30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nilfisk D-PG 140,4-9 X-TRA

Termékkatalógus
Nilfisk D-PG 140,4-9 X-TRA
5 1 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 2400 W teljesítmény, 140 bar max. nyomás, 500 l/h átfolyási sebesség, 9 m hosszú tömlő, fém, nyomásszabályozás, hajtókar és forgó fúvóka
Kód:  NFK005a Termékszám:  128471180 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nilfisk D-PG 140,4-9 X-TRA

Mindenre használható, autók, medencék, kerti gépek, kerékpárok tisztítására és minden egyéb tisztításra váró dologhoz, most  pillanatok alatt a legnagyobb hatékonysággal elvégezhető. Mindez egy magasnyomású Nilfisk mosó segítségével. Ez elsősorban azok számára került kialakításra, akik a kiváló hordozhatóságot, a jó teljesítményt és a megbízhatóságot igénylik.

Legfontosabb jellemzői

  • Megbízható nagy teljesítményű villanymotor
  • Fogyasztás 2400 W
  • Tartós fémszivattyú
  • Maximális nyomás 140 bar
  • Víz áramlás akár 500 l /óra
  • PowerGrip fogantyú - rádiófrekvenciás teljesítmény vezérlés
  • Egyszerű Click & Clean, Bepattint & Tisztít típusú tartozékok
  • Nyomótömlő hossza 9 m-ig

Gyakorlatias, profi megoldás elérhető áron

Az eszköz szíve a megbízható, példa nélkül álló 2400 W - os teljesítménnyel rendelkező elektromos motor. Ez vezérel egy fém szivattyút, amely nagy teljesítményt garantál és mindezen felül még különösen nagy tartóssággal bír. A nagynyomású tömlő hossza eléri a 9 métert és könnyen csatlakoztatható egy gyors csatlakozón keresztül. Az a nagy előnye, hogy fel van tekercselve egy dobra, így soha sem kell a talaj mentén húzgálnia. A meglévő Auto Start / Stop (Auto Indító/Stop) kezelőgomb funkció természetesen sokat számít, így miközben dolgozik, csak a minimálisan szükséges mennyiségű energiát és vizet fogja fogyasztani. A pisztoly rész szintén PowerGrip nevet viselő forradalmi technológiával van felszerelve, amely 7 fokozatú   dinamikus nyomás csökkentést tesz lehetővé,  így vezeték nélkül, közvetlenül a fogantyún található gombokkal vezérelhető. A különböző kiegészítő tartozékokkal az Ön igényeinek megfelelő speciális formában alakíthat ki tisztítási folyamatokat. A jobb kezelhetőség érdekében jó szolgálatot tesz a rögzített futómű és nagy műanyag kerekek.

A csomag tartalma:

Nagynyomású mosó
Vízsugaras fúvóka
Forgófejes jet fúvóka
Hab fúvóka
Tömlődobos tárolás
9 m hosszú nagynyomású tömlő

 

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás
Elektromos Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nilfisk D-PG 140,4-9 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ