Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Oleo-Mac BC 300 T

Termékkatalógus
Oleo-Mac BC 300 T
Bozótvágó Az Oleo-Mac BC 300 T bozótvágó közepes méretű területeken alkalmazható, miközben fenntartja a kezelő kényelmét és a magas hatékonyságot. Megfelelően nagy teljesítményű gép kétütemű 30,5 cm3-es motorral, külön hengerrel és osztott forgattyúházval. A dugattyú két dugattyúgyűrűvel van felszerelve. A bozótvágó kifinomult japán Walbro porlasztóval rendelkezik, amely a motor optimális működését biztosítja alacsony és nagy fordulatszámon. Az üzemanyag-befecskendező alapozó a motor burkolatán található. A gépnek átlátszó tartálya van az üzemanyag egyszerű ellenőrzéséhez, és egy kovácsolt, hosszabb élettartamú főtengely. A bozótoló tökéletes ergonómiával rendelkezik a „T” fogantyúnak köszönhetően; A LOAD és GO karakterlánc-adapter lehetővé teszi a karakterlánc felcsévélését az adapter eltávolítása nélkül.
Kód:  MouFi052 Termékszám:  1KRV2068

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oleo-Mac BC 300 T

Fedni fog egy sövényt, vagy tervezi a kertjében lévő fák takarítását? Az Oleo-Mac BC 300 T bozótvágó és egy speciális anti-vibrációs rendszer a megfelelő választás. Ha inkább egy egyszerű szerszámot szeretne egy erős kétütemű benzinmotorral, szerezzen be Oleo-Mac gyártmányú bozótvágót. Benzínový křovinořez Oleo-Mac BC 300 T o výkonu 1,1 kW a objemem motoru 30,5 cm3 si poradí s větvemi a menšími stromky. Rendelkezésre áll egy hatékony fűnyíró rendszer 2,4 mm-es húrátmérővel és 42 cm-es munkaszélességgel . A kényelem kedvéért olyan csavarok érhetők el, mint kormányrúd, egykaros hordozó heveder vagy üzemanyag-befecskendező. A kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően a teljes tömeg 6,3 kg.

Az Oleo-Mac BC 300 T legfontosabb jellemzői

  • Oleo-Mac BC 300 T benzines bozótvágó üzemanyag-befecskendezővel
  • Hatékony 1,1 kW-os kétütemű benzinmotor
  • A 60 cm távolságú fogantyúk segítenek a megbízható fogásban
  • Egykaros hordszíj a kényelmes kezeléshez
  • Félautomata trimmerfej 2,4 mm-es huzalátmérővel
  • Acélvágó penge a pontos vágáshoz
  • Minőségi felépítés és látószélesség 42 cm

Oleo-Mac BC 300 T bozótvágó, kényelmes kezelés

A 60 cm-es távolságú fogantyú megkönnyíti a bozótvágó használatát. Egykaros hordozó heveder is kapható. Üzemanyag-befecskendezőt használunk a problémamentes indításhoz, és egy kiváló minőségű félautomata trimmerfej készen áll a hatékony kaszáláshoz. Mindent megfelelő módon kiegészít egy speciális rendszer a rezgések minimalizálása érdekében.

Motor típus:
benzin kétütemű

A motor teljesítménye:
1,1 kW

Motorkapacitás:
30,5 cm3

Maximális sebesség :
8 500 fordulat / perc

Kormányrúd:
60 cm

Munkaszélesség:
42 cm

Súly:
6,3 kg

Tartály térfogata:
0,6 l

Szalagátmérő:
2,4 mm

Csomag méretei:
27 x 187 x 29 cm

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás
Benzines Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oleo-Mac BC 300 T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oleo-Mac BC 300 T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oleo-Mac BC 300 T.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ