30 dnů na vrácení Shop roku

Kerti kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Ha van kerted, jó helyen jársz! Itt találhatók a kerti kiegészítők - többek között berendezések, szerszámok és eszközök hatalmas választékát hozzuk el neked. Termékeink segítenek a kert gondozásában és karbantartásában, de tartunk olyan holmit, amivel stílusosabbá teheted a teret, és többek között olyan kiegészítőket is, amelyek ülőhelyet biztosíthatnak. A kerti kiegészítők termékcsoport számos különböző alkategóriára oszlik. Melyek ezek? Gyere, tarts velünk, és nézzük meg együtt! 

Tovább

Kerti kiegészítők, hogy könnyebb legyen a munka és a kert gondozása

Minden kert igényli a megfelelő gondozást: a kialakításától függ, hogy időnként, vagy minden nap lesz valami tennivalónk. Legyen szó takarításról, ültetésről vagy fűnyírásról, a kerti kiegészítők sokat segíthetnek az elvégzendő feladatok során.

Technológia a kertben - gépek a kerti kiegészítők között

A kertészeti kiegészítők kerti technológia alkategóriában a hatékony, egyszerű és gyors kertápoláshoz találsz termékeket. Ide kerültek a fűnyírók, fűkaszák, kistraktorok, szegélyvágók, lombfúvók és láncfűrészek. Itt böngészhetsz az elektromos kerti szerszámok között, ezek közül a legtöbb kapható benzines, hálózatról táplálható vagy akkumulátoros változatban is, pontosan a te igényeidnek megfelelően.

Kézi eszközök is találhatók a kerti kiegészítők széles választékában

A kerti kiegészítők kerti szerszámok csoportjában elsősorban kézi szerszámok találhatók, amelyek elengedhetetlenek a kert precíz ápolásához. Többek között fejszéket, ásókat, lapátokat, vasvillák, metszőollókat és kézi fűrészeket soroltunk be ide. A kertben használatos kisgépekkel összehasonlítva ezek általában olcsóbb termékek, és kompakt kivitelben készülnek, ugyanakkor kevésbé hatékonyak. Vannak azonban bizonyos kerti szerszámok, amelyeket nem lehet elektromos szerszámokkal kiváltani! 

i

A kerti kiegészítők között találsz kerti szerszámkészletet is, amely számos eszközt tartalmaz egy kényelmes csomagban.

Kerti szerszámok - ha fontos a termés!

A kerti kiegészítők ültetés alkategóriába került az összes olyan tartozék és kiegészítő, amely nemcsak a gyümölcsök és zöldségek termesztéséhez, hanem a gyep és a virágok sikeres ápolásához is elengedhetetlenül szükséges. Itt találod a cserepeket, magokat, virágföldet, műtrágyát és komposztálót. A kerti kiegészítők segítségével bárki gyönyörű zöld pázsitot és csodálatos virágokat nevelhet, sőt, finom gyümölcsöket is termeszthet!

Kerti kiegészítők az öntözéshez

A kert napi gondozása során elengedhetetlen az öntözés! A kerti kiegészítők öntözésre összpontosított alkategóriájában megtalálsz mindent az egyszerű kézi öntözőpisztolytól kezdve a kert legtávolabbi szegletét is elérő, összetett öntözőrendszerekig. A hatékony öntözés elengedhetetlen, és a nagy választéknak köszönhetően nálunk megvásárolhatod a kertedhez megfelelő, öntözéshez szükséges kiegészítőket.

A szórósó gondoskodik arról, hogy biztonságos legyen sétálni és vezetni a fagyos napokon.

Kerti kiegészítők az anyagmozgatáshoz

kezelő berendezések a kertben akkor jelentenek nagy segítséget, ha nehéz tárgyakat vagy nagyobb mennyiségű anyagot szeretnél mozgatni. A kerti kiegészítők beszerzésekor gondolj arra is, hogy anyagtól vagy igénytől függően szükséged lehet talicskára, kerekes kocsira vagy molnárkocsira. A szórókocsik továbbá hasznosak lesznek a zsákos kiszerelésű anyagok egyenletes szétterítéséhez.

Magasnyomású mosókat is találsz a kerti kiegészítők között

A magasnyomású mosók olyan kerti kiegészítők, amelyeket erős vízsugárral történő tisztításra terveztek. Sokféle felületet le lehet velük takarítani, a járdáktól a homlokzatokon át az autókig. A mosóval megszabadulhatsz a portól, a penésztől, a mohától és a különböző foltoktól, beleértve a graffitiket is.

Kerti bútorok, világítás, dekoráció és építés - kerti kiegészítők a szépítés jegyében

Az összes kertnek rendelkeznie kellene némi bútorral, világítással, esetleg dekorációval.

Kerti bútorok

Kerti bútorok sem hiányozhatnak a kertből! Ezek a kerti kiegészítők szép időben kellemes pihenést vagy nagyszerű grillezést tesznek lehetővé, így nyugodtan meghívhatod a családot és a barátokat. A pavilonok és napernyők garantálják a zavartalan relaxálást, sőt ünnepséget és partit is lehet szervezni, még akkor is, ha rossz az idő.

i

Olcsó kerti bútorokat keresel? A kerti bútorok akciós áron oldal pontosan ezt kínálja! Kattints a linkre!

Kerti kiegészítők - fókuszban a ház és a terasz kültéri világítása

Ne feledkezz meg a kültéri világításról sem! Ezek a kerti kiegészítők nemcsak arra valók, hogy biztonságosan mozoghass szürkületben, hanem meleg és meghitt hangulatot is varázsolnak, legyen bármilyen évszak. Használhatsz világítást közvetlenül a homlokzaton, a teraszon, a járda mentén vagy akár a füvön is - a kerti kiegészítők között mindenre találsz megoldást! A karácsonyi ünnepek alatt is csodálatos ünnepi hangulatot teremthetsz kültéri világítással!

Népszerű az olyan érzékelőkkel rendelkező kültéri világítás, amelyet a látószögében észlelt mozgás aktivál. Ez a megoldás rendkívül intuitív, soha nem kell keresgélni a kapcsolót, és még energiát is megtakaríthatsz.

A kerti kiegészítők listájáról nem hiányozhat a WPC - teraszok és padlók kialakítására ajánljuk

Ha kerti kiegészítők a téma, akkor meg kell említenünk a teraszokat, kiülőket is! Szeretnél egy különleges helyet kialakítani a kertben, ahol le lehet ülni? A WPC egy speciális anyag (fa-műanyag kompozit), amely egyesíti a fa és a polimerek legjobb tulajdonságait. WPC-ből is elkészítheted álmaid teraszát, mivel biztonságos, vízálló és csúszásmentes anyag. 

Kerti kiegészítők tavakhoz

Egy kerti tó képes teljes egészében megváltoztatni a kert hangulatát. A tavak leggyakrabban műanyag tartályokból készülnek, amelyeket vízzel töltenek meg, de sokan esztétikai okokból speciális tómedret választanak - ugyancsak műanyagból. Majd világítással és különféle dekorációkkal, például virágokkal vagy úszó kacsákkal teszik tetszetősebbé a tavat.

Szökőkutak

A kerti szökőkutak is a kerti kiegészítők közé tartoznak. Bármely kertet a luxus és az elegancia paradicsomává varázsolnak. Válassz a különböző stílusok közül, a klasszikus márványtól az egyszerű modernen át a nyugtató, keleti ihletésű, kőből készült Zen szökőkutakig!

i

A szemeteskuka ugyancsak az egyik legfontosabb kerti kiegészítő. Segítségével megakadályozhatod a hulladék felhalmozódását - semmiképpen sem hiányozhat egyetlen házból sem.

Kerti kiegészítők kisállatokhoz

A kert gyakran ad otthont szeretett háziállatoknak, de a nemkívánatos látogatóknak is. Milyen kerti kiegészítők lehetnek hasznosak, ha van házi kedvencünk?

Házak állatok számára

Helyet adnak nemcsak a háziállatoknak, hanem más ártalmatlan élőlényeknek is, amelyeket akár etethetsz is. A kerti kiegészítők ezen csoportjába tartoznak a kutyafuttatók, kutyaólak, madáretetők, nyúlketrecek, de akár még a rovarhotelek is.

A védekezéshez fontos kerti kiegészítők - riasztók és vadriasztók

A védekezésnél elengedhetetlen madárijesztők és riasztók is bekerültek a kerti kiegészítők széles választékába. Segítségükkel gondoskodhatunk arról, hogy a nemkívánatos állatok elkerüljék a kertünket. A madárijesztők általában hangot, rezgést vagy fényt produkálnak, míg a riasztók a szaglásra alapozva működnek. Ezek a meglehetősen fontos kerti kiegészítők elijesztik a vadon élő állatokat, többek között a nyestet, rágcsálókat, vakondot és az őzet.

A kerti kiegészítők között említsük meg a könyveket és kertészkedéssel foglalkozó magazinokat is, amelyek azon túl, hogy érdekes olvasmányok, hasznos tanácsokat kínálnak a kertészkedéssel kapcsolatban - a kezdő és haladó kertészek minden bizonnyal értékelik és örömmel forgatják az ilyen jellegű kiadványokat! 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SCHEPPACH HL 760 LS állvánnyal Szállításra kész 5 db
Ágaprító - horizontális, 2200 W, 7 t max. hasítóerő, 52 cm max. hasítási hossz, rönk max. átmérője 25 cm, tömege: 59 kg
116 990 Ft

2.
SNUOFAN KR706 Solar Shower Szállításra kész > 5 db
Szolar zuhany - magassága fejrész nélkül 217 cm, forgatható zuhanyfej, napelemes vízmelegítés, vízhőmérséklet szabályozó és vízcsap a lábakra, anyaga műanyag, szilárd telepítés, tartály térfogata 40 l, 3/4" csatlakozás, rozsdamentes acél kivitel
58 390 Ft

3.
SNUOFAN KR702 Solar Shower Szállításra kész > 5 db
Szolar zuhany - magassága fejrész nélkül 217 cm, forgatható zuhanyfej, napelemes vízmelegítés, vízhőmérséklet szabályozó és vízcsap a lábakra, anyaga műanyag, szilárd telepítés, tartály térfogata 40 l, 3/4" csatlakozás, fekete kivitel
58 390 Ft

Még több
2 775 termék
4,8
Einhell GC-GP 6538 Classic
Vízszivattyú - 650 W teljesítmény, 3800 l/h szállítási teljesítmény, 3,6 bar max. nyomás, emelőmagasság 36 m, bemerülési mélység 8 m, tömege 5,91 kg
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF144j
4,8 40×
FISKARS Xact Gyomkiszedő
Gyomkihúzó - hossza 100 cm, ergonomikus, tömege 0,95 kg, fekete kivitel
18 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BORCH01h2
4,8 16×
Bosch Mobil műhely PSB 1800 18V, 2x1,5Ah
Akkumulátoros fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 38 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0310
4,8 18×
Bosch Pro Pruner Szett (2x 3.0Ah/12V, karton)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 12 V, akkumulátor kapacitás 3 Ah
96 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0342
4,1 16×
Bosch EasyGrassCut 23
Szegélynyíró - elektromos, 280 W, 230 mm -es vágási szélesség, tömege 2 kg
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0467
4,7 78×
BOSCH 18V akkumulátor szett
Töltő és pótakkumulátor - szett, a csomag tartalma: 2x 2.5 Ah-s akkumulátor és AL 1830 CV töltő
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j6
4,7 114×
Fieldmann FVC 4001 EK
Iszapszivattyú - 750 W teljesítmény, 12000 l/h szállítási teljesítmény, 8 m bemerülési mélység, emelőmagasság 8 m, kábel hossza 10 m, úszókapcsoló, szivattyúzható részecskeméret 35 mm
Leárazás -6 %
15 990 Ft 16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ104c
Leárazás -7 %
13 990 Ft 14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992j8
4,7 41×
Fieldmann FVC 2003-EK
Iszapszivattyú - 400 W teljesítmény, 7500 l/h szállítási teljesítmény, 5 m bemerülési mélység, emelőmagasság 5 m, szivattyúzható részecskeméret 25 mm
Leárazás -4 %
13 390 Ft 13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ104b
4,6 22×
BOSCH AdvancedCut 18V, 1x2,5Ah
Láncfűrész - akkumulátoros, vágási mélység 65 mm, tömege 0,7 kg
72 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9o5
4,8
Fiskars dupla pengés metszőolló (L) Solid™ P341
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 20 mm
Leárazás -16 %
5 990 Ft 7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992i8
5,0
Bosch ISIO
Fűnyíró olló - akkumulátoros, ergonomikus nyél, cserélhető tartozékok, penge hossza 12 cm, penge szélessége 80 mm, penge anyaga acél, vágószélesség 8 cm, 1 akkumulátor, a csomagban töltő, cserjeformázó, akkumulátor feszültsége 3,6 V, akkumulátor kapacitása 1,5 Ah, működési idő 50 perc, tömege 550 g
28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0445
4,5 43×
TFA Kültéri digitális ablakhőmérő VISION TFA 30.1025
Kültéri hőmérő - digitális, ablakra, öntapadós, -25 és 70 °C közötti mérési tartomány, kijelzős és háttérvilágítással, anyaga műanyag, ezüst kivitel, mérete 105 × 97 × 23 mm (hosszúság × szélesség × mélység)
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFATE876
4,2
Campgo multifunkcionális ásó 104 cm
Ásó - összecsukható, 15,5 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen015
4,7 11×
Fiskars Metszőolló Plus™ dupla penge P521
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 24 mm
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992j3
4,9 13×
MARIMEX Szabályozószelep szolár melegítéshez
Szabályozószelep - golyós, szabályozó, 32 és 38 mm-es tömlőhöz, szabályozás és kikapcsolás lehetősége
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARBA077
4,3 39×
BOSCH EasyCut 12
Láncfűrész - akkumulátoros, 7 cm rúdhossz, vágási mélység 65 mm, tömege 0,9 kg
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j1
4,9 14×
Einhell csere pengék 20 darab GE-CT 18 Li szegélyvágóhoz GE-CT 18 Li Kit
Fűnyíró kés - az Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert szegélyvágóhoz
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF146f2
4,7 23×
Campgo Axe AX3006
Fejsze - univerzális, hossza 35,2 cm, rozsdamentes acél fej, ergonomikusan formázott nyél, tok a csomag része
Szuper ár
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen002
4,8 14×
Fiskars Solid kapa
Kapa - hossza 1550 mm, anyaga acél, tömege 620 g
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOR501a
5,0 14×
Fiskars PowerGearX™ fém fogaskerekes ágvágó L 112490
Ágvágó - karos, kétpengés, hossza 80 cm, max. vágási átmérő 50 mm
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR404i
4,5
Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, Li-Solo akkumulátor, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, vezérlés a készüléken, puhított kerekek, mérete 77,5 × 27,3 × 17,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,05 kg, fali tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
47 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF333
4,5
Einhell TE-MS 18/210 Li-Solo
Gérvágó fűrész - 3000 ford/perc, LED világítás, 210 mm × 30 mm, tömege 9,5 kg
56 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF149
4,8 11×
TFA Fali hőmérő beltéri és kültéri használatra TFA 12.3005
Kültéri hőmérő - klasszikus, falra, felcsavarozható, -40 és 50 °C közötti mérési tartomány, anyaga műanyag, fehér kivitel, mérete 410 × 68 × 10 mm (hosszúság × szélesség × mélység)
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TFATE447

Kerti kiegészítők

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod.
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
BoschA Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet ideális környezetet biztosít az új fűmagok gyors gyökeresedéséhez. A megfelelő őszi trágya kiválasztása szintén fontos. Cikkünkből most megtudhatod, milyen egyéb...
Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú...
További cikkek Összes cikk

Kerti kiegészítők

A Kerti kiegészítők kategóriában összesen 2776 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ