A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Olcsó felfújható matracok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tulajdonságok
Kétszemélyes
(1)
Mosható
(1)
Az oldalon az alábbi felfújható matracok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó felfújható matracok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó felfújható matracok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú KingCamp Premium Super 15, amelynek bruttó ára 76 790 Ft. Az olcsó felfújható matracok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
1 termék
KingCamp Premium Super 15
Felfújható matrac - 201 × 128 cm (H×Sz), vastagsága 15 cm, kétszemélyes, mosható, egész éves, anyaga poliészter, tömege 6200 g, mérete összecsomagolva 70 × 35 cm (H×Sz), javítókészlet a csomag része, hőállóság 6,1 m²K/W, fehér kivitel
76 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTking36

Olcsó felfújható matracok

cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.
Az R-érték (R-Value) jelöli a matracok hőszigetelő képességét. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb a termék hőtartó képessége. Más szavakkal, annál jobban szigetel az anyag.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfújható matracok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felfújható matracok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfújható matracok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfújható matracok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ