AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Powerplus POWDP1520 (akkumulátor nélkül), DUALPOWER

Termékkatalógus
Powerplus POWDP1520 (akkumulátor nélkül), DUALPOWER
Akkus fúró - ütvefúró, 20 V, 50 Nm forgatónyomaték, furatátmérő: max. 13 mm, akkumulátor nélkül, tömege: 1500 g
Kód:  PWP0024 Termékszám:  POWDP1520 Gyártó honlapja:
Powerplus POWDP1520 (akkumulátor nélkül), DUALPOWER Megszűnt

Powerplus POWDP1520 (akkumulátor nélkül), DUALPOWER

A POWDP1510 (akkumulátor nélküli), DUALPOWE egy nagyszerű segítőtárs az otthonában. A kíváló minőségű japán MABUCHI motor magas fokú megbízhatósággal szolgál, az innovatív DUALPOWER akkumulátoros működés pedig hosszantartó teljesítményt nyújt. Az erőteljes forgatómotor akár 50 Nm-es forgatónyomaték teljesítésére képes, 21 különöző szintre állítását engedélyezve. Mivel a fúró ütőszeggel is fel van szerelve, alkalmas keményebb felületek fúrására is. A rendkívül gyors 13 mm-es tokmánynak köszönhetően a munka nagyon egyszerű. Természetesen megtalálható a fúrón egy LED-lámpa ami megvilágítja a munkaterületet.A Powerplus POWDP1510 legfontosabb jellemzői:Innovatív powerplus POWDP1510 (akkumulátor nélküli), DUALPOWER A kifinomult DUALPOWER akkumulátoros működés hosszantartó teljesítményt biztosít  Kapocs a kemény felületek fúrására   50 Nm-es maximális forgatónyomaték    Megbízható japán MABUCHI motor    LED-lámpa a munkaterület megvilágításához  Az akkumulátor nem tartozék

Paraméterek

Akkumulátor feszültség
20 V Kész!
Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Termékek: DUALPOWER 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powerplus POWDP1520 (akkumulátor nélkül), DUALPOWER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POWDP1520. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POWERPLUS POWDP1520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerPlus POWDP1520.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ