Shop roku AP+ plus nový vizuál

Kärcher OC 3 + Bike

Termékkatalógus
Kärcher OC 3 + Bike
Magasnyomású mosó - beépített Li-Ion akkumulátor, maximális áramlási sebesség 2 l/h, töltési idő 180 perc, futási idő 15 perc, tekercselő tömlő 2,8 m, levehető víztartály 4 l, tömege 4 kg, kiegészítőkkel a kerékpárok és a berendezések optimális tisztításához
Kód:  KASK027g Termékszám:  1.680-003.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher OC 3 + Bike

A Kärcher hordozható alacsony nyomású akkumulátor tisztító eszköz modern megoldás nemcsak az úton, hanem a nyaralóban, az utazáskor, sportolás közben is, bárhol, egyszerűen takarítást biztosít. Nincs több piszkos gumiabroncs, kerékpár, cipő vagy babakocsi. Az alacsonyabb kimeneti nyomásnak köszönhetően akár háziállat is gond nélkül zuhanyozhat. Az integrált elem és a 4 literes kivehető víztartály lehetővé teszi a tisztítószer használatát olyan helyeken, ahol nincs áram és víz. A Kärcher OC 3 kerékpárdobozzal rendelkezik, amely kiegészítőket tartalmaz a kerékpárok és a felszerelések optimális tisztításához.

A Kärcher OC 3 alacsony nyomású mosógép főbb jellemzői

  • Kärcher OC 3 alacsony nyomású akkumulátor tisztítószer a mobil tisztításhoz
  • Spirál tömlő 2,8 m fegyverrel
  • Az LED töltöttségi szintje jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát
  • Levehető 4 liter víztartály
  • Tárolóhely a tartály alatt
  • A Kärcher OC 3 aerodinamikai fogantyúval rendelkezik
  • Kerékpár-tisztító készlet szállítva

Készlet kerékpár-tisztító kiegészítőkkel

A kerékpárdoboz-készlet tartalmaz egy sokoldalú, puha sörtekefét a ragacsos szennyeződések hatékony eltávolításához, amely könnyen hozzákapcsolható a szórópisztolyhoz. A készlet tartalmaz egy hatékony tisztítószert is, amely feloldhatja a szennyeződéseket, amelyek általában tapadnak a kerékpárok vagy motorkerékpárok kereteihez. A minőségi mikroszálas kendőt ezután az összes kezelt alkatrész alapos szárításához tervezték.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher OC 3 + Bike Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher OC 3 + Bike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher OC 3 + Bike.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ