AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA EU

Termékkatalógus
Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA EU
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1800 W teljesítmény, 130 bar max. nyomás, 520 l/h átfolyási sebesség, 8 m hosszú tömlő, nyomásszabályozás és tisztítás meleg vízzel, hajtókar
Kód:  NFK085 Termékszám:  128470712 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA EU

A Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA nagynyomású tisztítógép ideális eszköz autók, úszómedencék, kerti felszerelések és kerékpárok tisztítására. Tisztíthatja meg azonnal és maximális hatékonysággal. A Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA nagynyomású tisztító nemcsak tökéletes teljesítményt nyújt, hanem mindenekelőtt kiváló minőségű alkatrészeket. Ez a modell PowerGrip technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a fegyver közvetlen kiválasztását a kívánt nyomás 7 fokától. Ennek köszönhetően rövid idő alatt megtisztíthatja a különféle felületeket.

A Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA tisztító készülék főbb jellemzői

  • Nilfisk mosógép forradalmian új PowerGrip technológiával
  • Megbízható szénmotor, 1800 W teljesítménytel
  • PowerGrip technológia a pisztoly nyomásának szabályozására
  • 8 m hosszú nyomótömlő
  • A Click & Clean tartozékok egyszerű cseréje
  • A Nilfisk C-PG 130 praktikus kerekes futóművel rendelkezik
  • Tárolóhely kiegészítőkhez
  • Reteszelő rendszer a fogantyú gyors rögzítéséhez
  • A tisztító automatikus indítás / leállítás rendszerrel rendelkezik

A Nilfisk C-PG 130 kiegészítők széles skáláját kínálja

A Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA tisztító készülék széles választékát kínálja a különféle típusú tisztításhoz. A tökéletes tisztaság érdekében használhat egy PowerGrip csatlakozóval ellátott szórópisztolyt, egy fúvókát egy jet-jettel, egy fúvókát egy forgó jet-rel, egy habszivattyút egy tartállyal és egy kocsi tekercseléssel (anélkül, hogy a tömlőt a tisztítóhoz csatlakoztatná) , csak a nagynyomású tömlő tárolására szolgál). A gép jobb kezelése érdekében egy praktikus kerekes alvázot használunk.

Az Auto Start / Stop rendszer takarít meg vizet és energiát

A Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA nagynyomású tisztító automatikus indítás / leállítás funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően csak a szükséges mennyiségű energiát és vizet fogyaszt a tisztítóval végzett munka során . A készüléket csak akkor lehet bekapcsolni, ha feltétlenül szükséges, ez energiát takarít meg, és jelentősen meghosszabbítja a tisztítószer teljes élettartamát.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ