Akvizice ApF HU Alza Dny květen

OPTEX BTL-40

Termékkatalógus
OPTEX BTL-40
3,8 4 értékelés
Lézeres távolságmérő - Bluetooth (Android, iOS), háttérvilágítású LCD kijelző, mérési tartomány 0,05 - 40m, mérési pontosság ± 1,5mm, tartalom, térfogat, Pathagoras, folyamatos mérés, tápegység 2 x 1,5V / AA
Kód:  MAT020d2 Termékszám:  BTL-40 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OPTEX BTL-40

Eleged van már a mérőszalag húzogatásából és pontosabb és kényelmesebb mérési módszert alkalmaznál? Az Optex Optical BTL-40 Bluetooth távolságmérővel azonnal és minimális erőfeszítéssel megtalálhatod a szükséges mennyiségeket. Az OPTEX BTL-40 lézeres távolságmérő tartománya akár 40 m, legfeljebb 1,5 mm eltéréssel! A mért értékek tökéletesen olvashatók egy jól látható LCD kijelzőn, amely háttérvilágítással is el van látva, így az OPTEX BTL-40 bármilyen fényviszonyok mellett jól látható.

Az OPTEX BTL-40 Bluetooth távolságmérő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus lézeres mérés Bluetooth technológiával
  • Kényelmes és pontos távolság- és felületi mérések
  • A hatótávolság akár 40 m
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Automatikus kikapcsolás alapjárat esetén

Az OPTEX BTL-40 Bluetooth mérőeszköz többre is képes

Ez az elegáns eszköz azonban nem csak a távolságot méri, de képes mérni területeket, térfogatokat, tartalmakat és az összeadás és kivonás funkciója is praktikus. A távolságmérőt két AAA elem táplálja, amelyek akár 3000 mérési ciklusig is képesek működtetni a műszert. Természetesen rendelkezik energiatakarékos funkciókkal is, például, hogy a lézersugár 30 másodperc múlva automatikusan kikapcsol, az egész készülék pedig nyolc perc inaktivitás után. A Bluetooth funkciónak köszönhetően csatlakoztathatod a készüléket Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonhoz vagy tablethez. Ebben az alkalmazásban például képet készíthetsz egy helyiségről, és grafikus ábrázolással átviheted és megjelenítheted a mért értékeket a rögzített fényképen. 

Súly:
111 g

Méretek:
120 × 60 × 30 mm

A csomag tartalma:

  • Lézeres távolságmérő
  • Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OPTEX BTL-40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OPTEX BTL-40. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OPTEX BTL-40.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ