztító minden felületre a megfelelő nyomást használja
  • 6 méteres magas nyomású tömlő
  • Szennymaró forgó pontsugárral az igazán makacs szennyeződésekhez
  • Vízszűrő a szivattyú védelmére
  • Car Kit hatékony készlet a járműmosáshoz
  • Teleszkópos fogantyú a kényelmes használathoz
  • Színváltozat: fekete és sárga

A tartozékok mindig kéznél lesznek

A Kärcher mosó ragyogóan tisztává varázsolja a gépjárművet is. A teleszkópos fogantyúnak köszönhetően igazán kényelmes a használata, illetve ez gondoskodik a precíz használatról is. A tartozékokat egy praktikus tartón helyezheted el a komfortos használat érdekében, így azok mindig kéznél lesznek. A nagy méretű kábelakasztó biztosítja, hogy a kábelt megfelelően rögzítsd az eszközre. A fokozott stabilitás érdekében a készülék támasztó lábakkal rendelkezik, kompakt mérete pedig lehetővé teszi a nem túl igényes tárolását. A Kärcher K 3 Full Control Car mosó nagyszerű választás az autó alapos megtisztításához.

Méretek:
60 x 30,7 x 37,2 cm

Súly:
4,4 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher K 3 Full Control Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 3 Full Control Car. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher K 3 Full Control Car.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ