Shop roku AP+ plus nový vizuál

TECHline NEXTTECH LX2

Termékkatalógus
TECHline NEXTTECH LX2
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 120 perc üzemidő, 18 cm munkaszélesség, pinem védelem és emelésgátló érzékelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  VGAZD557 Termékszám:  69TH020L0F9Z
TECHline NEXTTECH LX2 596 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

TECHline NEXTTECH LX2

TECHline NEXTTECH LX2 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Elérkezett a jövő: engedd el az aggódást a pázsitod miatt és  hagyd a munkát erre a kis robotsegédre, aki környezetbarát, és szó szerint tele van a modern technológiákkal és innovációval. A NEXTTECH LX2 készülékkel 1000 m2-ig terjedő területeken lehet füvet nyírni, legfeljebb négy különálló részen. A rozsdamentes acélból készült 18 cm-es pengével napi talajtakaró hatású fű keletkezik, amely egészséges és zöld pázsitot teremt műtrágyázás nélkül. A robot erős, kefe nélküli motorral rendelkezik, és gumi kerekeivel még egyenetlen felületeket is képes kezelni, ideértve a lejtőket is 45% -ig. A Bluetooth vevőnek, a fejlett navigációs rendszereknek és a ZCS Connect interfész modulnak köszönhetően a TECHline robotok nagyon hatékonyak és sokoldalúak. Az alkalmazás segítségével a robot könnyen irányítható és frissíthető okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

A TECHline NEXTTECH LX2 robotfűnyíró főbb jellemzői

  • Modern és nagy teljesítményű robotfűnyíró akár 1000 m2-es területhez
  • Négypontos nemesacél mulcsozó penge
  • A fűnyíró akár 4 különálló területet képes kezelni
  • Spirálvágó rendszer
  • Legújabb generációs alaplap
  • Bluetooth vevő és egyedi alkalmazás telefonokra és táblagépekre
  • A NEXTTECH LX2 akár 45% -os lejtőket is képes lekaszálni
  • Energiatakarékos érzékelő a már lekaszált területek érzékelésére
  • Vészleállító gomb és biztonsági PIN-kód
  • Erőteljes, kefe nélküli motor 2,5 Ah Li-Ion akkumulátoron 

Spirálvágó rendszer

A NEXTTECH LX2 robotfűnyíró fel van készülve a magasabb vagy vastagabb fű jelenlétére a kert bizonyos részein, és amikor megfelelőnek tartja, automatikusan aktiválhatja a spirálmozgást a tökéletes kaszálási eredmény elérése érdekében. A spirális fűnyírást manuálisan is aktiválhatod az "ENTER" gomb megnyomásával kaszálás közben. Az intelligens osztás funkció segítségével a robot folyamatosan létrehozza és tárolja annak a területnek a virtuális térképét, amelyen mozgott, és megjegyzi a teljes kaszálási időt. Ezután, amikor a fűnyíró olyan területen dolgozik, amelyet hosszú ideig nem kaszáltak, a robot ismét spirálmozgással fog használni, átfedéssel, véletlenszerű vágás közben.

ZCS Connect modul

A ZCS Connect lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan csatlakozhass és kommunikálj a robottal  okostelefon vagy táblagép segítségével. Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a robot időprofiljait, ellenőrizheted a helyzetét (földrajzi helymeghatározással), elkülönítheted vagy éppen ellenkezőleg, előnyben részesítheted a kert egyes részeit (Go Away). Ezenkívül figyelemmel kísérheted a robot jelenlegi állapotát, és értesítéseket kaphatsz, amikor kijut a kertből (geo-kerítés értesítés) - ez egy fejlett lopásgátló rendszer. A "Go Home" és a "Work Now" funkció lehetővé teszi, hogy visszaküldd a töltőállomásra vagy utasítsd a kertben történő munka megkezdésére.

Intelligens asszisztens

A ZCS Connect interfészmodullal felszerelt legújabb TECHline robotfűnyíró- modellekkel hanggal is kommunikálhatsz az új Intelligens asszisztens (Apple Siri, Google Home és Amazon Alexa) segítségével. Az Intelligens asszisztens lehetővé teszi hangutasítások küldését vagy információk - például a részletes munkastatisztikák - kérését a robot működéséről.


Paraméterek

Összehasonlít
Működési idő
120 perc (2 óra) Kész!
Töltési idő
60 perc (1 óra) Kész!
Akkumulátorok száma
1 Kész!
Akkumulátor kapacitása
2,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
25,9 V Kész!

Akkumulátor

Működési idő
120 perc (2 óra) Kész!
Töltési idő
60 perc (1 óra) Kész!
Akkumulátorok száma
1 Kész!
Akkumulátor kapacitása
2,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
25,9 V Kész!

Műszaki specifikációk

Tömeg
7,2 kg Kész!
Szélesség
18 cm Kész!
Kések száma
1 Kész!
Maximális gyepfelület
1 000 m2 Kész!
Max. emelkedési szög
45 % Kész!
Minimális vágási magasság
25 mm Kész!
Maximális vágási magasság
70 mm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Mobilalkalmazás Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Váz anyaga
Műanyag Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHline NEXTTECH LX2
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ