30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Szegecsanyahúzó

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Anyák típusa
M3
(4)
M4
(4)
M5
(4)
M6
(4)
M8
(4)
Szegecselő fogó típusa
Anyákhoz
(4)
Vak szegecsekhez
(1)
Karos
(1)
Hossz
260 mm
390 mm
-
Típus
Szegecselő
(3)
Gyorsszorító
(1)
Szűrés

A szegecselés egy rég elfeledett anyagösszekötési módszernek tűnhet, de ez nem így van. A kézi szegecselés lehetősége még mindig általános ebben az esetben, viszont a módszerhez többek között egy szegecsanya húzó fogóra van szükség. Ha segítségre van szükséged a szerszám kiválasztásban, vagy megfelelő szegecsanya behúzó fogót keresel, olvass tovább.

Tovább

Szegecsanya húzó fogó- avagy a különbség más szegecselési stílusokhoz képest

Ha a kézi szegecselést választod, akkor a szegecsanya húzó fogót valószínűleg praktikusnak találod majd. A fogók elsősorban a szegecselés típusában különböznek. Ebben az esetben a szegecs a rögzítés után egy csavarral ellátott menetet kap, amely lehetővé teszi más alkatrészek becsavarását. A kézi szegecselés azonban nem feltétlenül csak a szegecsanya húzó fogót jelenti, mivel a kézi fogót például úgynevezett "szakítószegecsek" felhelyezésére is használják. A szakító szegecsfogó a szegecsanya húzó fogótól több szempontból is különbözik.

Hogyan válasszuk ki a szegecsanya húzó fogót?

Választáskor több paramétert is szem előtt kell tartani, mivel a szegecsanya húzó fogók az alkalmazási típusuknak megfelelően specifikusak. Különösen fontos az anya mérete, a kar (fogantyú) mérete és a különböző speciális tulajdonságok, amelyekkel a szegecsanya behúzó fogó rendelkezhet.

A szegecs mérete változhat a szegecsanya behúzó fogók méretének tükrében

A szegecsek mérete közvetlenül összefügg a szegecsanya behúzó fogó méretével. Az ilyen anyák méretét az M betű utáni szám jelzi (például M8, M10 stb.). Minden egyes anya méretnek más-más átmérője van, amit könnyen megtalálhatsz a műszaki táblázatokban vagy az interneten.

  • A szegecsanya húzó fogók általában az anyák méreteinek szélesebb skálájával kompatibilisek. Például az M3-M12 egy tipikus tartomány.
  • Az anya mérete közvetlenül összefügg a szegecsbe csavarozandó csavar méretével is. Ez befolyásolja, hogy milyen más alkatrészeket tudunk hozzáadni a kötéshez.
  • A nagyobb átmérőjű szegecselt anyákhoz nagyobb karfával rendelkező szegecsanya behúzó fogó használata szükséges, mivel a szegecseléshez nagyobb erőre van szükség.

A szegecsanya húzó fogónak több felhasználási területe is lehet?

Egyértelmű, hogy a szegecsanya behúzó fogó kifejezés csak egyfajta szegecseléshez használható fogót takar. Néhány közülük azonban többféleképpen is felhasználható. A többcélú fogó használható mind a szegecsanyákhoz, mind a szakító szegecsekhez. Az ilyen szegecsanya behúzó fogók tehát biztosan meglepnek majd a többfunkciós képességükkel, és praktikus segítőtársak lehetnek minden olyan műhelyben vagy vállalatnál, ahol különböző anyagok összekötésére van szükség.

  • A szegecsanyák a beépítéskor tartalmaznak egy menetet a csavarozáshoz.
  • A szegecsek olyan mechanikus kötésekhez használhatók, amelyekhez csak az egyik oldalról lehet hozzáférni.
  • A többfunkciós fogó szegecsanyákoz és szakítószegecseléshez is egyaránt használható.

szegecsanya húzó szegecs
Szegecsanya

szegecs szegecsanyahúzó szerszámhoz
Behúzó szegecs

A szegecsanya behúzó fogók csavaros mechanizmusának fontossága

Egy másik fontos tulajdonság, amellyel minden szegecsanya húzó fogó rendelkezik a csavaros mechanizmus. Ez az a hely, ahová az anyát szegecselés előtt rácsavarják, és a folyamat után lehetővé teszi, hogy a fogót eltávolítsák és kicseréljék a kívánt méretű csavarra. Egyes modellek azonban speciális csavaros mechanizmussal rendelkeznek. De mindkét funkció nem szükséges a megfelelő kézi szegecseléshez, mivel csak kiegészítő funkcióként szolgálnak, amelyek megkönnyítik a munkát.

  • A csavaros fogó lehetővé teszi az anya könnyebb csavarozását mindkét irányban.
  • A Self-Screwing mechanizmus biztosítja a szegecsanya automatikus be- vagy kicsavarását.

Hogyan kell használni a szegecsanya húzó fogót?

Ha nem tudod biztosan, hogyan kell használni ezt az eszközt, akkor olvass tovább. A használati utasításokat érdemes óvatosan kezelni, mivel sok különböző termék eltérő lépésekkel vagy további trükkökkel használható. Magától értetődik, hogy minden kézi munka igényel némi gyakorlatot, de a kézi szegecseléssel tényleg nincs semmi baj, és hisszük, hogy idővel belejössz a dologba, és egyre ügyesebb leszel.

  1. Fúrj egy lyukat a szegecselendő anyagba, amelynek átmérője legyen 0,1 mm-rel nagyobb, mint az anya átmérője.
  2. A szegecselt anyát teljes hosszában csavard rá a fogó fejére.
  3. A fejet az anyával együtt helyezd be a szegecselni kívánt lyukba.
  4. Préseld a szegecselő fogót az anyára, és kezdd meg a szegecselést.
  5. A szegecselési folyamat befejezése után csavard ki a fogó fejét a lyukból.
  6. Az így keletkezett lyukba most már behelyezheted a csavart.

Ha a szegecs szabadon mozog a lyukban, akkor fúrj egy ugyanolyan átmérőjű lyukat, és reszelővel csiszold meg belülről, ekkor a szegecsnek jobban kell illeszkednie. Néhány próbálkozás után rá fogsz jönni, hogy melyik szegecselési stílus felel meg Neked.

A szegecseléshez nem csak a szegecsanya húzó fogók fontosak

A szegecselést más módon is végezheted, mint amit a szegecsanya húzó fogók kínálnak. Használhatsz más típusú szegecselő fogót is. Hisszük, hogy megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Természetesen a szükséges szegecseket is megvásárolhatod a szegecsanya húzó fogóhoz a popszegecs csőszegecs kategóriában.

Melyik a legjobb szegecsanya behúzó fogó?

Ha még mindig hezitálsz, vagy nem tudod, hogy melyik szegecsanya húzó fogót válaszd, akkor a vásárlói vélemények segíthetnek. Így megismerheted azoknak az embereknek a benyomásait, akik már megvásárolták a terméket. A termékek rangsorolásából a vélemények alapján megtudhatod, hogy melyek a legjobb szegecsanya húzó fogók a vásárlóink szerint.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
5,0
FORTUM COMBO Szegecshúzó fogó
Szegecshúzó - COMBO szegecshúzó fogó, használható szegecsanyák: M3-M10 és használható popszegecsek: 2,4-6,4 mm, 260 mm, M3-M4-M5-M6-M8-M10 szegecsanyákhoz és 2,4-3,2-4,0-4,8-6,4 mm popszegecsekhez, amelyek alumínium, réz, acél és rozsdamentes acél anyagokból készültek
22 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ663
5,0
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz, gyorskioldós
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, gyorskioldós, M3-M12, 350 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek réz, acél, rozsdamentes acél és CrMov anyagokból készültek
24 400 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MADZ661
5,0
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, M3-M12, 340 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek alumínium, réz, acél és rozsdamentes acél anyagokból készültek
21 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ660
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz öncsavarozó
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, M3-M12, 390 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek a következő anyagokból készültek: réz, acél, rozsdamentes acél
33 070 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MADZ662

Szegecsanyahúzó

A Szegecsanyahúzó kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Szegecsanyahúzó – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szegecsanyahúzó A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szegecsanyahúzó A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szegecsanyahúzó vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ