Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

tesa állítható tapéta és vakolat csavar 1kg

Termékkatalógus
tesa állítható tapéta és vakolat csavar 1kg
3,0 2 értékelés
Öntapadós akasztószög - Ezeket az állítható öntapadós akasztókat arra tervezték, hogy akasztónként akár 1 kilót (kettő használ esetén pedig kettőt) is elbírjanak. Ugyanakkor dekorációk vagy használati tárgyak, például telefonok vagy hangszórók kényes felületekre történő felszerelésére is használhatóak. Tapétára és vakolatra egyaránt, pillanatok alatt. És a legjobb az egészben az, hogy még akkor sem hagynak nyomot, ha leszeded őket. Nincs szükség többé szerszámokra és csavarozásra. A magasság beállítása és rögzítése alig egy pillanat. Ráadásul az akasztót egy új ragasztócsíkkal bármikor újra felhasználhatod.
Kód:  TESAP042 Termékszám:  77775-00007-00 Gyártó honlapja:

tesa állítható tapéta és vakolat csavar 1kg

Szeretnél a falra rögzíteni valamit, de nem tudod, hogyan? Próbáld ki a tapétára, vakolatra ragasztható Tesa szabályozható csavart. Rögzítése rendkívül egyszerű, amit követően azonnal használható. A csomag tartalma két darab, egyenként akár 1 kg teherbírású csavar. Dekorációk és használati tárgyak falra akasztására alkalmas. A Powerstrips technológiánakköszönhetően a csavar afelületről nyomok nélkül, egyszerűen eltávolítható. Ha ezt követően egy másik helyre szeretnéd rögzíteni, mindössze a hozzá való ragasztószalagot kell beszerezned.

A Tesa felragaszható csavar legfontosabb jellemzői

  • Finom felületekre rögzíthető
  • A csomagolás tartalma 2 darab csavar
  • Tapétán és vakolaton használható
  • A Tesa csavar teherbírása akár 1 kg (két szögé 2 kg)
  • A Powerstrips technológiának köszönhetően a csavar a felületről nyomok nélkül, egyszerűen eltávolítható
  • A csavarokat többször használhatod
  • Egyszerűen, fúrás nélkül rögzíthetők 

Paraméterek

Terhelés
1 kg/cm² Kész!

Tulajdonságok

Terhelés
1 kg/cm² Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: tesa állítható tapéta és vakolat csavar 1kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si tesa Nastavitelný nalepovací šroub na tapety a omítku 1kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si tesa Nastaviteľná nalepovacia skrutka na tapety a omietku 1 kg.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ