A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

Termékkatalógus
Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home
4,8 4 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1600 W teljesítmény, 120 bar max. nyomás, 380 l/h átfolyási sebesség, 6 m hosszú tömlő, nyomásszabályozás, csempemosó kefe, autós kefe és forgó fúvóka
Kód:  KASK008b Termékszám:  1.602-656.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

A ház és az autó azok a helyek, ahol az életednek nagy részét eltöltöd. Erről a nagy részről gondoskodni kell, és éppe erre van itt a Kärcher K 3 Premium Full Car & Home nagynyomású tisztító. A Kärcher tisztító 120 bar nyomásával készen áll a legmakacsabb szennyeződés eltávolítására is. Te választhatod ki, hogy mekkora intenzitással szeretnéd használni a K3 Premium Full Control Car & Home modellt. A kiterjesztések sokasága gondosan törődik a kerekeken guruló kedvenceddel, és a 380 l / h-ig terjedő vízáramlás az otthonodnak is biztosítja a fürdést.

A Kärcher K 3 Premium Full Car és Home tisztítógép előnyei

  • Kompakt méretek és a tömege mindössze 5,6 kg
  • A Kärcher K 3 Premium 1 600 wattos tisztító teljesítménye verhetetlen
  • Állítsd be a nyomást 3 különböző fokozatra, beleértve azt az 1-et, ami tisztítószerrel működik
  • A Kärcher K 3 Premium Full Car & Home alkalmas mind az otthonodhoz, mind az autódhoz

A Kärcher K 3 Premium jobb

Jobb nyomás, jobb teljesítmény, jobb áramlás. A Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home éppen ilyen. A speciális kefe mosáshoz ideális mindenféle beltér számára. Vastag habot bocsát ki, amely a szennyeződéshez ragad, és tökéletesen elpusztítja. A K 3 Premium eltávolítja az autójáról a szürke réteget, és évekkel megfiatalítja. Mindent elegánsan megoldhatsz, például a mosogatószer adagolójának köszönhetően is.

Semmit ne hagyj figyelmen kívül

Az autóról már gondoskodtál, csak az otthonod és annak környezete marad. A Kärcher K 3 Premium itt is Melletted áll. Most már a legnagyobb teljesítményre kapcsolhatod a  nagynyomású tisztítót  és megfigyelheted, hogy a szennyeződések hogy tűnnek el a Kärcher K3 Premium 120 bar nyomása alatt az ingatlanodról. A Patio & Deck speciális tisztítószer fokozza a kellemes kültéri élményt, ha a szabadban reggelizel.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ