A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Ütvefúrók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Derékszögű
(1)
Állványos
(1)
Teljesítményfelvétel
500 W
1500 W
-
Max. fordulatszám
1050 ford/perc
20250 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
1,8 Nm
73 Nm
-
Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás
(56)
Fordulatszabályozás
(84)
Ergonómikus markolat
(62)
Bal/jobb forgásirány
(75)
Akkumulátor-állapot mérő
(32)
LED világítás
(62)
Tömeg
0,82 kg
4,9 kg
-

A közönséges anyagok, például fa, műanyag és fém fúrása mellett a ütvefúrók alkalmasak kemény anyagok, például falazatok, beton és kőzetek fúrására is. Az elektromos ütvefúrók készülhetnek kábeles vagy vezeték nélküli kivitelben, akkumulátorral. A kábeles ütvefúrók általában nagyobb teljesítményűek, és nem kell aggódni az akkumulátor hátralévő kapacitása miatt. Figyelembe kell azonban venni a kábel korlátozott hosszát és a kisebb mozgásszabadságot. A legtöbb elektromos ütvefúrógép sebességszabályozóval és hátramenettel is rendelkezik, így csavarozáshoz is használható.

Tovább

Mikor jó választás az elektromos ütvefúró?

Az elektromos ütvefúrók ütőmechanizmusa percenként akár 60 000 ütést képes generálni. Az ütőmechanizmus segíti a fúrószárat, hogy kemény anyagokon átjusson, tehát kiválóan alkalmas falazat (pl. tégla, beton) fúrására. Ugyanakkor vas és fa fúrására nem alkalmas az ütvefúrás funkció, ezért azt általában ki lehet kapcsolni - ezt a megoldást találod az univerzális használatra készült ütvefúró-csavarozó modelleknél.

Az ütvefúró nem alkalmas nagy lakások és házak felújítására, falbontásra. Ha önállóan szeretnél lakást vagy nyaralót felújítani, akkor az elektromos fúrókalapácsot, ajánljuk, amelynek általában nagyobb a teljesítménye és erősebb az ütőmechanizmusa. Az ütvefúrógép tokmánya is képes vésőszárat befogadni, de azt kiegészítő műveleteknél ajánlatos használni.

Az ütvefúró maximális nyomatéka

A maximális nyomaték jelzi, hogy az ütvefúró milyen erővel képes fúrni vagy csavart behajtani. Csavarbehajtáshoz olyan típust válassz, amely rendelkezik üresjárattal, így pontosan tudod csavarozás közben adagolni a nyomatékot. A fúró-csavarhúzókkal ellentétben nem minden ütvefúró rendelkezik állítható nyomatékkal.

Javasolt nyomaték a használat módja szerint:

  • 5-20 Nm - csavarozás és fúrás puhább anyagokba, kisebb átmérőig
  • 20–50 Nm - kb. 10-12 mm-es furatokhoz és nagyobb csavarokhoz
  • 50 Nm vagy több - nagy átmérőjű fúrás kemény anyagokba, csavarok és anyák meghúzása kemény anyagokban
ütvefúró

Ütvefúró csavarozó

Nagyon érdekes és hasznos gépek, valójában akkus fúró-csavarozók ütvefúró funkcióval. Nem mindenkinek van szüksége 30 cm-es betonpanelek átütésére, de falfúrásnál jól jöhet az ütőmű segítsége. Erre a célra tökéletesen megfelelnek az ütvefúró csavarozók.

Az ütvefúró szorító tokmánya

Az ütvefúrógép tokmánya alapján már lehet következtetni, milyen kategóriába sorolható az eszköz.

Ütvefúró kulcsos tokmánnyal

Az olcsóbb modellek tokmányát tokmánykulccsal kellett meghúzni. Az ütvefúró tokmánykulcsát könnyű elhagyni és a fúrószárak cseréje sem megy olyan gyorsan és kényelmesen, mint a gyorstokmányos ütvefúró esetében.

tokmánykulcsos ütvefúró

Gyorstokmányos ütvefúró

A gyorstokmányos ütvefúrónál a tokmány leszorításával és elforgatásával tudod kicserélni a fúrószárat vagy a biteket. Ha ütvefúrót választasz, vedd figyelembe a tokmányokhoz rögzíthető maximális fúrószár-méretet is. A szerszám gyors cseréjét teszi lehetővé és használhatóak a hengeres és hatszögletű fúrószárak is. Nagyon kemény anyagoknál azonban előfordulhat, hogy a fúrószár megforog a tokmányban. Ezért az ütvefúrók esetében más befogás az uralkodó.

ütvefúró gyorstokmánnyal

Ütvefúró SDS tokmány

Az SDS tokmányos ütvefúrók inkább a fúrókalapácsok kategóriájába tartoznak és csak speciális SDS fúrószárakkal használhatók. Ezek a fúrószárak nagyon könnyen rögzíthetők. Ha normál fúrószárakkal akarsz fába vagy fémbe fúrni, speciális SDS Plus adaptert kell használnod.

Az SDS Plus tokmányos ütvefúró kb. 12-14 mm átmérőjű fúrószárakat képes használni. A vastagabb fúrószárakat pedig egy más szabvány, az SDS Max kezeli. SDS rendszerrel effektívebb az ütvefúró működése. Az SDS Max már inkább a profi ütvefúrók terepe, amikor számítani lehet faláttörő fúrószárak napi szintű használatára.

ütvefúró kiegészítők

Az ütvefúró ergonómiája

Mivel számos ütvefúró nagy nyomatékkal rendelkezik, amire szükség is van betonfúrásnál, szükséges a szerszám biztos fogása. Az ergonomikus kialakítás a pontosságra is hatással van, hosszú fúrószárak használatakor hatványozottan szükség van egy jól fogható ütvefúróra.

Ütvefúró kiegészítő fogantyúval

A legtöbb elektromos ütvefúró rendelkezik egy kiegészítő fogantyúval is a stabilabb fogásért. Ez a keményebb anyagok fúrásakor nagyon hasznos. Már az ütvefúró csavarozók esetében is megjelenik ez a fogantyú. A balkezesek számára ideális, ha a fogantyú az ütvefúrógép másik oldalára is átfordítható.

Az ütvefúrók súlya

Az ütvefúrók súlya tipikusan 1,5 és 3,5 kg között mozog. Gyakori használat esetén értékelni fogod a kis súlyú, legfeljebb 2,5 kg-os fúrót. Ezért ütvefúró vásárlás elején érdemes megfontolni, mi a fő felhasználási irány, mert előfordulhat, hogy egy ütvefúró csavarozó lesz az ideális megoldás.

Az ütvefúrógép energiafogyasztása

Az ütvefúró nyomatéka és a percenkénti fordulatszáma a felvett teljesítménytől függ. Ez viszont elsősorban a beállított sebességfokozattól függ, ezért nem fontos ezt az értéket túlságosan figyelni (kivéve az energiafogyasztást). Azonban a teljesítmény értéke támpontot adhat, hogy hobbi szintű ütvefúrógépről vagy profi szerszámról van-e szó.

Az ütvefúró maximális sebessége

Ez az érték nem túl fontos. A nagy sebesség megspórolhat néhány másodperces fúrási időt, de a legfontosabb figyelemre méltó érték a maximális nyomaték. Ritkán van szükség az ütvefúró leggyorsabb fordulatszámára. Talán az egyetlen példaként a fafúrást említhetnénk. Fémlemezek vagy például csempe fúrásakor az ütvefúró fordulatát nagyon le kell tekerni és gondoskodni kell a fúrt anyag és fúrószár hűtéséről is.

Az ütvefúró hasznos funkciói és felszerelései

  • Sebességfokozatok - lehetővé teszi a gyors fordulatszám (fúráshoz) és az erős nyomaték (csavarozáshoz alkalmas) közötti választást.
  • Koffer kiegészítőkkel - egyes elektromos ütvefúrókhoz tok is tartozik, amely védi a fúrót szállítás közben, esetleg kiegészítőket is tartalmaz.

Kiegészítők ütvefúrókhoz

ütvefúró kiegészítők

Fúrószárak

Attól függően, hogy milyen anyagba szeretnél fúrni, különböző fúrószárakra lesz szükséged. Fába, fémbe, illetve falazatba való fúráshoz más-más anyagú vagy kialakítású fúrószár alkalmas. A fúrószár típusa függ az ütvefúró géped befogásától is - ez lehet hengeresszárú, SDS Max és SDS Plus.

Ütvefúró adapterek

Különböző feltétekkel, adapterekkel egész sor szerszámmá alakíthatod át az ütvefúródat. Kaphatók átalakítók például szegecseléshez, lemezvágáshoz, tisztításhoz (drótkefék). Ebbe a csoportba tartoznak a koronafúrók is, amelyek akár 15 cm átmérőjű lyukak fúrására is alkalmasak.

Ütvefúró akkuk és töltők

Az akkumulátoros ütvefúró csavarozó modellekhez külön is kaphatók akkumulátorok és töltők. Az egyes gyártók akkumulátorai más szerszámaikkal is kompatibilisek, így lehetőséged van külön, akku nélkül megvenni a szerszámokat, és hozzá kiválasztani a kívánt számú és típusú akkumulátort és töltőt. Ütvefúró esetében érdemesebb a 18-20V körüli akkufeszültséggel rendelkező gépek között szétnézni.

i

Az ütvefúrók ára

Ütvefúrót már akár 15 ezer Ft körüli áron is beszerezhetsz. Ezek háztartási használatra készült hobbi eszközök. A kategória teteje pedig jóval 200 000 Ft-os ár felett jár, ezek professzionális használatra készült ütvefúrógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
108 termék
ASIST AE2V18DN-152-BMC
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1550 ford/perc, max. forgatónyomatéka 35 Nm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 2,74 kg
44 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WTRX020
1,0
FIELDMANN FDV 10252-A
Akkus fúró - ütvefúrásos, max. fordulatszáma 1300 ford/perc, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, ergonómikus markolat és LED világítás, 1 db akkumulátor a csomagban
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD116
5,0
EXTOL LADY 402403
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas fába és vasba történő fúráshoz, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
Leárazás -5 %
30 950 Ft 32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ627
Ryobi R18PDAG-242S
Akkus szerszámkészlet - 18 V, akkumulátor nélkül,, töltő, hordtáska, szerszám típusok: 2 (fúró,sarokcsiszoló), tartozékok
171 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RYOBI571
5,0
FIELDMANN FDV 201502-E Forgókalapács
Fúrókalapács - ütvefúrás, alkalmas betonba, fába és vasba történő fúráshoz, maximum fordulatszáma 4250 ford/perc, koffer, tömege 4,9 kg
31 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: FIELD106
4,0
FIELDMANN FDV 200751-E ütvecsavarozó és fúrógép
Ütvefúró - 750 W, 2800 ford/perc fordulatszám, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 2,837 kg
13 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD105
5,0
NAREX ASP 109-1, ütős, 10,8V, 2x2Ah, 65405644
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,1 kg
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAR0332f9
5,0
NAREX 65405643
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 1 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,1 kg
33 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAR0332f8
4,6 47×
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20V
Akkus fúró - ütvecsavarozóval, 20 V, 2 - 13 mm-es acél tokmány, 2 sebességgel: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7500 bpm vagy 0 - 30000 bpm, max. forgatónyomaték 60 Nm, forgatónyomaték beállítása 21 + 1, kétirányú működés, LED világítás, szénmentes motortípus, tömege 1,2 kg, 8 fúrószár és 8 bit + bittartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és tároló tok, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Szuper ár
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT003
4,9 25×
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 firdulatszám: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. forgatónyomaték 50 Nm, forgatónyomaték beállítása 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 bit + bittartó, oldalsó fogantyú, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ATPT002
5,0
POWERPLUS POWDP15220
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 2000 ford/perc, max. forgatónyomatéka 65 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, LED világítás, tömege 1,4 kg
42 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP183
POWERPLUS POWDP15200
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1800 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, LED világítás, tömege 1,3 kg
30 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP181
EXTOL PREMIUM 8890052
Ütvefúró - 1100 W, 3000 ford/perc fordulatszám, kétsebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 3 kg
21 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MADZ406
4,8
Einhell TC-ID 720/1 E Kit Classic
Ütvefúró - 720 W, 2800 ford/perc fordulatszám, egysebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 3,1 kg
22 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF156
5,0 13×
BOSCH GSB 18V-50 2x5,0 Ah + L-BOXX
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1800 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,1 kg
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC07023
4,5 45×
BOSCH GSB 18V-50 2x2.0 Ah + L-Case
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1800 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
80 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC07022
Yato Ütvefúrógép 18V - szett
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, maximum fordulatszáma 1650 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 2,76 kg
54 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YAT080
4,7
Scheppach Mobil műhely DTB 20 ProS, 206 db
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1600 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 45 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás és bal/jobb forgásirány, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg
52 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SCHWSE911
5,0
Bosch GSB 12V-30 AKKU nélkül
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1600 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,82 kg
37 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOC823a9
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah - Akkus fúró Típusok
4,9
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,9 kg
44 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a15
5,0 18×
Bosch GSB 12V-30 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1600 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,82 kg
61 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a10
Stanley FatMax FMEH1100K
Fúró - ütvefúrás, 1100 W, max. fordulatszám 3200 ford/perc, kétsebességes, tokmánykulcsos, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 2,6 kg
53 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BODK177
3,5
Black&Decker BEH850K
Fúró - ütvefúrásos, 850 W, max. fordulatszám 3100 ford/perc, egysebességes, gyorsszorító, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 3,5 kg
32 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BODK145
4,2
BOSCH GSB 21-2 RCT
Ütvefúró - 1300 W, 3000 ford/perc fordulatszám, kétsebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 43 Nm forgatónyomaték, 2,9 kg
95 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOFAC10f8

Ütvefúrók

Ütvefúrók

A Ütvefúrók kategóriában összesen 108 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ütvefúrók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ütvefúrók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ütvefúrók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ütvefúrók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ