Shop roku AlzaBoxy Q1

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK

Termékkatalógus
OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK
Grill - gázzal működő, oldalsó gázégővel, kerti, BBQ és állványos, grillfelület 2684 cm², méretek 90 × 123 × 139 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga zománc, oldalsó gázégő, tapadásmentes felület, csepegtető felület, lehajtható felület, gurulós kocsi, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 63 kg
Kód:  HHO056 Termékszám:  7611984017507

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK

A  Dualchef 325 G gáz grill első pillantásra lenyűgöz robusztus fekete és modern formatervezésével, amelynek köszönhetően minden kertben kiemelkedő látvány lesz. A fő grillfelület mérete 2684 cm2, amely tartós öntöttvas rácsból áll. A grill három nagy teljesítményű dupla égővel rendelkezik a tökéletes hőelosztás érdekében, valamint egy oldalsó égővel, amelyen a főétel mellett köreteket vagy szószokat készíthetsz. A rozsdamentes acélból készült égővédők minimálisra csökkentik a lé lecsepegéséből származó veszélyt. A DGS rendszernek köszönhetően a Dualchef 325 G grillen egyszerre különböző ételeket grillezhetsz, miközben a rendszer hatékonyan oszlatja el a hőt a grillkamrán, és két különböző hőmérsékletű zónára osztja. A grill egyéb felszerelései közé tartozik például az elektromos begyújtás, a biztonsági rendszerrel működő világító vezérlőgombok vagy a kiegészítők számára ideális tárolópolcok.

A DUALCHEF 325 G BLACK grill legfőbb jellemzői

  • Nagy gáz grill három fő égővel és egy oldalsó égővel
  • A DGS rendszer lehetővé teszi a zónás grillezését
  • Nagy, 2684 c m2-es grillterület, felső fűtő ráccsal
  • Rozsdamentes acél égővédők
  • A DUALCHEF 325 G két integrált hőmérővel rendelkezik
  • A grill kerekekkel és tárolóhellyel rendelkezik gáztartály számára
  • Elektromos begyújtó
  • Tároló polcok kiegészítők számára

DGS rendszer zóna grillezéshez

A Dualchef 325 G grill a DGS rendszert (Dual Gourmet System) használja tökéletes hőeloszlást biztosítva a grillkamrán keresztül, amely két különböző hőmérsékleti zónára van felosztva, ennek köszönhetően lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt is készíthess. Mindkét hőmérsékleti zóna saját hőmérővel rendelkezik a fedélben, így mindig beállíthatod az egyes összetevők számára ideális hőmérsékletet. A DGS rendszer kiváló funkcionalitása a következő legfontosabb alkotóelemeknek köszönhető: öntöttvas rács (lehetővé teszi a maximális hőmegtartást), DGS égővédők (a hőelosztás és a láng kontrollálása érdekében) és DGS dupla égő (kétszer nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos égők).

A DUALCHEF 325 G BLACK sokoldalú kulináris felhasználást kínál

A DUALCHEF 325 G grillel rendkívül sokoldalú segítséget kapsz az ínyenc ételek elkészítéséhez, amely egyszerre képes kezelni a fokhagymán sült garnélarákot, az édes muffinokat szilikon formában, a pizzát vagy palacsintát, lédús sült marhahúst vagy épp ropogós zöldségeket a felső grillen. Az oldalsó égő ideális a köretek, szószok, húskeverékek, hal vagy tenger gyümölcsei elkészítéséhez.


Paraméterek

Működési elv
Gáz Kész!
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas Kész!
Grill anyaga
Zománc Kész!
Felszereltség
Oldalsó gázégő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács Kész!
Súly
63 kg Kész!

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas Kész!
Grill anyaga
Zománc Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
2 684 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
61 cm Kész!
Grillfelület mélysége
44 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
90 cm Kész!
Grill szélessége
123 cm Kész!
Grill mélysége
139 cm Kész!

Tömeg

Súly
63 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Oldalsó gázégő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Grill teljesítménye
12 kW Kész!
Főzőlapok száma
4 Kész!
Gázpalack mérete
5 kg, 10 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kerti grill kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G BLACK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ