Shop roku AP+ plus nový vizuál

MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061

Termékkatalógus
MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061
Masszázsmedence - felfújható, 131 fúvócső, 6 személyes, négyzet alakú, mérete 1,85 × 1,85 m és magassága 0,68 m, térfogata 930 l, szűrőszivattyú, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
Kód:  MRMV18096 Termékszám:  11400259

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061 Megszűnt

MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061

Az MSPA Otium M-OT061 felfújható pezsgőfürdő remekül mutat majd a kertedben vagy a teraszodon. 6 fő részére tervezték, ennyien fogjátok tudni egyszerre élvezni ezt a csodálatos terméket. Az élményt 125 légfúvóka biztosítja, amelyek nagyszerű masszázs-élményt garantálnak. A légfúvóka-rendszer több ezer légbuborékkal tölti fel az örvényt,  az egyenletesen elhelyezettlégfúvókák pedig a buborékokat az örvény közepe felé terelik. Ezenkívül afürdőkád 6 hidromasszázs fúvókával is rendelkezik, amelyek állítható irányú és nyomásszintű masszázst kínálnak. A pezsgőfürdő prémium minőségű RhinoTech PVC-ből készült, smi lehetővé teszi a víz felmelegítését 40°C-ig, óránként 1,5-2°C-os fűtésisebességgel. A pezsgőfürdő ANTI-ICING rendszerrel van felszerelve, amely ellenőrzi a vízhőmérsékletet. Ha a víz hőmérséklete 1 °C alá csökken, a fűtés automatikusan bekapcsol, amíg a hőmérséklet 3 °C-ra nem emelkedik. Ez megakadályozza a víz befagyását, ésmegvédi a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a károsodástól.

Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő legfontosabb jellemzői

  • Felfújható pezsgőfürdő 6 fő részére
  • 125 légfúvóka
  • 6 hidromasszázs fúvóka, amelyek állítható irányú és nyomású masszázst nyújtanak
  • Prémium RhinoTech PVC-ből készült
  • Az MSPA Otium M-OT061 a vízmelegítést 40 °C-ig teszi lehetővé
  • Az ANTI-ICING rendszer figyeli a vízhőmérsékletet
  • Sterilizáló kamra UV LED lámpával védi a vizet a pezsgőfürdőben
  • A lámpa 4 óra alatt a baktériumok akár 52%-át is elpusztítja.
  • A hatékony SMART szűrőrendszer figyelmeztet, ha a patron cserére vagy tisztításra szorul
  • Az intelligens időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd, mikor kezdjen el melegíteni a pezsgőfürdő.
  • A belső fólia alja megakadályozza a csúszást a pezsgőfürdőbe való be- illetve kilépéskor
  • A beépített ózongenerátor megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és mikrobákat
  • Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő egy gombnyomásra igen gyorsan felfújódik
  • Szín: szürkéskék

Az MSPA Otium M-OT061 magától is elkezd melegedni

A vezérlőegység belsejében beépített sterilizáló kamra található UV LED lámpával, amely védi a pezsgőfürdőben lévő vizet. A lámpa 4 óra alatt a baktériumok akár 52%-át is elpusztíthatja. Mivel a szivattyú belsejébe van bezárva, nem kell aggódnod, hogy károsítja a szemed vagy a bőröd. A hatékony SMART szűrőrendszer figyelmeztet, ha a patron cseréjére vagy tisztítására van szükség, míg az intelligens időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd, mikor kezdjen el fűteni az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdő.Belső fóliája antibakteriális hatású anyagból készült, amely 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását. A kifejezetten csendes motor és az általános csendes működés is megelégedésedre szolgál majd.

Az MSPA Otium M-OT061 pezsgőfürdőt egy ózongenerátor tartja kiváló állapotban

A pezsgőfürdő belső fóliájának alján szabályos távolságban kiemelkedések helyezkednek el, melyek súrlódás biztosításával megakadályozzák a csúszást a pezsgőfürdőbe való belépéskor illetve kilépéskor. A pezsgőfürdő ózongenerátorral is fel van szerelve, amely tökéletes állapotban tartja. Az ózon megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat és a mikrobákat, ugyanakkor segít a zavaros vizet kristálytisztává varázsolni. A pezsgőfürdő egyik legfőbb pozitívuma a nagyon gyors felfújás, amely csakegy gombnyomás. Teljesen magától fújódik fel, amint az optimális nyomás rendelkezésre áll. Az MSPA Otium M-OT061 felfújható pezsgőfürdővel csodálatos pezsgőfürdő birtokába kerülhetsz.

Térfogat: 
930 l

Méretek: 
185 × 185 × 68 cm


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hosszúság
1,85 m Kész!
Szélesség
1,85 m Kész!
Szűrő
Szűrőszivattyú Kész!
Térfogat
930 l Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méretek

Hosszúság
1,85 m Kész!
Szélesség
1,85 m Kész!

Szűrés

Szűrő
Szűrőszivattyú Kész!

Térfogat

Térfogat
930 l Kész!

Típus

Típus
Felfújható Kész!

Design

Alak
Négyzet Kész!

Felszerelés

Felszerelés
Cső, Ponyva, Alátét Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az alsó fuvó gomb 20 perc után kikapcsol. Mikor kapcsolható be újra. Ha 10 perc után bekapcsolom elindul, de leáll egy másodperc múlva. Mi az oka???? Dóczy Katalin

Megvásároltuk az Mspa Opium masszázs medencét. Sajnos magyar nyelvű leírást nem kaptunk hozzá ezért sok kérdés felmerült. Hány fokig lehet kint használni, áramszünet esetén az Anti-Icing automatikusan vissza kapcsol-e, kell - e vegyszerezni a vizet, milyen időközönként kell bekapcsolni az ózon generátort és az Uv fertőtlenítőt és szabad-e akkor használni a medencét. Előre is köszönöm a választ. Stadlerné Szántó Erzsébet

Kérdések és válaszok: MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061
Kiegészítők: MSPA Masszázsmedence MSPA Otium M-OT061 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSPA Vířivka pro 6osob MSPA OTIUM M-OT061 vč. příslušenství. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSPA Bazén vírivý MSPA Otium M-OT061.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ