30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Medence takarók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Medence átmérő
2,44 m
3,8 m
- 244 cm 380 cm
Szűrés

A minőségi és jól illeszkedő medence takarók nemcsak a látvány kedvéért kerülnek a medence tetejére, de meg is hosszabbítják a medence vizének élettartamát. Számtalan típus kapható a piacon, és sok lehetőség közül lehet választani. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik medence takaró lesz a te medencédhez a megfelelő választás.

Tovább

A megfelelő medence takaró az egyik alapvető medence kiegészítő

A medence takarók a víz felszínére kerülnek, és segítenek a medence tisztán tartásában. Egy medence takaróval hatékonyan védi a medence vizét a nem kívánt szennyeződésektől, amelyek ronthatják a vízminőséget, eközben csökkenti a vegyszerfogyasztást és megakadályozza a párolgást. Másodlagos funkciója, hogy megakadályozza a fedetlen medencébe való esetleges beleesést. A medence takarók számos kivitelben kaphatók, a választás a te preferenciáidtól, valamint a medence formájától függ.

i

Medence takaróval

Ha azt szeretnéd, hogy a medencetakaró fólia tökéletesen illeszkedjen, már a medence vásárlásánál kereshetsz olyan darabokat, ahol medence takaróval együtt kapható.

Medence takarók: összpontosíts a méretre

Akár szolár, akár hagyományos medence takaró vásárlása a cél, a méret kiválasztásánál mindig gondosan járj el. Ha kisebb medence takaró kerül megvásárlásra, nem fedi le a teljes vízfelületet, és valószínűleg a medence vize továbbra is piszkos marad. A választáskor először nézd meg a medence formáját, majd válaszd ki az ehhez megfelelő méretű medence takaró fóliát.

  • Ha kerek medencéd van, tudnod kell az átmérőjét - ez bármennyi lehet 0,5 és 5,5 méter között.
  • Ha téglalap alakú medencéd van, mérd meg a medence mindkét oldalának hosszát, hogy a medencetakaró fólia biztosan jó méretű legyen.

i

Mindig jobb, ha valamivel nagyobb medence takaró kerül a kosaradba, hogy a ponyva biztosan és valóban a teljes felületet lefedje.

Fekete, kék vagy átlátszó medence takaró?

A medence takarók számos színben kaphatók, és minden szín más-más célt szolgál. Tehát aszerint válassz, hogy mire szeretnéd használni. Sokakat meglephet, hogy az átlátszó medence takaró fóliák melegítik fel a leghatékonyabban a vizet - azaz több fokkal melegebb lesz a víz, mint a kék színű medence takarók esetében. Az átlátszóságnak köszönhetően a napsugarak a medence takaró felszínén keresztül jutnak el a medence aljáig.

A fekete szín remekül nyeli el a napsugarakat, de nem melegíti a vizet. Így a fekete medence takarók inkább az állandó hőmérséklet fenntartására szolgálnak, mint a medence felmelegítésére.

Melyik a legjobb medence takaró?

Túl nagy a medence takaró választék, és nem tudsz eligazodni a rengeteg termék között, de szeretnéd a legmegfelelőbbet megtalálni? A piacon szolár-, fedő-, téli és biztonsági medence takarók is kaphatók. Itt is a rendeltetésszerű használat a meghatározó tényező. A medence takaró fóliák mindegyike megvédi a vizet a szennyeződésektől, de a szolár medence takaró ponyva a vizet fel is melegíti. Nézd meg, milyen más, eltérő célokat szolgáló termékekkel találkozhatsz!

A szolár medence takarók kellemesen meleg vizet biztosítanak

A szolár medence takaró elsősorban a víz felmelegítésére használatos. A víz hőmérsékletét 3-5 °C-kal is megemelheti. A szolár medence takaró megakadályozza, hogy a hő elszökjön a medencéből, amit nemcsak éjszaka, hanem a szezon elején és végén is értékelni fogsz. A szolár medence takarók szabadon lebegnek a víz felszínén, és ezeket a takarókat nem szükséges sehol a medencéhez erősíteni. Sajnos nem bírják a fagyot, ezért egész éves használatra nem alkalmasak.

i

A medence takaró buborékfólia mindig a víz felszínére kerül, a PE-buborékokkal lefelé.

Tartós medence takarók hideg és meleg időjáráshoz

Az egyszerű medencetakaró fólia a leggyakoribb típus, és mind a kerti, szabadon álló, mind a földbe épített medencékhez használható. Felfogja a szennyeződéseket, és részben megakadályozza a medencében lévő víz elpárolgását. Az ilyen típusú medence takarók télen is használhatók. A medence takaró nyílásokkal rendelkezik a víz elvezetéséhez, és úgy készülj, hogy túl fog nyúlni a medence szélén.

Téli medence takaró, hogy könnyebben induljon az új szezon

Ha egész évben használható medencéd van, és nem akarod télire leengedni, a téli medence takaró használata elengedhetetlen. A takarónak köszönhetően nem kell minden évben kicserélned a medence vizét, és a tavaszi takarítás is sokkal könnyebb lesz. Sok pénzt és időt takaríthatsz meg, hiszen a szezon előtt mindössze annyi a dolgod, hogy a medencét felengeded és a megszokott kemikáliákat alkalmazod.

A téli medence takarók nemcsak a szennyeződéseket tartják a medencén kívül, hanem megóvják a medencét és a benne lévő vizet a fagyástól is, így meghosszabbítják a medence élettartamát.

Egyedi medence takarók a nagyobb biztonságért

A biztonsági medence takaró nemcsak a víz körüli biztonságról gondoskodik, hanem véd a medence elkoszolódásától is. Elsősorban földbe épített és félig földbe épített medencékhez alkalmas. A biztonsági medence takarók méret alapján készülnek, és valószínűleg nem fogod készen megtalálni az interneten.


medence takaró fóliák
Medence takaróval

szolár medence takarók
Szolár medence takaró

i

A medence takaró rögzítése - hogyan csináld?

A helyes felszerelés elengedhetetlen annak érdekében, hogy a medence takaró tökéletesen befedje a medencét, és ne kapjon bele a szél. A rögzítésnek többféle módja van. Az átfedések és felpúposodás nélküli, szoros lezárás egy nejlon zsinór segítségével történhet, amelyet az acél karikákon keresztül kell átfűzni. Ha a megvásárolt medence takaró nincs méretre szabva, akkor javasoljuk, hogy inkább rugalmas gumit és acél kampókat használj a rögzítéshez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3300 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 890 Ft

14 termék
4,1 14×
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 3,3 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3300 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321488
3,3 14×
Avenli medencetakaró fogantyúkkal, 3,66 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3660 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, kék színű
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321471
3,2
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 2,6 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 2600 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321487
2,7
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 3,8 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3800 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321489
2,2
Avenli medencetakaró fogantyúkkal, 3,05 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3050 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, kék színű
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321470
Avenli medencetakaró ponyva fogantyúkkal, 2,97 m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 2970 mm átmérőjű medencékhez ajánlott
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR321490
Intex medencetakaró ponyva 3,66m
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, 3660 mm átmérőjű medencékhez ajánlott, anyaga: vinyl fólia, gumis zsinórral rögzíthető, kék színű
Előrendelési ár
6 690 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: INTEXa088
INTEX medencefedél 3 x 2 m-es medencékhez
Medencetakaró ponyva - téglalap alakú medencékhez, mérete 2000 × 3000 mm (sz×h), anyaga: vinyl fólia, gumis zsinórral rögzíthető, sötétkék színű
Előrendelési ár
3 890 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: INTEXa128
Intex Medencetakaró ponyva 28030 305 cm
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, anyaga: vinyl fólia
Előrendelési ár
4 090 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: SEDplach01
BESTWAY 12 '/ 3.66m medence fedél
Medencetakaró ponyva 3,66-os fémszerkezetű medencékhez
Előrendelési ár
4 790 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: BEWAY01w2
4,5
PROXIM Fedőburkolat 9849_CCR
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez
Előrendelési ár
4 590 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: BORCH01f3
Easy Intex 28020 fekete 244 cm
Medencetakaró ponyva - kör alakú medencékhez, anyaga: vinyl fólia, fekete színű
Előrendelési ár
2 790 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: SEDplach05
4,7
MARIMEX takaróponyva, 3,66 m
Takaró ponyva - Supreme medencéhez, amelynek átmérője 3,66 m, megakadályozza a szennyeződések vízbe való kerülését, könnyen rögzíthető kötél és feszítőracsni segítségével, a ponyva átmérője 4,6 m
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARBA050
Intex Medence védőhuzat
Takaró ponyva - medencéhez, mérete 305 × 183 cm
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAjd1725

Medence takarók

hobbiHogyan hozd ki a legtöbbet a nyaralódból vagy hétvégi házadból? A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül...

Medence takarók

A Medence takarók kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence takarók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább medence takarók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence takarók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence takarók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ